SmartumPayn kirjautumispalvelu on uudistumassa lähiviikkojen aikana. Lue lisää aiheesta täältä.

Hyvinvoivat työntekijät
muuttavat maailmaa

Nosta ihminen ykköseksi ja edistä yksilöllistä hyvinvointia.
Smartumilta saat kustannustehokkaat ratkaisut hyvinvoinnin tukemiseen.

Tutustu ratkaisuihimme

työhyvinvointi, työsuhde-edut, henkilöstöedut, verotusedut, työkyky, sairauspoissaolo

Kustannustehokkuus

Säästä hyvinvoinnilla

Smartumin henkilöstöeduilla tuet työntekijöidesi hyvinvointia kustannustehokkaasti. Panostamalla henkilöstön hyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen, säästät muun muassa sairauspoissaolokuluissa. Hyvinvoivat ihmiset sairastavat vähemmän ja saavat aikaan suuria. Oikein sijoitettu euro työhyvinvointiin tuo kuusi euroa takaisin (Työterveyslaitos 2016).

Kaikki Smartumin edut ovat joko kokonaan tai osittain verovapaita. Edut täyttävät verottajan vaatimukset ja ovat turvallinen tapa auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin. Smartumin hyvinvointieduilla saavutat paljon enemmän kuin mitä niihin sijoitat.

 

Lue lisää etujen verotuksesta

hyvinvoinnin kumppani

Arvostettu, kotimainen kumppani

Houkuttele ja sitouta parhaat työntekijät

Haluatko kumppaniksesi luotettavan toimijan, jota niin työnantajat kuin työntekijätkin arvostavat? Liity yli 13 000 työnantajan joukkoon, jotka luottavat Smartumiin!

Smartum on suomalainen perheyritys ja työsuhde-etujen markkinajohtaja. Olemme sinulle oikea kumpani, jos haluat houkutella ja sitouttaa parhaat työntekijät ja edistää yksilöllistä hyvinvointia ja inhimillistä työkulttuuria.

Lue lisää meistä

Liity hyvinvointia tukevien yritysten kärkijoukkoihin

Smartumin hyvinvointiedut huoltavat kehoa ja mieltä


Me kaikki tarvitsemme erilaisia asioita voidaksemme hyvin. Kun tarjoat työntekijöillesi Smartumin työsuhde-edut, annat heille parhaat mahdolliset eväät oman hyvinvoinnin lisäämiseen. Tarjolla on lounasta, liikuntaa, kulttuuria, työmatkailua, hierontaa ja fysioterapiaa – yhteensä yli 28 000 käyttöpaikassa!
 
Haluatko tietää tarkemmin, mitä mieltä työntekijät ja yrityspäättäjät ovat työsuhde-eduista? Kysyimme asiaa yli 30 000 työntekijältä ja 100 yrityspäättäjältä. Lue aiheesta lisää täältä ja tilaa kooste tutkimustuloksista!

Voit tukea työntekijöidesi hyvinvointia lounasedulla, liikuntaedulla, liikunta- ja kulttuuriedulla, hierontaedulla tai työmatkaedulla.  Etuja voi käyttää sähköisesti käyttämällä SmartumPay-sovellusta tai perinteisesti fyysisillä seteleillä. Lisätietoa eduista ja maksutavoista löydät alta.
 
 
Ota edut käyttöön!     Palvelut ja hinnasto
lounasetu, lounassaldo, lounasseteli

Lounasetu

Kannusta työntekijäsi terveellisen ja ruoan äärelle ja varmista palauttavat lounashetket. Lounasverkostoomme kuuluu lähes 9000 lounaspaikkaa. Liity siis monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin! 

Lue lisää

liikuntaetu, liikuntasaldo, liikuntaseteli

Liikuntaetu

Liikuntaetu on väylä virkistäviin hyvinvointihetkiin. Smartumin liikuntaverkostoon kuuluu yli 11 000 liikuntapaikkaa, joten jokaiselle löytyy jotakin, olipa lajina sitten tankotanssi, vesijumppa tai mailapelit. 

Lue lisää

liikunta- ja kulttuurietu, liikunta- ja kulttuurisaldo, liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu antaa työntekijöillesi mahdollisuuden harrastaa sitä, mikä saa juuri heidät syttymään. Verkostoomme kuuluu jo yli 15 000 harrastuspaikkaa ympäri Suomen.

Lue lisää

hierontaetu, hierontasaldo

Hierontaetu

Tarjoa työntekijöille työkykyä tukevaa arjen luksusta Smartumin hierontaedun avulla. Kun hartiajumi iskee, etu on näppärästi käytettävissä ympäri Suomen yli 3000 hieronta- ja fysioterapiapaikassa. 

Lue lisää

työmatkaetu, työmatkasaldo

Työmatkaetu

Kevennä työntekijöidesi päivittäistä matkustamista ja tarjoa työmatkaetua. Se on edullinen ja ekologinen ratkaisu, jonka käyttäminen onnistuu sovelluksella ja lipunmyyntipisteissä. 

Lue lisää

hyvinvointikartoitus

Yhteydenottopyyntö 

Työnantaja, haluatko keskustella hyvinvointieduistamme Smartumin asiantuntijan kanssa, tai haluatko meiltä tarjouksen? Jätä meille yhteystietosi, niin otamme pikaisesti yhteyttä.

työsuhde-edut, henkilöstöedut, smartum-maksutavat, mobiilimaksaminen, smartum käyttöpaikat, smartum käyttökohteet

Laajin verkosto & mutkattomat maksutavat

Monipuolista hyvinvointia helposti ja modernisti

Haluat varmasti tarjota työntekijöillesi mahdollisimman helpon ja vaivattoman tavan käyttää työsuhde-etujaan. Smartumin digitaalisilla maksutavoilla maksaminen sujuu kuin lennossa ja edun käyttäjä voi keskittyä olennaiseen. SmartumPay-mobiilisovelluksella käytettävät edut pysyvät vauhdikkaammankin työntekijän matkassa mukana, ja verkkomaksaminen onnistuu vuorokauden ympäri!

Smartumin työsuhde-etujen käyttäjillä on varaa valita, sillä verkostoomme kuuluu yli 28 000 liikunta-, kulttuuri-, lounas-, työmatka- ja hierontapaikkaa ympäri Suomen.

Käyttöpaikkahakuun

"Smartumin edut ovat hyvin monipuolisia. Laaja hyvinvointiverkosto oli määräävä tekijä Smartumin valitessamme ja yhteistyö on ollut mutkatonta ja antoisaa. Myös etujen käyttö on sujunut hyvin."
Nina Leppäkangas
, Diakonissalaitoksen hyvinvointijohtaja

Ota yhteyttä myyjiimme

Tuija Varis
Asiakkuuspäällikkö
Tiina Saarinen
Asiakkuuspäällikkö
Piia Mansikka
Asiakkuuspäällikkö
Juha Viinikainen
Avainasiakaspäällikkö
Kalle Lehtinen
Asiakkuusjohtaja