Työhyvinvointi ratkaisee yrityksen menestyksen

Smartumin avulla nostat ihmisen ykköseksi ja edistät työntekijöidesi yksilöllistä hyvinvointia. Olemme tutkitusti tunnetuin ja halutuin työsuhde-etujen tarjoaja sekä ainoa kotimainen ja 100 % suomalaisomistuksessa oleva toimija.

Tilaa etuja

Anna meidän auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin

sujuvin_maksutapa

Yli 40 000 eri käyttöpaikkaa

Olemme halunneet mahdollistaa jokaiselle omannäköisen arjen, joten tukeaksemme yksilöllistä hyvinvointia työntekijäsi pystyvät mutkattomasti hyödyntämään etujen käytön yli 40 000 eri käyttöpaikassa. Helppokäyttöinen SmartumPay-maksusovelluksemme saa jatkuvasti alan parhaimmat arviot.

Tunnetuin_brändi

100 % suomalainen ja tunnetuin brändi

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme alan ensimmäinen toimija sekä tunnetuin brändi suomalaisten yrityspäättäjien ja työntekijöiden keskuudessa. Smartum on ainoa 100 % suomalaisomistuksessa oleva työsuhde-etuja tarjoava kumppani.

käyttäjien_suosittelema

Tue henkilöstösi hyvinvointia

Smartumeilla tuet työntekijöidesi hyvinvointia kustannustehokkaasti. Panostamalla henkilöstön työkyvyn ylläpitämiseen, säästät mm. sairauspoissaolokuluissa. Smartum-edut ovat turvallinen tapa auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin, ja ne sopivat kaiken kokoisille yrityksille sekä organisaatioille.

icons8-euro_money

Säästä rahaa verotuetuilla eduilla

Kaikki Smartumin työsuhde-edut ovat verotuettuja ja täyttävät verottajan vaatimukset. Verotuetut etumme ovat taloudellisesti kannattava keino tehdä hyvää sekä tapa ilahduttaa ja palkita työntekijöitä. Hintavertailun perusteella Smartum on myös markkinoiden edullisin.

icons8-user_account

Houkuttele ja sitouta yrityksesi parhaat tekijät

Olemme tutkitusti Suomen halutuin työsuhde-etujen tarjoaja. Olemme sinulle oikea kumppani, jos haluat houkutella ja sitouttaa parhaat työntekijät ja edistää yksilöllistä hyvinvointia ja inhimillistä työkulttuuria. Liity yli 13 000 työnantajan joukkoon, jotka luottavat Smartumiin!
Lähde: Smartumin bränditutkimus 

Smartumin työsuhde-edut huoltavat kehoa ja mieltä


Me kaikki tarvitsemme erilaisia asioita voidaksemme hyvin. Kun tarjoat työntekijöillesi Smartumin työsuhde-edut, annat heille parhaat mahdolliset eväät oman hyvinvoinnin edistämiseen. Tarjolla on lounasta, liikuntaa, kulttuuria, hierontaa, työmatkailua, pyöräetua, voimavaraetua ja terveysetua – yhteensä yli 40 000 käyttöpaikassa!
 
Smartum-eduilla maksaminen onnistuu kätevästi seuraavilla maksutavoilla: SmartumPay-sovellus, verkkomaksu, tekstiviestimaksu, palveluntarjoajien maksusovellus (esim. VR Matkalla ja HSL) tai perinteinen etuseteli. Lisätietoa maksutavoista löydät täältä.

 
Tilaa etuja     Palvelut ja hinnasto
Smartum-lounasetu-1

Lounasetu

Kannusta työntekijäsi terveellisen ruoan äärelle ja varmista palauttavat lounashetket. Lounasverkostoomme kuuluu yli 12 000 lounaspaikkaa. Liity siis monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin! 

Lue lisää

Liikuntaetu

Liikuntaetu

Liikuntaetu on väylä virkistäviin hyvinvointihetkiin. Smartumin liikuntaverkostoon kuuluu yli 15 000 liikuntapaikkaa, joten jokaiselle löytyy jotakin, olipa lajina sitten alamäkipyöräily, vesijumppa tai mailapelit. 

Lue lisää

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu antaa työntekijöillesi mahdollisuuden harrastaa sitä, mikä saa juuri heidät syttymään. Verkostoomme kuuluu jo yli 20 000 harrastuspaikkaa ympäri Suomen.

Lue lisää

Hieronta_1_pienennetty

Hierontaetu

Tarjoa työntekijöille työkykyä tukevaa arjen luksusta Smartumin hierontaedun avulla. Kun hartiajumi iskee, etu on näppärästi käytettävissä ympäri Suomen yli 7000 hieronta- ja fysioterapiapaikassa. 

Lue lisää

tyomatka

Työmatkaetu

Kevennä työntekijöidesi päivittäistä matkustamista ja tarjoa työmatkaetua. Se on edullinen ja ekologinen ratkaisu, jonka käyttäminen onnistuu lipunmyyntipisteissä ja kumppaneidemme sovelluksissa (esim. Whim, VR Matkalla ja HSL). 

Lue lisää

Pyöräetu

Pyöräetu

Porukka liikkeelle Smartumin uudella pyöräedulla! Pyöräetua voi tarjota verovapaasti 1 200 eurolla vuodessa (100 € /kk) kaikille työntekijöille ympäri Suomen. Smartumilla edun suuruus voi olla myös 50 €/kk ja siksi se sopii kaikkien palkansaajien budjettiin. 

Lue lisää

Voimavaraetu esittely

Voimavaraetu

Kokonaisvaltainen hyvinvointi pitää sisällään sekä mielen että kehon hyvinvoinnin. Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä. Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää

terveysetu

Terveysetu

Terveysedun avulla tuet yksilöllistä hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. Etu sisältää laajennetun työterveyshuollon palvelukokonaisuuden, joten työntekijäsi voivat huolehtia hyvinvoinnistaan entistä monipuolisemmin. Terveysedun avulla työntekijäsi voivat käyttää esimerkiksi hammaslääkärin palveluita. 

Lue lisää

Muutosturvaetu

Muutosturvaetu

Työnantajalla on lakisääteinen koulutusvelvoite tuotannollisista tai taloudellisista syistä johtuvassa irtisanomistilanteessa, kun tietyt ehdot täyttyvät. Siksi yksilöllisen tuen tarjoaminen helposti hallittavalla tavalla on tärkeää. Työnantajan valitseman muutosturvakoulutuksen sijaan tarjoamme työntekijöille Smartum Muutosturvaedun avulla mahdollisuuden valita omaa tarvetta vastaava tuki uudelleen työllistymiseen.

Lue lisää

Löydät apua Help Centeristämme

Tukea Smartumin palvelun käyttöön

Mikäli kaipaat tukea palvelumme käytössä tai etujen jakamisessa, voit varata ajan etukonsultiltamme.


Varaa aika tästä

SmartumPay_nainen

Tarjoa edut digitaalisesti tai perinteisellä setelillä

Haluatko kumppaniksesi luotettavan ja kotimaisen toimijan, jota niin työnantajat kuin työntekijätkin arvostavat? Liity yli 13 000 työnantajan joukkoon, jotka luottavat Smartumiin!

Voit tarjota verotuetut edut työntekijöillesi joko sähköisesti, tai perinteisellä liikunta-, kulttuuri- ja lounassetelillä.

Saat Smartumin edut käyttöön itsenäisesti SmartumPlus-palvelun kautta tai varaamalla ajan asiantuntijamme kanssa. Laskutus on mahdollista suunnitella joko ennakkolaskutuksella tai jälkilaskutuksella. Lue vaihtoehdoista lisää alta!

Lue myös mitä verotuetuilla eduilla tarkoitetaan ja lataa itsellesi ilmaiset ja selkeät vero-oppaat!

Lue lisää etujen verotuksesta

Keskustele myyjän kanssa  


  

Smartum SmartumPlus

SmartumPlus – Tilaa edut ennakko- tai jälkilaskutuksella 

Joustava SmartumPlus käy kaikissa Smartumin lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, terveys- ja työmatkaverkoston toimipisteissä, jotka ottavat vastaan Smartum-maksuja. SmartumPlus on helppo ja nopea sähköinen palvelu, jonka kautta tilaat edut työntekijöillesi muutamalla klikkauksella.

Kun tilaat etuja ja jaat ne työntekijöillesi haluamallasi määrällä, voivat he itse valita miten käyttävät etunsa verottajan määrittämien rajojen mukaisesti.

SmartumPlus-edut ovat ennakkolaskutuksessa voimassa 12 kuukautta tilauksen vahvistamisesta.
Jälkilaskutuksessa edut ovat voimassa kuluvan kalenterivuoden loppuun.

Lue lisää

checkout_maksutapa

SmartumSaldo – Tilaa edut ennakkolaskutuksella 

SmartumSaldolla tarjoat työntekijöillesi haluamasi määrän lounas-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi myös työmatkaetua ja hierontaetua. Työntekijät voivat maksaa sähköisillä eduilla verkossa tai SmartumPay-sovelluksella, käyttöpaikasta riippuen.

SmartumSaldo-etujen tilaaminen ja hallinnointi on helppoa. Voit seurata kuinka paljon etuja on käytetty ja lopulta työntekijöiden mahdollinen käyttämättä jäänyt saldo palautuu yrityksesi Smartum-tilille, josta se on käytettävissä uudelleen saman edun tilaamiseen.

Kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia työntekijöiden määrästä ja tarjottavan edun kokonaisarvosta.

Edut ovat voimassa 15 kuukautta sen jälkeen, kun ne on otettu käyttöön.

Lue lisää

Setelikuva_2024_verkkosivut_2600x2000

Smartum-seteli – Tilaa edut perinteisinä seteleinä

Paperiset etusetelit ovat saatavilla liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa. Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli on arvoltaan 5,00 € ja liikuntaseteli 4,00 €. Smartumin lounassetelit vuodelle 2024 ja 2025 ovat jo myyty loppuun.

Henkilökohtaisilla Smartum-seteleillä voi maksaa useissa eri käyttöpaikoissa perinteisesti kassalla. Smartum-seteleitä tilataan vihoittain ja yhdessä vihossa on kymmenen seteliä.

Tilaus maksetaan ennakkoon ja setelit toimitetaan yrityksesi toimipisteeseen, kun maksusuorituksesi on kilahtanut Smartumin tilille.

Paperiset Smartum-setelit ovat käytettävissä niihin painetun vuoden loppuun asti.

Lue lisää

Liity hyvinvointia tukevien yritysten kärkijoukkoihin

 

Yli 13 000 tyytyväistä työnantajaa
ja yli 700 000 työntekijää etujen piirissä

Tilaa Smartum-etuja itsenäisesti tai varaa aika etäpalaveriin


Jos edustat alle 20 henkilön yritystä, tilaa Smartum-edut itsenäisesti SmartumPlus-palvelun kautta.

Tilaa SmartumPlus-edut tästä


Jos olet uusi asiakas ja työllistät yli 20 henkilöä, voit varata tehokkaan puolen tunnin etäpalaverin myyjän kanssa alla olevasta kalenterista. Kerrothan varauksen yhteydessä, mistä aiheista haluaisit keskustella tai kuulla lisää.

Tai pyydä vastustamaton tarjous!

Tuija Varis
Asiakkuuspäällikkö
Piia Mansikka
Asiakkuuspäällikkö
Santeri Ihamuotila
Asiakkuuspäällikkö
Kalle Lehtinen
Asiakkuusjohtaja