Tilaa nyt pyöräetu Smartumilta!

Tue yrityksesi henkilöstöä ja lisää etupakettiin verovapaa pyöräetu työsuhdepyörän hankintaan. 

{{item.alt}}

Nyt saat suositun pyöräedun Smartumilta!

Pyöräedun avulla lisäät hyvinvointia ympäristön huomioivalla tavalla. Rohkaise työntekijöitäsi mielekkääseen ja kestävään liikuntaan jokaiselle sopivalla tyylillä ja anna heidän valita mieleisensä menopeli suosittuna työsuhde-etuna! Smartumin pyöräetu on selkeä ja helppo hallinnoida ja sen kulut ovat työnantajalle pienet. 

Smartumilta voit tilata kaikki työsuhde-edut samasta paikasta. Pyöräedun lisäksi voit tarjota joustavaa Smartum-etua. Sen käyttökohteet ovat lounas-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi myös työmatkaetu ja hierontaetu. Valitse, mitkä edut haluat tarjota ja anna jokaisen työntekijän nauttia etupaketista yksilöllisellä tavalla.

Keskitä työsuhde-edut kokeneelle kotimaiselle kumppanille, ja saat käyttöösi koko etuvalikoiman!

pyöräetu

Työntekijöiden suosikki

Hyvinvointia ja iloa hyötyliikunnasta

Verovapaa pyöräetu astui voimaan vuonna 2021. Pyöräliiton arvion mukaan työsuhdepyörän olisi hankkinut vuoden 2023 loppuun mennessä jopa 80 000 työntekijää. Innokkaita polkijoita siis riittää!

Pyöräetua voi tarjota verovapaasti
1 200 eurolla vuodessa (100 €/kk) kaikille työntekijöille ympäri Suomen. Smartumilla edun suuruus voi olla myös 50 €/kk, joten etu sopii kaikkein palkansaajien budjettiin. Edun voi tarjota vähentämällä se kuukausitasolla työntekijän palkasta tai lisäämällä sen nykyisen palkan päälle. 

Hinnoittelu
Työnantajana maksat palvelumaksua 15 € / kk / käyttöönotettu pyörä (sis. alv 24%).
Lue lisää

pyöräetu

Edun avulla ilmastotavoitteisiin

Pienennä työmatkojen hiilijalanjälkeä

Onko yrityksessäsi kunnianhimoisia ilmastotavoitteita? Rohkaise työntekijöitä pienentämään työmatkojen hiilijalanjälkeä tarjoamalla mieleinen polkupyörä työsuhde-etuna! Pyöräliiton selvityksen mukaan työsuhdepyörät korvaavat autoilua tehokkaasti.

Sähköpyörän sähkönkulutus on pieni, 0,5–1 kWh/100 km (Motiva) ja tavallinen pyörä kulkee lihasvoimalla. Laskeskelepa paljonko sinun yrityksessäsi voitaisiin pienentää hiilijalanjälkeä kannustamalla ja tukemalla työmatkapyöräilyä!

pyöräetu

Vapaus valita

Smartumin pyöräetu sopii kaikenlaisille pyöräilijöille

Pyöräedun käyttäjä voi valita haluamansa pyörän varusteineen kotimaisista pyöräkaupoista ja verkkokaupoista. Olipa ensisijainen käyttökohde sitten työmatkat, liikuntaharrastus, retkeily tai vaikka tavaroiden roudaaminen, sopiva pyörä löytyy kaikille. Kumppaniverkostossamme on jo toistasataa myymälää ja verkkokauppaa – ja kasvatamme sen kokoa jatkuvasti. Hankintapalvelun avulla pyörän voi ostaa myös verkoston ulkopuolelta.

Työntekijä voi valita edun suuruudeksi joko 50 € tai 100 € kuukaudessa. Näin etu sopii paremmin kaikenlaisten palkansaajien budjettiin. Edun verohyöty riippuu toki kaikissa tapauksissa pyörän hinnasta ja edunsaajan palkasta.

Pyöräetu pähkinänkuoressa

Mitä polkupyöräetu maksaa työnantajalle?

Maksat pyöräedusta palvelumaksua 15 € / kk / käytössä oleva työsuhdepyörä (sis. alv 24%).

Smartumin polkupyöräedun kuukausivuokra on joko 50 € tai 100 € ja se sisältää sekä vakuutuksen, että rahoituskulut.

Tämä osuus pidätetään työntekijän palkasta ja työntekijälle tämä on verotonta tuloa. Tästä palkanosasta maksat normaalisti muut palkan sosiaalikulut, paitsi sairausvakuutusmaksun (1,16 %). Säästät palkanmaksussa kuukausittain sosiaalikuluja 0,58 € tai 1,16 € / edunsaaja, pyöräedun kuukausikustannus on siten 13,84 € tai 14,42 € / käytössä oleva pyörä.

Tutustu hinnoitteluun tarkemmin täällä.

Voiko pyöräpakettiin sisällyttää muuta kuin pyörän?

Kyllä voi. Pyöräpakettiin voi sisällyttää halutessaan verottajan hyväksymiä lisävarusteita, esimerkiksi valot, lukituksen, nastarenkaat, lokasuojat, tavaratelineen, soittokellon ja pyöräilykypärän. Nämä lasketaan mukaan pyörän kokonaishintaan.

Kuukausisummasta voi varata 10 €, 20 € ja sähköpyörälle jopa 30 € huoltoa varten, jolloin tämä mahdollistaa 120 € / 240 € ja sähköpyörälle 360 € arvoiset vuosihuollot.

Vakuutus sisältyy aina pyörän kuukausivuokraan.

Kuinka pitkiä sopimukset ovat?

Vuokrasopimuksen pituus riippuu pyörän hinnasta ja kuukausiedun suuruudesta (Smartumilla 50 € tai 100 € /kk). Sopimusajan minimipituus on 6 kk ja maksimipituus on 60 kk. 60 kuukauden sopimusajalla ja 100 € kuukausiedulla edunsaaja voi hankkia 4800 € hintaisen pyörän.

Vuokrakauden pituus – pyörän hinta -taulukko.

Mitä pyörälle tapahtuu sopimuskauden lopussa?

Sopimuskauden lopussa pyörä palautetaan Smartumille tai edunsaaja / etua tarjoava yritys voi myös halutessaan lunastaa pyörän. Lunastushinta on 5 % pyörän hankintahinnasta.

pexels-team-evelo-15020730

Tilaa Smartumin pyöräetu vuodelle 2024

Jätä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä! 

Haluatko lisätietoa pyöräedusta?

Varaapa tästä yhteistä juttuaikaa! Kerromme mielellämme lisää pyöräedusta ja autamme edun suunnittelussa sekä käyttöönotossa.

iStock-1433642174

Suomalainen perheyritys kumppaninasi

Smartum on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1995. Kahden veljeksen idea laajeni muihin työsuhde-etuihin ja synnytti nykyisen ainoan kotimaisen, ja 100 % suomalaisomistuksessa olevan työsuhde-etuja tarjoavan toimijan, Smartumin.

Meidän smartumlaisten tehtävänä on ihmisen kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen hyvinvoinnin tukeminen. Vain aidosti työntekijälle merkityksellisellä tuella on merkitystä myös työnantajalle.

Anna meidän auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin.

Myös näitä työsuhde-etuja muut työnantajat tarjoavat

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli työntekijöitäsi liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

Liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huulille ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin.

Lue lisää

Lounasetu

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

Hierontaetu

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit työntekijöitäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

Työmatkaetu

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

Terveysetu

Terveysetu

Entistä parempaa työterveyttä! Terveysedun avulla työntekijöilläsi on käytössä laajennetun työterveyden palvelukokonaisus, jolla he huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä laajemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla. 

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä. Ole tukena ja tarjoa voimavaraedun avulla ennaltaehkäisevää apua, mutta myös nopeaa apua mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää