Voimavaraetu

Smartum Voimavaraedun avulla tarjoat työntekijöillesi mielen sparrausta matalalla kynnyksellä. 
 

Tilaa Voimavaraetua

{{item.alt}}

Nopea apu hetkittäiseen kuormitukseen 

 
Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä, joten näiden työelämätaitojen kehittäminen on kriittisessä roolissa työkykyhaasteiden ennaltaehkäisyssä. Työterveyden kautta pääsee juttelemaan, mutta tärkeämpää olisi purkaa asioita jo ennen kuin ne alkavat vaikuttaa työkykyyn.Smartum Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. 

iStock-1014934602

Voimavaraetu

Matalan kynnyksen keskusteluapua

Yhden sairauslomapäivän hinnalla tarjoat työntekijälle kolme (3) luottamuksellista keskustelukertaa riippumattoman osapuolen kanssa. 
  • Smartumin työelämätutkimuksen (2019) mukaan 48 % työntekijöistä ei keskustele henkilökohtaisesta jaksamisesta esihenkilön kanssa. 
  • Jopa 59 % sanoo kokeneensa henkilökohtaisia kriisejä, jotka vaikuttavat työssä suoriutumiseen.

  • Työeläkeyhtiö Elon teettämän tutkimuksen (2022) mukaan ongelmat työn ulkopuolisessa elämässä muodostavat merkittävimmän uhan työntekijöiden työkyvylle.

Keskusteluja myös kasvotusten

Smartum Voimavaraetu -verkostoon kuuluu huolella valittuja, päteviä ja kokeneita ammatinharjoittajia, joiden voimavarakeskeiset mielen sparrauksen palvelut ovat tarjolla paitsi etänä myös kasvotusten. Aikoja on saatavilla joka viikko.

 
iStock-1395769883

Voimavaraedun kustannukset ja tilaaminen

Vuoden 2023 uutuus tilattavissa nyt!

Tilaaminen

Voimavaraedun tilaaminen tapahtuu asiantuntijamme avulla. Täytä sivun alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Edun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

  1. Valitse kenelle etu tarjotaan ja määrittele työntekijäkohtainen käyntikertojen määrä

  2. Työntekijät saavat Smartum Voimavaraetu –ohjeet sähköpostitse, sekä tiedon montako käyntikertaa heidän on mahdollista käyttää ja mihin mennessä.

  3. Valmista! Työntekijät voivat alkaa varata Voimavaraetu-käyntejä itselleen parhaiten sopiviin ajankohtiin työntekijäkohtaisen budjetin rajoissa.
Kustannukset

Työnantaja valitsee työntekijäkohtaisen budjetin, jonka Smartum laskuttaa jälkikäteen kuukausittain toteuman mukaan. Veloitamme lisäksi 5 % palvelupalkkion laskun loppusummasta.

Vahvuuksien ja voimavarojen tuntemus vahvistaa tutkitusti mielen hyvinvointia

Mielenterveyden häiriöt ovat yleisin syy sairauspoissaoloille ja työkyvyttömyydelle Suomessa (Eläketurvakeskus, 2022). Smartum Voimavaraetu kannustaa työntekijöitä pitämään arjen tasapainoa yllä ja keskittymään myös mielen hyvinvointiin säännöllisesti. Työntekijä pääsee varaamaan ajan mielen sparraukseen riippumattoman osapuolen kanssa helposti ilman välikäsiä - ja odottelua.

Kumppaneille cropattu kuva

Kiinnostuitko?

Haluatko keskustella Smartum Voimavaraedusta asiantuntijan kanssa tai tilata sen henkilöstöllesi? Jätä meille yhteystietosi, niin otamme pikaisesti yhteyttä.