Hei palveluntarjoaja! Uusi pyöräetumme on julkaistu. Jos myyt työsuhdepyöriä, tarvikkeita tai huoltopalveluita, liity verkostoomme tästä.

Haluatko lisää asiakkaita?

Liity Smartumin verkostoon ja yli 40 000 palveluntarjoajan joukkoon! Avullamme tavoitat uusia asiakkaita Smartumin etuja käyttää jo lähes 700 000 edunsaajaa.
Verkostoon liittyminen on täysin maksutonta.

Liity verkostoon

Smartum-verkostoon kuuluminen kannattaa

ilmainen liittyminen

Maksuton ja helppo liittyminen

Smartum-verkostoon liittyminen on täysin maksutonta maksat palvelupalkkioita vain vastaanottamistasi Smartum-maksuista. Ei vuosimaksuja. Tilitämme maksut halutessasi joka arkipäivä.

uusia asiakkaita

Uusia asiakkaita ja näkyvyyttä

Smartum-etujen käyttäjiä on jo noin 700 000 vastaanottamalla Smartum-maksuja saat lisää asiakkaita ja ilmaista näkyvyyttä käyttökohdehaussamme ja SmartumPay-sovelluksessa!

hyvä asiakaskokemus

Monipuolisesti maksutapoja

Valitse itsellesi sopivimmat maksujen vastaanottotavat. Vastaanotat Smartum-maksut mutkattomasti SmartumPay-mobiilimaksuna, perinteisinä Smartum-seteleinä, tekstiviestimaksulla tai suoraan omassa verkkokaupassasi. 

ilmainen näkyvyys

Yksinkertainen ja nopea hallinnointi

Seuraa maksutapahtumia ja hallinnoi tietojasi vaivatta verkkopalvelussamme. Verkkopalvelusta löydät lisäksi tilitysraportit kirjanpitoasi varten.

Liity verkostoon

Maksujen vastaanottaminen

Sujuvaa ja kannattavaa

Vastaanota maksuja helposti

Smartum-etuja käytetään niin sähköisesti kuin setelien muodossa. Sähköisten Smartum-etujen käyttäjät voivat maksaa elämyksensä SmartumPay-mobiilimaksuna.

Voit myös vastaanottaa Smartum-maksuja verkkokaupassasi, omassa sovelluksessasi tai tekstiviestitse. Lue mahdollisista maksutavoista lisää tästä. Setelit toimivat maksuvälineenä Smartum-verkostoon kuuluvissa lounas-, liikunta- ja kulttuuripaikoissa.

Maksat palvelupalkkioita ainoastaan vastaanottamistasi Smartum-maksuista verkostoon liittyminen ja siinä oleminen on täysin ilmaista. 

Liity Smartumin kumppaniverkostoon, mikäli
  • yrityksesi tarjoaa liikunta- tai kulttuuripalveluita
  • yrityksesi tarjoaa lounaspalveluita
  • yrityksesti tarjoaa hierontapalveluita
  • yrityksesi tarjoaa työmatkapalveluita
  • yrityksesi tarjoaa terveyspalveluita (esim. fysioterapiaa, hammashoitoa, erikoissilmälaseja tai erikoislääkäripalveluita)

    Liity verkostoon

  • Huom! Smartumin pyöräedun kumppaniverkostoon pääset liittymään tästä:

    Liity pyöräedun verkostoon

"SmartumPay on mahdollistanut nopean ja joustavan tavan vastaanottaa maksuja mistä ja milloin tahansa. Tästä johtuen olemme tavoittaneet verkkovalmennuksillamme asiakkaita ympäri Suomen."
– Petri Rasanen, TFW Helsinki Oy

nostokuva_checkout_leveä

Ota vastaan Smartum-verkkomaksuja omilla sivuillasi

Smartum-verkkomaksu on asiakkaalle ja kumppanille turvallinen ja helppo maksuratkaisu kumppanin omilla nettisivuilla tai verkkokaupassa. Verkkomaksun tekeminen on nopeaa ja luotettavaa, ja ostaminen hoituu helposti yhdessä paikassa, mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Tarjoa asiakkaillesi mutkaton maksukokemus ja hyväksy Smartum-maksut verkossa. Smartum-verkkomaksun lisäät maksutta suoraan omaan verkkokauppaasi tai nettisivuillesi!

Lue lisää Smartum-verkkomaksusta

Lue lisää muista maksutavoista

smartum-maksu, smartum tilitys

Vaivatonta ja helppoa

Smartum-maksujen tilittäminen

Smartum-maksujen tilitykset kilahtavat yrityksesi tilille vaivattomasti. SmartumPay-mobiilimaksut ja verkkomaksut tilitämme halutessasi joka arkipäivä. Voit muokata tilitystahtia täysin maksutta. 

Jos vastaanotat setelimaksuja, tilitämme nekin mahdollisimman pikaisesti sen jälkeen, kun olet toimittanut setelit meille.

Help Centeriin

"Smartum on iso ja vakiintunut toimija, jonka työsuhde-eduilla on paljon aktiivisia käyttäjiä. Tarjoamalla Smartum-verkkomaksun palvelussamme monipuolistamme huomattavasti lippuja ostavien asiakkaiden käyttökokemusta".
– Antti Korhonen, Liveto

smartum materiaalit, smartum tuki

Kaipaatko materiaaleja?

Materiaalipankistamme löydät kaikki tarvittavat Smartum-materiaalit käyttöösi. Erilaisten materiaalien avulla viestit helposti asiakkaille, että yrityksesi vastaanottaa Smartum-maksuja! Tilaa esimerkiksi maksutta tarroja tai lisää sivuillesi Smartumin logo.

Kurkkaa sivuilta myös sosiaalisen median ohjeistuksemme. Jaamme mielellämme kumppaneidemme sisältöjä sosiaalisen median kanavissamme. 

Smartum40849-2

Älä enää odota - liity verkostoon!

Smartum-verkostoon liityt ilmaiseksi ja maksat palvelupalkkiota vain vastaanottamistasi Smartum-maksuista. Ei vuosimaksuja tai korttimaksukuluja.

Smartumin kumppanina vastaanotat Smartum-maksoja kätevästi haluamallasi tavalla. Verkkopalvelussamme hallinnoit tietoja, seuraat maksuja ja valitset itsellesi sopivan tilitystahdin.

 

Liity verkostoon

Löydät apua Help Centeristämme

Löydät apua Help Centeristämme

Olemme koonneet Help Centeriin kattavan paketin artikkeleita Smartum-etujen käyttöön liittyen. Löydät nopeasti apua ja vastauksia yleisimmin kysyttyihin klikkaamalla alta!

Help Centeriin