Haluatko lisää asiakkaita?

Liity Smartumin verkostoon ja tavoita uusia asiakkaita Smartumin etuja käyttää jo lähes 700 000 suomalaista.
Verkostoon liittyminen on täysin maksutonta, ei vuosimaksuja tai korttimaksukuluja.

Liity verkostoon

Smartum-verkostoon kuuluminen kannattaa

uusia asiakkaita

Uusia asiakkaita ja näkyvyyttä

Smartum-etujen käyttäjiä on jo noin 700 000 vastaanottamalla Smartum-maksuja saat lisää asiakkaita ja ilmaista näkyvyyttä käyttökohdehaussamme ja SmartumPay-sovelluksessa!

hyvä asiakaskokemus

Monipuolisesti maksutapoja

Valitse itsellesi sopivat maksutavat. Smartum-maksut vastaanotat mutkattomasti mobiilimaksuna, perinteisinä seteleinä tai suoraan omassa verkkokaupassasi. 

ilmainen näkyvyys

Helppo ja nopea hallinnointi

Seuraa maksutapahtumia ja hallinnoi tietojasi vaivatta verkkopalvelussamme. Verkkopalvelusta löydät lisäksi tilitysraportit kirjanpitoasi varten.

ilmainen liittyminen

Maksuton liittyminen

Smartum-verkostoon liittyminen on täysin maksutonta maksat palvelupalkkiota vain vastaanottamistasi Smartum-maksuista. Ei vuosimaksuja tai korttimaksuista syntyviä kuluja. Tilitämme maksut halutessasi joka arkipäivä.
Tutustu kumppanihinnastoon

Liity verkostoon

Maksujen vastaanottaminen

Sujuvaa ja kannattavaa

Vastaanota maksuja helposti

Smartum-etuja käytetään niin sähköisesti kuin setelien muodossa. Sähköisten Smartum-etujen käyttäjät voivat maksaa elämyksensä SmartumPay-mobiilimaksuna. Voit halutessasi vastaanottaa Smartum-maksuja myös verkkokaupassasi tai omassa sovelluksessasi. Setelit toimivat maksuvälineenä Smartum-verkostoon kuuluvissa lounas-, liikunta- ja kulttuuripaikoissa.

Maksat palvelupalkkiota ainoastaan vastaanottamistasi Smartum-maksuista verkostoon liittyminen ja siinä oleminen on täysin ilmaista. Mikäli olet liikunta- tai kulttuurialan yrittäjä tai yrityksesi tarjoaa lounas-, hieronta-, fysioterapia- tai työmatkapalveluita, liity Smartumin kumppaniverkostoon!

Tutustu maksutapoihinPalvelupalkkiot

"SmartumPay on mahdollistanut nopean ja joustavan tavan vastaanottaa maksuja mistä ja milloin tahansa. Tästä johtuen olemme tavoittaneet verkkovalmennuksillamme asiakkaita ympäri Suomen."
– Petri Rasanen, TFW Helsinki Oy

nostokuva_checkout_leveä

Ota vastaan Smartum-verkkomaksuja omilla sivuillasi

Smartum-verkkomaksu on asiakkaalle ja kumppanille turvallinen ja helppo maksuratkaisu kumppanin omilla nettisivuilla tai verkkokaupassa. Verkkomaksun tekeminen on nopeaa ja luotettavaa, ja ostaminen hoituu helposti yhdessä paikassa, mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Tarjoa asiakkaillesi mutkaton maksukokemus ja hyväksy Smartum-maksut verkossa. Smartum-verkkomaksun lisäät maksutta suoraan omaan verkkokauppaasi tai nettisivuillesi!

Lue lisää Smartum-verkkomaksusta

 

smartum-maksu, smartum tilitys

Vaivatonta ja helppoa

Smartum-maksujen tilittäminen

Smartum-maksujen tilitykset kilahtavat yrityksesi tilille vaivattomasti. SmartumPay-mobiilimaksut ja verkkomaksut tilitämme halutessasi joka arkipäivä. Voit muokata tilitystahtia täysin maksutta. 

Jos vastaanotat setelimaksuja, tilitämme nekin mahdollisimman pikaisesti sen jälkeen, kun olet toimittanut setelit meille. 

Lue lisää

"Smartum on iso ja vakiintunut toimija, jonka työsuhde-eduilla on paljon aktiivisia käyttäjiä. Tarjoamalla Smartum-verkkomaksun palvelussamme monipuolistamme huomattavasti lippuja ostavien asiakkaiden käyttökokemusta".
– Antti Korhonen, Liveto

smartum materiaalit, smartum tuki

Kaipaatko materiaaleja?

Materiaalipankistamme löydät kaikki tarvittavat Smartum-materiaalit käyttöösi. Erilaisten materiaalien avulla viestit helposti asiakkaille, että yrityksesi vastaanottaa Smartum-maksuja! Tilaa esimerkiksi maksutta tarroja tai lisää sivuillesi Smartumin logo.

Kurkkaa sivuilta myös sosiaalisen median ohjeistuksemme. Jaamme mielellämme kumppaneidemme sisältöjä sosiaalisen median kanavissamme. 

Smartum40849-2

Liity verkostoon!

Smartum-verkostoon liityt ilmaiseksi, maksat palvelupalkkiota vain vastaanottamistasi Smartum-maksuista. Ei vuosimaksuja tai korttimaksukuluja.

Smartumin kumppanina voit vastaanottaa haluamiasi Smartum-maksutapoja. Valitse itsellesi sopiva tilitystahti ja seuraa maksuja ja muita tietoja helposti verkkopalvelussamme. 

 

Liity verkostoon

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään

Asiakaspalvelumme palvelee sinua chatin välityksellä, sähköpostitse ja puhelimitse. Lisäksi olemme koonneet Help Centeriin kattavan paketin artikkeleita Smartum-etujen käyttöön liittyen.

Löydä vastaukset kysymyksiisi ja apua haasteisiisi klikkaamalla alta!

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Help Centeriin