Tervetuloa Smartumin uusille verkkosivuille! Katso lisätietoja uusilla verkkosivuillamme navigoinnista täältä.

Hyvinvoivat työntekijät
muuttavat maailmaa

Nosta ihminen ykköseksi ja edistä yksilöllistä hyvinvointia.
Smartumilta saat kustannustehokkaat ratkaisut hyvinvoinnin tukemiseen.

Tutustu ratkaisuihimme

työhyvinvointi, työsuhde-edut, henkilöstöedut, verotusedut, työkyky, sairauspoissaolo

Kustannustehokkuus

Säästä hyvinvoinnilla

Smartumin henkilöstöeduilla tuet työntekijöidesi hyvinvointia kustannustehokkaasti. Panostamalla henkilöstön hyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen, säästät muun muassa sairauspoissaolokuluissa. Hyvinvoivat ihmiset sairastavat vähemmän ja saavat aikaan suuria. Oikein sijoitettu euro työhyvinvointiin tuo kuusi euroa takaisin (Työterveyslaitos 2016).

Kaikki Smartumin edut ovat joko kokonaan tai osittain verovapaita. Edut täyttävät verottajan vaatimukset ja ovat turvallinen tapa auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin. Smartumin hyvinvointieduilla saavutat paljon enemmän kuin mitä niihin sijoitat.

Tilaa vero-ohje

hyvinvoinnin kumppani

Arvostettu, kotimainen kumppani

Houkuttele ja sitouta parhaat työntekijät

Haluatko kumppaniksesi luotettavan toimijan, jota niin työnantajat kuin työntekijätkin arvostavat? Liity yli 13 000 työnantajan joukkoon, jotka luottavat Smartumiin!

Smartum on suomalainen perheyritys ja työsuhde-etujen markkinajohtaja. Olemme sinulle oikea kumpani, jos haluat houkutella ja sitouttaa parhaat työntekijät ja edistää yksilöllistä hyvinvointia ja inhimillistä työkulttuuria.

Lue lisää meistä
työsuhde-edut, henkilöstöedut, smartum-maksutavat, mobiilimaksaminen, smartum käyttöpaikat, smartum käyttökohteet

Laajin verkosto & mutkattomat maksutavat

Monipuolista hyvinvointia helposti ja modernisti

Haluat varmasti tarjota työntekijöillesi mahdollisimman helpon ja vaivattoman tavan käyttää työsuhde-etujaan. Smartumin digitaalisilla maksutavoilla maksaminen sujuu kuin lennossa ja edun käyttäjä voi keskittyä olennaiseen. SmartumPay-mobiilisovelluksella käytettävät edut pysyvät vauhdikkaammankin työntekijän matkassa mukana, ja verkkomaksaminen onnistuu vuorokauden ympäri!

Smartumin työsuhde-etujen käyttäjillä on varaa valita, sillä verkostoomme kuuluu yli 26 000 liikunta-, kulttuuri-, lounas-, työmatka- ja hierontapaikkaa ympäri Suomen.

Tutustu käyttökohdehakuumme

"Smartumin edut ovat hyvin monipuolisia. Laaja hyvinvointiverkosto oli määräävä tekijä Smartumin valitessamme ja yhteistyö on ollut mutkatonta ja antoisaa. Myös etujen käyttö on sujunut hyvin."
Nina Leppäkangas
, Diakonissalaitoksen hyvinvointijohtaja

Työntekijäsi ansaitsevat parasta
– tai vielä parempaa

Meiltä löytyy ratkaisut kaiken kokoisille yrityksille, jotka haluavat tukea työntekijöiden hyvinvointia. Valitse joko Smartum tai SmartumPlus ja klikkaa tilaamaan. Jos tarvitset apua valinnassa, me smartumlaiset autamme ilomielin! 

Tällä hetkellä SmartumPlus on tilattavissa vain uusille asiakkaille, jotka tilaavat etuja alle 100 henkilölle. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja vuoden 2021 aikana tarjoamme palvelun kaikille asiakkaille.

Anna työntekijöillesi vapaus valita,
kuinka he edistävät omaa
hyvinvointiaan.

  • Joustava saldo yksilölliseen hyvinvointiin
  • Etujen nopea käyttöönotto
  • Helppo hallinnointi

Hinta: Kampanjahinta 1€/kk/hlö.
Tarjolla toistaiseksi vain Smartumin uusille asiakkaille, jotka tilaavat etuja alle 100 hlölle.

Tilaa nyt!

Lue lisää SmartumPlus-palvelusta

Valitse, tarjoatko työntekijöille lounasetua, liikuntaa, kulttuuria, työmatkailua vai hierontaa.

  • Edut sähköisenä saldona tai seteleinä
  • Työntekijät ilmoittautuvat etuihin
  • Sinä päätät, mitä etuja tarjoat

Hinta: Etukohtainen hinta

Tilaa nyt!

Lue lisää Smartum-palvelusta

Smartumin hyvinvointiedut huoltavat kehoa ja mieltä


Me kaikki tarvitsemme erilaisia asioita voidaksemme hyvin. Kun tarjoat työntekijöillesi Smartumin työsuhde-edut, annat heille parhaat mahdolliset eväät oman hyvinvoinnin lisäämiseen. Tarjolla on lounasta, liikuntaa, kulttuuria, työmatkailua ja hierontaa – yhteensä yli 26 000 käyttöpaikassa!

Voit tukea työntekijöidesi hyvinvointia lounasedulla, liikuntaedulla, liikunta- ja kulttuuriedulla, hierontaedulla tai työmatkaedulla. Voit myös tarjota useamman näistä eduista. Jos kuitenkin haluat antaa työntekijälle täyden vapauden oman hyvinvointinsa edistämisessä, valitse SmartumPlus-palvelu. Tällöin hän saa käyttöönsä joustavan hyvinvointisaldon, jota hän voi käyttää vapaasti niin liikunta- ja kulttuuriharrastuksiensa, kuin lounaiden, työmatkojen ja hierontojen maksamiseen.
lounasetu, lounassaldo, lounasseteli

Lounasetu

Kannusta työntekijäsi terveellisen ja ruoan äärelle ja varmista palauttavat lounashetket. Lounasverkostoomme kuuluu lähes 9000 lounaspaikkaa. Liity siis monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin! 

Lue lisää

liikuntaetu, liikuntasaldo, liikuntaseteli

Liikuntaetu

Liikuntaetu on väylä virkistäviin hyvinvointihetkiin. Smartumin liikuntaverkostoon kuuluu yli 11 000 liikuntapaikkaa, joten jokaiselle löytyy jotakin, olipa lajina sitten tankotanssi, vesijumppa tai mailapelit. 

Lue lisää

liikunta- ja kulttuurietu, liikunta- ja kulttuurisaldo, liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu antaa työntekijöillesi mahdollisuuden harrastaa sitä, mikä saa juuri heidät syttymään. Verkostoomme kuuluu jo yli 15 000 harrastuspaikkaa ympäri Suomen.

Lue lisää

hierontaetu, hierontasaldo

Hierontaetu

Tarjoa työntekijöille työkykyä tukevaa arjen luksusta Smartumin hierontaedun avulla. Kun hartiajumi iskee, etu on näppärästi käytettävissä ympäri Suomen yli 2000 hierontapaikassa. 

Lue lisää

työmatkaetu, työmatkasaldo

Työmatkaetu

Kevennä työntekijöidesi päivittäistä matkustamista ja tarjoa työmatkaetua. Se on edullinen ja ekologinen ratkaisu, jonka käyttäminen onnistuu sovelluksella ja lipunmyyntipisteissä. 

Lue lisää

työhyvinvointi, hyvinvointitutkimus, työssä eläminen, työkulttuuri, yrityskulttuuri

Oivalla, miten työelämästä tehdään inhimillisempi

Elämme työssä ja työmme kautta, joten työn tulee toimia merkityksellisen elämän mahdollistajana. Julkaisimme vuonna 2019 Työssä elämisen tutkimuksen, jossa tutkittiin mm. työn ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamista sekä työelämän inhimillistymistä. Koostimme yrityspäättäjille oppaan tutkimustuloksista. Tilaa opas käyttöösi!

Liity hyvinvointia tukevien yritysten kärkijoukkoihin

hyvinvointikartoitus

Pyydä hyvinvointikartoitus asiantuntijaltamme 

Haluatko keskustella hyvinvointieduistamme Smartumin asiantuntijan kanssa, tai haluatko meiltä tarjouksen? Jätä meille yhteystietosi, niin otamme pikaisesti yhteyttä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Tuija Varis
Asiakkuuspäällikkö
Tiina Saarinen
Asiakkuuspäällikkö
Piia Mansikka
Asiakkuuspäällikkö
Juha Viinikainen
Avainasiakaspäällikkö
Kalle Lehtinen
Asiakkuusjohtaja