Smartum language switcher

Ajankohtaista

19.01.2018
Viikonloppu edessä, eikä suunnitelmia? Kaiva Smartumit esiin ja löydä itsellesi uusi laji! Valitse vaikka joku näistä Smartumin kumppaniverkostoon juuri liittyneistä liikuntapaikoista.
17.01.2018
Smartumin asiakaspalvelupuhelinlinja on valitettavasti tilapäisesti poissa käytöstä. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia!
16.01.2018
RunFest on hyväntuulinen henkilöstö- ja asiakastapahtuma, joka yhdistää jokaiselle ikään, kokoon, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta sopivan joukkueliikunnan, musiikin, hyvän ruoan, juoman ja hauskan yhdessäolon puistoon rakentuvassa RunFest-kylässä.
16.01.2018
Joko on nälkä? Sitten vain vikkelästi tutustumaan Smartumin uusiin lounasta tarjoileviin kumppaneihin! Tarjolla on herkkuja perinteisestä kotiruoasta falafeleihin, bon appétit!
12.01.2018
Smartum-verkostoon on jälleen liittynyt mukava määrä uusia liikuntapaikkoja. Nyt jos koskaan on hyvä aika aloittaa henkilökohtainen "Kesäkuntoon 2018" -kampanja. Ota reipas startti hyvinvointiin heti vuoden alusta ja tsekkaa Smartumin uudet kumppanit!
11.01.2018
Smartumin verkkopalvelussa on valitettavasti tilapäisiä teknisiä häiriöitä. Tästä johtuen internet-sivumme ja extranet eivät välttämättä ole toiminnassa. Vikaa korjataan parhaillaan ja tilanne on taas pian kunnossa. Smartumin maksuvälineet kuitenkin toimivat ja voit käyttää niitä normaaliin tapaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 0600 14988. Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta vaivaa.
08.01.2018
Uusi vuosi, uudet lounaat! Taas on Smartum-verkostoon liittynyt monta maukasta lounaspaikkaa, aina Rukatunturilta Hankoon. Kurkkaa alla olevasta listasta kaikki uudet kohteet ja sitten vain herkuttelemaan!
22.12.2017
Vuoden viimeiset uudet liikunta- ja kulttuuripaikat nyt esittelyyn. Nyt voi aloittaa pikkuhiljaa sitten miettimään jo ensi vuoden suunnitelmia. Ensin kuitenkin käydään jouluna rauhoittumassa ja sitten suunnataan katseet vuoteen 2018. Hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille!
18.12.2017
Viimeinen viikko ennen joulua. Niin yht´äkkiä kuin se tulikin, voimme silti käydä lounastamassa normaalisti kuten ennenkin. Nyt olisi hyvä mahdollisuus myös kokeilla uutta lounaspaikkaa. Katso mitkä paikat liittyivät verkostoon viime viikon aikana!
15.12.2017
Aamu valkeni ja lumi peittää maan täällä eteläisessä Suomessakin. Nopeimmat ovat jo kaivaneet sukset esiin ja tehneet ladut niille kuuluville reiteille. Näinhän se on joka vuosi. Pitää käyttää tilaisuudet hyväksi aina kun on mahdollista. Nyt on mahdollista aktivoitua myös näissä 17:ssa uudessa liikunta- ja kulttuuriverkoston paikassa. Toimi siis nyt!

Sivut