Hyödynnä työsuhde-etujen verovapaus ja panosta hyvinvointiin

Tiesithän, että työsuhde-etujen verovapaus koskee myös pienyrityksiä ja yrittäjiä? Hyödynnä verovapaus ja panosta hyvinvointiin monipuolisilla ja kustannustehokkailla Smartum-eduilla.

Tilaa etuja Katso Joni Jaakkolan tarina

Yrittäjä Joni Jaakkolalle Smartum tuo taloudellista säästöä ja kilpailuetua  

Hyvinvointialan moniottelijalle, Joni Jaakkolalle yrittäjyys merkitsee vapautta tehdä asioita haluamallansa tavalla. Katso alla olevalta videolta, miksi Jaakkola kehottaa myös muita pienyrityksiä ottamaan kaiken hyödyn irti Smartumin verotuetuista työsuhde-eduista.

Jaakkolan arkeen kuuluu oman yrityksen Optimal Performance Centerin johtaminen ja valmennukset. Lisäksi hän on suosittu tietokirjailija ja luennoitsija, jonka maanläheinen tapa puhua hyvinvoinnin puolesta on vedonnut jo satoihin yrityksiin ja kuulijoihin Suomessa. Yrittäjänä Jaakkola tietää, että unelmat yrityksen kasvusta toteutuvat vain, kun työntekijät ja yrittäjä itse voivat hyvin. Siksi Smartum oli hänelle luonnollinen kumppani, jonka avulla edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia myös omassa yrityksessä.


Kehon ja mielen hyvinvointia – verovapaasti!

Voit edistää omaa ja työntekijöidesi hyvinvointia verovapaasti liikuntaedulla, liikunta- ja kulttuuriedulla, hierontaedulla, työmatkaedulla, pyöräedulla, terveysedulla ja voimavaraedulla. Lounasetu on osittain verovapaa. Sähköisiä etuja käytetään SmartumPay-sovelluksella, verkkomaksulla, sovellusmaksulla (esim. VR Matkalla ja HSL), tekstiviestimaksulla tai fyysisillä seteleillä perinteisesti kassalla.

Tilaa etuja

liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu

Usuta työntekijäsi liikkumaan tai kulttuurista nauttimaan. Voit tarjota työntekijöillesi liikunta- ja kulttuurietua verovapaasti 400 euron edestä vuodessa.

Lue lisää

lounasetu

Lounasetu

Liity monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin! Voit tarjota lounasetua työntekijöillesi joko lounasvähennyksenä tai luontoisetuna.

Lue lisää

hierontaetu

Hierontaetu

Hierontaedun avulla pidät työntekijäsi vetreinä ja mielet kirkkaina. Hierontaetua voi tarjota vuodessa 400 euron edestä.

Lue lisää

työmatkaetu

Työmatkaetu

Kannusta työntekijöitäsi työmatkustamaan ympäristöystävällisesti joukkoliikenteellä. Työmatkaetu on täysin verovapaa 3400 euroon saakka per vuosi.

Lue lisää

Pyöräetu

Pyöräetu

Porukka liikkeelle Smartumin uudella pyöräedulla! Pyöräetua voi tarjota verovapaasti 1 200 eurolla vuodessa (100 € /kk) kaikille työntekijöille ympäri Suomen. Smartumilla edun suuruus voi olla myös 50 €/kk ja siksi se sopii kaikkien palkansaajien budjettiin. 

Lue lisää
terveysetu

Terveysetu

Työterveyden laajennetulla palvelukokonaisuudella tarjoat entistä parempaa työterveyttä! Smartumin terveysedulla on markkinoiden korkein verovapaa käyttöraja. Terveysetua voi tarjota verovapaasti vuodessa 3000 euron edestä.

Lue lisää

Voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä. Voimavaraedulla tarjoat työntekijöillesi ennaltaehkäisevää apua, mutta myös nopeaa apua mielen hetkittäiseen kuormitukseen. Edun voi vähentää verotuksessa osana kehittämis-/koulutuskuluja.

Lue lisää

Smartum-Liikuntaetu-padel-nainen

Monipuoliset työsuhde-edut

Yli 10 000 € verotuettua hyvinvointia vuodessa/hlö

Smartum-etujen avulla tuet niin omaa kuin työntekijöidesi hyvinvointia fiksusti ja kustannustehokkaasti. Kaikki edut ovat joko kokonaan tai osittain verovapaita. Voit tarjota liikunta- ja kulttuuri-, hieronta-, terveys- ja työmatkaetua verovapaasti jopa yhteensä 7200 eurolla/vuosi/hlö. Yrityksesi voi vähentää edut täysimääräisesti yrityksen tuloverotuksessa, ja edut ovat myös työntekijöille verovapaita - verottajan määrittelemissä rajoissa.

Lisäksi voit tarjota verotuettua lounasetua jopa 2933 eurolla/vuosi/hlö. Voit vähentää lounasedun kustannukset verotuksessa, ja työntekijä hyötyy lounasedusta joko luontoisetuna tai lounasvähennyksenä.

Tilaa etuja

Tuloverolaissa on määritelty, että kaikki muut yrittäjät ja yritykset, paitsi toiminimiyrittäjät, voivat hyödyntää verovapaiksi säädettyjä henkilökuntaetuja. Myös toiminimiyrittäjät voivat tarjota verovapaita henkilökuntaetuja työntekijöilleen, mutta eivät itselleen.

Smartum-Liikuntaetu-padel-mies

Kustannustehokkuus

Säästä hyvinvoinnilla

Panostamalla henkilöstön hyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen säästät muun muassa sairauspoissaolokuluissa. Hyvinvoivat ihmiset sairastavat vähemmän ja saavat aikaan suuria. Oikein sijoitettu euro työhyvinvointiin tuo kuusi euroa takaisin (Työterveyslaitos 2016).

Jos kaipaat lisätietoa Smartum-etujen verotuseduista, kurkkaa läpi alta löytyvät oppaamme, joka auttaa sinua tarjoamaan työsuhde-edut mahdollisimman kustannustehokkaasti.

iStock-986618814

Älä edistä työhyvinvointia yksin

Smartum Wellbeing Hub keventää taakkaasi

Smartum Wellbeing Hub on palvelu, jonka avulla voit tukea työntekijöidesi työhyvinvointia ja työkykyä. Palvelu tarjoaa työntekijöillesi kaiken, mitä he tarvitsevat ottaakseen Smartum-edut käyttöönsä, löytääkseen itselleen sopivat tavat lisätä hyvinvointia ja innostuakseen käyttämään edut täysimääräisesti.​

Tutustu Smartum Wellbeing Hubiin

Työnantajien ja työntekijöiden arvostama

Työnantajien arvostama

Työnantajien arvostama

Yritysasiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme (arvosana 4/5). Bränditutkimuksen mukaan Smartum on alan luotettavin, helppokäyttöisin, nykyaikaisin, monipuolisin, asiantuntevin, laadukkain, hyödyllisin, kustannustehokkain, innostavin, palveluhenkisin ja helposti lähestyttävin toimija. 

Tunnetuin brändi

100 % suomalainen ja tunnetuin brändi

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme alan ensimmäinen toimija sekä tunnetuin brändi suomalaisten yrityspäättäjien ja työntekijöiden keskuudessa. Smartum on ainoa 100 % suomalaisomistuksessa oleva työsuhde-etuja tarjoava kumppani.

Sujuvin maksutapa

Sujuva ja helppo maksutapa

Helppokäyttöinen SmartumPay-mobiilisovelluksemme saa jatkuvasti asiakkailtamme sovelluskaupoissa alan parhaimmat arviot. 85,2 % Smartum-etujen käyttäjistä sanoo, että SmartumPay toimii hyvin tai erittäin hyvin (Asiakaskysely 2021).

icons8-mobile

Yli 40 00 eri käyttöpaikkaa

Olemme halunneet mahdollistaa jokaiselle omannäköisen arjen ja hyvinvoinnin maksimoimisen, joten työntekijät pystyvät mutkattomasti hyödyntämään etujen käytön yli 40 000 eri käyttöpaikassa. 

icons8-floating_guru

Käyttäjien suosittelema

Smartum on suomalaisten työntekijöiden mielestä selvästi halutuin työsuhde-etujen tarjoaja (Bränditutkimus 2021). Smartum-etujen käyttäjien suositteluhalukkuus (NPS) on 50 eli erinomainen.