Ennakkotilaa Smartumin pyöräetu vuodelle 2024

Tue yrityksesi henkilöstöä ja tarjoa verovapaata pyöräetua työsuhdepyörän hankintaan. 

Ennakkotilaa

 

Smartumin etuvalikoima laajenee ja julkaisemme uuden pyöräedun keväällä 2024!

Pyöräedun avulla lisäät hyvinvointia ympäristön huomioivalla tavalla. Rohkaise työntekijöitäsi mielekkääseen ja kestävään arkiliikuntaan ja anna heidän valita mieleisensä menopeli suosittuna työsuhde-etuna! Pyöräetu on selkeä ja helppo hallinnoida ja sen kulut ovat työnantajalle vähäiset.

Smartumilta voit tilata kaikki työsuhde-edut samasta paikasta! Pyöräedun lisäksi tarjolla on kätevästi myös liikunta-, kulttuuri-, lounas-, hieronta-, työmatka- ja terveysetua.

iStock-1857446820

Pyörät pyörimään!

Hyvinvointia ja iloa hyötyliikunnasta

Verovapaa pyöräetu astui voimaan vuonna 2021. Pyöräliiton arvion mukaan työsuhdepyörän olisi hankkinut vuoden 2023 loppuun mennessä jopa 80 000 työntekijää. Innokkaita polkijoita siis riittää!

Pyöräetua voi tarjota verovapaasti
1 200 eurolla vuodessa (100 €/kk) kaikille työntekijöille ympäri Suomen. Smartumilla edun suuruus voi olla myös 50 €/kk – ja siksi se sopii hyvin silloinkin, kun työntekijän tulot ovat pienemmät. Edun voi tarjota vähentämällä se kuukausitasolla työntekijän palkasta tai lisäämällä sen nykyisen palkan päälle. 

Hinnoittelu
Hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä sisällä yllättäviä etujarrutuksia!

Työnantajana maksat palvelumaksua 15 € / kk / käyttöönotettu pyörä (sis. alv 24%), mutta säästät sosiaalikuluissa.
Lue lisää
Ennakkotilaa

iStock-1163678886

Edun avulla ilmastotavoitteisiin

Pienennä työmatkojen hiilijalanjälkeä

Onko yrityksessäsi kunnianhimoisia ilmastotavoitteita? Rohkaise työntekijöitä pienentämään tömatkojen hiilijalanjälkeä tarjoamalla mieleinen polkupyörä työsuhde-etuna. 

Sähköpyörän sähkönkulutus on pieni, 0,5–1 kWh/100 km (Motiva) ja tavallinen pyörä kulkee lihasvoimalla. Laskeskelepa paljonko sinun yrityksessäsi voitaisiin hiilijalanjälkeä pienentää kannustamalla ja tukemalla työmatkapyöräilyä!
Ennakkotilaa

Polkupyöräetu pähkinänkuoressa

Mitä polkupyöräetu maksaa työnantajalle?

Maksat polkupyöräedusta palvelumaksua 15 € / kk / pyöräedun käyttäjä (sis. alv 24%).

Smartumin polkupyöräedun arvo on joko 50 € tai 100 € kuukaudessa. Tästä palkanosasta työnantaja maksaa normaalisti muut palkan sosiaalikulut, paitsi sairausvakuutusmaksun (1,16 %). Jos pyöräetu tarjotaan osana työntekijän palkkaa, säästät palkanmaksussa kuukausittain sosiaalikuluja 0,58 € tai 1,16 € / edunsaaja.

Polkupyöräetu voidaan vähentää bruttopalkasta tai tarjota työntekijälle nykyisen palkan päälle.

Voiko sopimukseen sisällyttää muuta kuin pyörän?

Kyllä voi. Pyöräpakettiin voi sisällyttää halutessaan verottajan hyväksymiä lisävarusteita, esimerkiksi valot, lukitus, nastarenkaat, lokasuojat, tavarateline, soittokello ja pyöräilykypärä. Nämä lasketaan mukaan pyörän kokonaishintaan.

Kuukausisummasta voi varata 10 € huoltoa varten, jolloin tämä mahdollistaa 120 € arvoiset vuosihuollot työsuhdepyörälle.

Kuinka pitkiä sopimukset ovat?

Sopimuksen pituus riippuu pyörän hinnasta ja kuukausiedun suuruudesta (Smartumilla 50 € tai 100 € /kk). Sopimusajan minimipituus on 6 kk ja maksimipituus on 48 kk. 48 kuukauden sopimusajalla ja 100 € kuukausiedulla edunsaaja voi hankkia 4000 € hintaisen pyörän.

Mitä pyörälle tapahtuu sopimuskauden lopussa?

Sopimuskauden lopussa pyörä palautetaan Smartumille tai edunsaaja / etua tarjoava yritys voi myös halutessaan lunastaa pyörän. Lunastushinta on 5 % pyörän hankintahinnasta.

iStock-1138830026

Ennakkotilaa Smartumin pyöräetu vuodelle 2024

Haluatko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa lisää? Jätä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä!

Haluatko lisätietoa pyöräedusta?

Sovi alla olevasta kalenterista tapaaminen Tiia Mäkelän kanssa. Tiia kertoo mielellään lisää pyöräedusta ja auttaa edun suunnittelussa sekä käyttöönotossa.

iStock-1433642174

Suomalainen perheyritys kumppaninasi

Smartum on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1995. Kahden veljeksen idea laajeni muihin työsuhde-etuihin ja synnytti nykyisen ainoan kotimaisen, ja 100 % suomalaisomistuksessa olevan työsuhde-etuja tarjoavan toimijan, Smartumin.

Meidän smartumlaisten tehtävänä on ihmisen kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen hyvinvoinnin tukeminen. Vain aidosti työntekijälle merkityksellisellä tuella on merkitystä myös työnantajalle.

Anna meidän auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin.

Myös näitä työsuhde-etuja muut työnantajat tarjoavat

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli työntekijöitäsi liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

Liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huulille ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin.

Lue lisää

Lounasetu

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

Hierontaetu

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit työntekijöitäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

Työmatkaetu

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

Terveysetu

Terveysetu

Entistä parempaa työterveyttä! Terveysedun avulla työntekijöilläsi on käytössä laajennetun työterveyden palvelukokonaisus, jolla he huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä laajemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla. 

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä. Ole tukena ja tarjoa voimavaraedun avulla ennaltaehkäisevää apua, mutta myös nopeaa apua mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää