Työhyvinvointi on menestystekijä

Smartumin avulla lisäät hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla joustavasti – räätälöi jokaiselle käyttäjälle yksilöllisesti toimiva työsuhde-etupaketti. 

 

TILAA ETUJA (LOMAKKEELLE) Smartum Plus, kirjaudu

 

 

{{item.alt}}

 

Smartum Plus -joustava etu

Smartum Plus -joustavalla edulla voit jakaa valitsemasi yhdistelmän liikuntaa ja kulttuuria, työmatkaetua, hierontaa ja terveysetua. Sinun ei tarvitse tietää ennalta, mitä käyttäjät haluavat.
 
Ota vaikka koko etuvalikoima helposti käyttöön Smartum Plus -sovelluksella: Aseta edulle käyttäjäkohtainen yläraja ja anna työntekijöidesi kohdentaa saamansa edut itse. Saat laskun käytetyn edun mukaan, joten et maksa turhasta. Työntekijälle edun käyttö on helppoa, sillä käyttöpaikat ja maksaminen onnistuvat sujuvasti SmartumPay -sovelluksessa.
Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu antaa työntekijäillesi mahdollisuuden harrastaa sitä, mikä saa juuri hänet syttymään. Verkostoomme kuuluu jo yli 20 000 harrastuspaikkaa ympäri Suomen. Etu on verovapaata 400 euroa / edun käyttäjä / vuosi.


Lue lisää

Liikuntaetu

Liikuntaetu

Joustavalla edulla voit kohdentaa edun myös pelkästään liikuntaan. Smartumin liikuntaverkostoon kuuluu yli 15 000 liikuntapaikkaa, joten jokaiselle löytyy jotakin, olipa lajina sitten alamäkipyöräily, vesijumppa tai mailapelit. Etu on verovapaata 400 euroa / edun käyttäjä / vuosi.

Lue lisää

Hieronta_1_pienennetty

Hierontaetu

Tue työntekijäsi palautumista tarjoamalla työkykyä ylläpitävää arjen luksusta Smartumin hierontaedun avulla. Kun hartiajumi iskee, on etu näppärästi käytettävissä ympäri Suomen yli 7000 hieronta- ja fysioterapiapaikassa. Etu on verovapaata 400 euroa / edun käyttäjä / vuosi.

Lue lisää

tyomatka

Työmatkaetu

Kevennä työntekijäsi päivittäisiä matkustuskuluja ja tarjoa työmatkaetua. Kyseessä on edullinen ja ekologinen ratkaisu, jonka käyttäminen onnistuu niin lipunmyyntipisteissä kin kumppaneidemme sovelluksissa (esim. Whim, VR Matkalla ja HSL). Etu on verovapaata 3400 euroa / edun käyttäjä / vuosi.

Lue lisää

terveysetu

Terveysetu

Etu sisältää laajennetun työterveyshuollon palvelut, joten työntekijäsi voivat huolehtia hyvinvoinnistaan entistä monipuolisemmin – jokainen oman tarpeensa ja toiveidensa mukaisesti. Terveysedun avulla työntekijäsi voivat käyttää esimerkiksi hammaslääkärin palveluita. Etu on verovapaata 3000 euroa / edun käyttäjä / vuosi.

*Kosmeettiset terveyspalvelut eivät kuulu edun piiriin.

Lue lisää

 

Smartum Plus -lounasetu

Kaikki alkoi Lounassetelistä! Hallinnoi sähköistä lounasetua helposti Smartum Plus -sovelluksella. Jaa lounasetu joko täysimääräisenä tai 75% omavastuuosuudella. Aseta yksittäisen aterian maksimihinta ja valitse, ketkä edun saavat.
 
Lounasverkostoomme kuuluu yli 12 000 lounaspaikkaa ja niissä kaikissa toimii tietenkin näppärästi Smartum Pay. Liity nyt monipuolista ruokailua tukevien työnantajien etujoukkoon!
Lue lisää

Smartum Plus -pyöräetu

Polkaise porukka liikkeelle Smartumin uudella pyöräedulla! Voit tarjota pyöräetua verovapaasti 1 200 eurolla vuodessa (100 € / kk) kaikille työntekijöille ympäri Suomen. Smartumilla edun suuruus voi olla myös 50 €/ kk, joten se sopii kaikenkokoisille palkkapusseille. Rakensimme Smartum Plus -pyöräedusta kaikin puolin virtaviivaisen ja helpon käyttää.
 
Myös pyöräedun jakelet ja hallinnoit helposti Smartum Plus -sovelluksella.

Edut tukena työelämän muutostilanteissa

Johdantoteksti 
Voimavaraetu esittely

Voimavaraetu

Kokonaisvaltainen hyvinvointi pitää sisällään sekä mielen että kehon hyvinvoinnin. Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä. Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää

Muutosturvaetu

Muutosturvaetu

Työnantajalla on lakisääteinen koulutusvelvoite tuotannollisista tai taloudellisista syistä johtuvassa irtisanomistilanteessa, kun tietyt ehdot täyttyvät. Siksi yksilöllisen tuen tarjoaminen helposti hallittavalla tavalla on tärkeää. Työnantajan valitseman muutosturvakoulutuksen sijaan tarjoamme työntekijöille Smartum Muutosturvaedun avulla mahdollisuuden valita omaa tarvetta vastaava tuki uudelleen työllistymiseen.

Lue lisää

Anna meidän auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin

käyttäjien_suosittelema

Tue henkilöstösi hyvinvointia

Smartum Plus -eduilla tuet työntekijöidesi hyvinvointia kustannustehokkaasti. Kun panostamat henkilöstön työkyvyn ylläpitämiseen, säästät esimerkiksi sairauspoissaolokuluissa. Smartum Plus -edut ovat turvallinen tapa auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin, ja ne sopivat kaiken kokoisille yrityksille sekä organisaatioille. Tarvitset vain yhtiömuodon, joka mahdollistaa etujen jakamisen – muusta päätät sinä.

icons8-user_account

Houkuttele ja sitouta parhaat tekijät

Smartum on tutkitusti Suomen halutuin työsuhde-etujen tarjoaja. Haluatko sinä olla halutuin työpaikka? Haluatko houkutella ja sitouttaa parhaat työntekijät sekä edistää heidän yksilöllistä hyvinvointiaan? Haluatko tarjota inhimillisen työkulttuurin, jossa ihminen on tärkein? Hyvä, me olemme sinulle oikea kumppani. Liity yli 13 000 työnantajan joukkoon, jotka luottavat Smartumiin!
icons8-euro_money

Säästä rahaa verotuetuilla eduilla

Kaikki Smartumin työsuhde-edut ovat verotuettuja ja täyttävät verottajan vaatimukset. Verotuetut etumme ovat taloudellisesti kannattava keino sekä tehdä hyvää että ilahduttaa ja palkita työntekijöitä. Hintavertailun perusteella Smartum on markkinoiden edullisin.

sujuvin_maksutapa

Yli 40 000 eri käyttöpaikkaa

Koska haluamme mahdollistaa jokaiselle omannäköisen arjen, kattaa laaja verkostoomme jo yli 40 000 käyttöpaikkaa, joissa työntekijäsi pystyvät mutkattomasti hyödyntämään etujaan. Helppokäyttöinen SmartumPay-maksusovelluksemme arvioidaan jatkuvasti alan parhaaksi.

Tunnetuin_brändi

100 % suomalainen ja tunnetuin brändi

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme alan ensimmäinen toimija sekä tunnetuin brändi suomalaisten yrityspäättäjien ja työntekijöiden keskuudessa. Smartum on ainoa täysin suomalaisomistuksessa oleva työsuhde-etuja tarjoava kumppani.

Lähde: Smartumin bränditutkimus 

Yli 13 000 tyytyväistä työnantajaa
ja yli 700 000 työntekijää etujen piirissä

Liity hyvinvointia tukevien yritysten etujoukkoihin

Tilaa Smartum Plus -edut tästä

LOMAKE - KÄYNNISTÄÄ SEMIAUTOMAATTISEN FLOWN, JOLLA TUNNISTETAAN ITSEPALVELUASIAKKAAT JA SAATETAAN ONBOARDINGIIN. 
Lomake kysyy edut ja edunsaajamäärät, myyntiprosessi ohjautuvat sen mukaan - esim. pyöräetu sopimuksen tekoon.
Hinnastolinkki sivulle - tai hinnoittelu lomakkeelle näkyviin etuvalintojen yhteyteen. Tai molemmat!

Tarvitsetko lisätietoa päätösten tueksi?

MATERIAALITILAUS

Ota yhteyttä: myynti@smartum.fi