Älä edistä henkilöstön hyvinvointia
- yksin.

Ota apu vastaan Smartumilta. Loimme uuden Smartum Wellbeing Hub -palvelun. Se on täysin maksuton lisäpalvelu, joka yhdessä Smartumin hyvinvointietujen kanssa auttaa lisäämään työntekijöiden hyvinvointia ja aktiivista elämäntapaa.

Pyydä kevyt ja ilmainen esittely

Smartum Wellbeing Hub helpottaa hyvinvoinnin edistämistä

Oletko huomannut, että työntekijöiden hyvinvoinnin edistäminen ja aktiivisen elämäntavan tukeminen jäävät usein liian harvojen ihmisten hartioille? Ja että tähän pitkäjänteiseen työhön on usein vaikeaa priorisoida riittävästi työaikaa? Me Smartumilla kevennämme taakkaasi ja mahdollistamme lentävän lähdön työyhteisösi hyvinvoinnin edistämiseen – yhdessä kumppaniemme kanssa.

Kun tarjoat henkilöstölle Smartumin sähköiset työsuhde-edut, voit luottaa siihen, että olemme matkassasi mukana. Tarjoamme yhdessä innostavassa paketissa kaiken, mitä työntekijät tarvitsevat lisätäkseen työkykyään ja hyvinvointiaan Smartum-etujen avulla. Palvelun nimi on Smartum Wellbeing Hub. Lisäksi sinä saat käyttöösi uuden työkalun: voit tarjota henkilöstöllesi täysin maksutta Esportin työkykyvalmentajan online-valmennuksen. 

Pyydä kevyt ja ilmainen esittely

Hyödyt sinulle ja työyhteisölle

Näin työyhteisösi sekä sinä hyvinvoinnin edistäjänä hyödytte Smartum Wellbeing Hubista.

iStock-95613768

Lentävä lähtö hyvinvointiin

Hyvinvoivat työntekijät mahdollistavat organisaation menestyksen. Smartum Wellbeing Hub tarjoaa tarjoaa kaiken, mitä työntekijät tarvitsevat ottaakseen Smartumin hyvinvointiedut käyttöönsä, löytääkseen omat tapansa voida hyvin ja innostuakseen käyttämään edut täysimääräisesti. Näin etujen käyttöönotto sujuu vaivattomasti, ja sinä voit keskittyä olennaiseen.

Venyttely-nainen

Innosta myös passiiviset liikkeelle

Palvelu tarjoaa hyvinvointivinkkejä jokaiselle työntekijälle, ja vinkeillä varmistamme, että myös ne, jotka eivät ennen ole omaksuneet aktiivista ja liikkuvaa elämäntapaa, löytävät omat juttunsa voidakseen hyvin. Voit myös varata henkilöstölle maksuttoman online-valmennuksen Esportin asiantuntijalta. Lue lisää

Lounas-nainen-mies-yhdessa

Paranna työntekijäkokemusta

Kun työntekijät kokevat, että he saavat haluamansa tuen ja inspiraation työsuhde-etujen käyttöön helppokäyttöisessä paketissa, he arvostavat myös työnantajaansa entistä enemmän. Smartum on suomalaisten työntekijöiden mielestä selvästi halutuin työsuhde-etujen tarjoaja (bränditutkimus 2021). Etujemme käyttäjien asiakastyytyväisyys on vuonna 2022 tasolla 4,2 (maksimiarvo 5).

Hyödyt työntekijöille

Näin työntekijät hyötyvät Smartum Wellbeig Hubista.

iStock-636815660

Innostusta ja inspiraatiota

Kerromme etujen käyttäjille suosituimmista, houkuttelevimmista ja yllättävimmistäkin tavoista tuoda hyvinvointia niin arkeen kuin vapaa-aikaan. Vinkkejä riittää niin aktiiviliikkujille, Netflixin äärellä viihtyville, kulttuuririentojen ystäville kuin heille, jotka ovat vielä hakemassa omaa juttuaan.

SmartumPay-mies

Käyttöohjeet kootusti

Hubista löytyvät etukohtaiset ohjeet liittyen niin etujen käyttöönottoon, käyttöpaikkojen löytämiseen, maksutapoihin kuin muihinkin yleisimmin kysyttyihin aiheisiin. Selkeää ja yksinkertaista!

Hieronta-nainen-niska

Kannustavat edut kumppaneilta

Smartumin palveluntarjoajaverkostoon kuuluvat kumppanimme tarjoavat houkuttelevia tarjouksia smartumien käyttöön. Tämän ansiosta työntekijät voivat ottaa uusia lajeja ja käyttöpaikkoja haltuun mahdollisimman matalalla kynnyksellä.

Varaa tapaaminen asiantuntijan kanssa

Yli 20 hlön organisaatio: Varaa alla olevasta kalenterista 30 minuutin tapaamisaika asiantuntijaltamme niin kuulet, miten Smartum-edut ja Smartum Wellbeing Hub voivat auttaa sinun työyhteisöäsi hyvinvoinnin edistämisessä. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.


Alle 20 hlön organisaatio: Tilaa Smartum-edut helposti tästä, niin saat Smartum Wellbeing Hubin työntekijöidesi käyttöön.

Oletko jo Smartumin asiakas?

Jos olet jo Smartumin asiakas ja haluat palvelun käyttöösi, voit olla yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme.

Venyttely-nainen

Maksuton online-valmennus Esportilta

Jotta saatte Smartum-etujen käyttöönoton jälkeen lentävän lähdön työntekijöiden aktiivisuuden lisäämiseen, yhteistyökumppanimme Esportin työkykyvalmentaja tarjoaa teille maksuttoman online-minivalmennuksen. Se voidaan järjestää vaikka koko henkilökunnalle!

Valmennuksen myötä työntekijät motivoituvat oman energianhallinnan, jaksamisen tai fyysisen kunnon kehittämiseen – teeman voitte itse valita kolmesta suositusta ja hyväksi havaitusta vaihtoehdosta. Minivalmennus sisältää valitun teeman mukaisen webinaarin sekä kolmen viikon starttisuunnitelman. Maksuton valmennus on tarjolla vain Smartumin asiakasyrityksille, jotka käyttävät sähköisiä Smartum-etuja.

Tutustu online-valmennuksiin

Smartumin työsuhde-edut

Hyvinvoiva työntekijä mahdollistaa myös yrityksen hyvinvoinnin. Smartumin avulla tarjoat työntekijöillesi kehoa ja mieltä helliviä Smartum-etuja ja autat heitä voimaan hyvin niin töissä kuin kotonakin. 

Voit tarjota työntekijöillesi liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, lounas-, hieronta- ja työmatkaetua. Tue työntekijöidesi hyvinvointia valitsemillasi Smartum-eduilla – kaikki työsuhde-etumme ovat osittain tai kokonaan verovapaita.

culture

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu antaa työntekijöillesi mahdollisuuden harrastaa sitä, mikä saa juuri heidät syttymään. Verkostoomme kuuluu jo yli 15 000 harrastuspaikkaa ympäri Suomen.

Lue lisää

ikonit_liikunta

Liikuntaetu

Liikuntaetu on väylä virkistäviin hyvinvointihetkiin. Smartumin liikuntaverkostoon kuuluu yli 11 000 liikuntapaikkaa, joten jokaiselle löytyy jotakin, olipa lajina sitten tankotanssi, vesijumppa tai mailapelit. 

Lue lisää

massage

Hierontaetu

Tarjoa työntekijöille työkykyä tukevaa arjen luksusta Smartumin hierontaedun avulla. Kun hartiajumi iskee, etu on näppärästi käytettävissä ympäri Suomen yli 3000 hieronta- ja fysioterapiapaikassa. 

Lue lisää

lunch

Lounasetu

Kannusta työntekijäsi terveellisen ja ruoan äärelle ja varmista palauttavat lounashetket. Lounasverkostoomme kuuluu lähes 9000 lounaspaikkaa. Liity siis monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin! 

Lue lisää

icons8-bus-100 (1)

Työmatkaetu

Kevennä työntekijöidesi päivittäistä matkustamista ja tarjoa työmatkaetua. Se on edullinen ja ekologinen ratkaisu, jonka käyttäminen onnistuu sovelluksella ja lipunmyyntipisteissä. 

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Pyydä kevyt ja ilmainen esittely