Ennakkotilaa Smartumin pyöräetu vuodelle 2024

Tue yrityksesi henkilöstöä ja tarjoa verovapaata pyöräetua työsuhdepyörän hankintaan. 

Ennakkotilaa

 

Smartumin etuvalikoima laajenee ja julkaisemme uuden pyöräedun keväällä 2024!

Pyöräedun avulla työnantaja parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja tarjoaa kustannustehokkaan keinon hankkia itselleen mieluisan pyörän. Pyörän avulla työmatkat taittuu mukavasti ja siirtyminen esimerkiksi harrastuksiin hoituu kätevästi ja ekologisesti raikkaasta ulkoilmasta nauttien.

Smartumin avulla työnantaja pystyy tilaamaan kaikki työsuhde-edut samasta paikasta! Pyöräedun lisäksi tarjolla on kätevästi myös liikunta-, kulttuuri-, lounas-, hieronta-, työmatka- ja terveysetua.

pexels-mizuno-k-13431922-1

Pistä pyörät pyörimään

Työnantajalle

Verovapaa pyöräetu astui voimaan vuonna 2021. Pyöräliiton arvion mukaan työsuhdepyörän olisi hankkinut vuoden 2023 loppuun mennessä jopa 80 000 työntekijää. Innokkaita polkijoita siis riittää!

Pyöräetua voi tarjota verovapaasti
1 200 eurolla vuodessa (100 €/kk) kaikille työntekijöille ympäri Suomen. Yleisesti etu tarjotaan vähentämällä se kuukausitasolla työntekijän palkasta. 

Hinnoittelu
Hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä sisällä yllättäviä etujarrutuksia!

Pyöräedun arvo (100 €/kk) vähennetään työntekijän bruttopalkasta. Työnantajana maksat palvelumaksua 15 € /kk, mutta säästät sosiaalikuluissa. Loppujen lopuksi, kun tarjoat työsuhdepyörän Smartumin kautta, maksat vain 13 €/kk/työntekijä.
Ennakkotilaa

pexels-mike-jones-9461296

Viilletä vapaasti valitsemallasi vaihtoehdolla

Työntekijälle

Pyöräedulla ostettu pyörä on kannattava ja kustannustehokas hankinta. Monelle se voi olla myös ainoa keino saada käyttöön hintava sähköpyörä. 

Työntekijä voi valita juuri omiin tarpeisiin sopivan pyörän valitsemastaan pyöräliikkeestä. Pyörän ei tarvitse kustantaa 1200 euroa, sillä esimerkiksi 3600 € arvoisen pyörän kulut voi jakaa useammalle vuodelle. Hintavampi menopeli tarkoittaa usein
pidempää sopimusaikaa, edullisempi lyhyempää. Sopimuksen maksimiaika on 60kk.

Yleisimmin pyörän kuukausimaksu 100 € pienennetään palkasta eli verotettavasta tulosta. Pyöräedun voi myös saada osittain tai kokonaan palkan päälle riippuen työnantajasta.

Työntekijä voi lunastaa pyörän vuokrakauden päätteeksi 5 % lunastushinnalla pyörän hankinta-arvosta. Ottaen huomioon kaikki kustannukset, työntekijä voi säästää jopa 30 % pyörän hankintahinnasta.

Kurkkaa alta esimerkkilaskelma kuinka työntekijä saa säästöä aikaan!
Ennakkotilaa

1496761

Esimerkkilaskelma työsuhdepyörän kuluista

Esimerkkilaskelma pyöräedun rahallisesta
hyödystä, kun työntekijän bruttopalkka on 3600 €.

Työsuhdepyörän verotusarvo: 100 €/kk
Kuukausipalkka (brutto): 3 600 €/kk
Veroprosentti ilman pyöräetua: 21,0 %
Kuukausipalkka edun jälkeen (brutto): 3 500 €/kk
Veroprosentti pyöräedun kanssa: 20,4 %
Edun vaikutus veroprosenttiin: -0,60 %-yksikköä
Edun vaikutus nettopalkkaan/kk: -57 €

Pyörän hinta: 3 500 €
Vuokra-aika: 42 kk
Vähennykset bruttopalkasta yhteensä: 4 200 €
Pyörän lunastushinta (5 %): 175 €
Pyöräedun vaikutus tuloveroihin: -1 789 €
Pyörän kokonaiskustannus lunastettuna: 2 586 €

Säästö 914 €

pexels-cottonbro-studio-4604602

Ennakkotilaa Smartumin pyöräetu vuodelle 2024

Haluatko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa lisää? Jätä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä!

pexels-hassan-ouajbir-1475417

Suomalainen perheyritys kumppaninasi

Smartum on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1995. Kahden veljeksen idea laajeni muihin työsuhde-etuihin ja synnytti nykyisen ainoan kotimaisen, ja 100 % suomalaisomistuksessa olevan työsuhde-etuja tarjoavan toimijan, Smartumin.

Meidän smartumlaisten tehtävänä on ihmisen kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen hyvinvoinnin tukeminen. Vain aidosti työntekijälle merkityksellisellä tuella on merkitystä myös työnantajalle.

Anna meidän auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin.

Myös näitä työsuhde-etuja muut työnantajat tarjoavat

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli työntekijöitäsi liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

Liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huulille ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin.

Lue lisää

Lounasetu

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

Hierontaetu

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit työntekijöitäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

Työmatkaetu

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

Terveysetu

Terveysetu

Entistä parempaa työterveyttä! Terveysedun avulla työntekijöilläsi on käytössä laajennetun työterveyden palvelukokonaisus, jolla he huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä laajemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla. 

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä. Ole tukena ja tarjoa voimavaraedun avulla ennaltaehkäisevää apua, mutta myös nopeaa apua mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää