Palkitse ja virkistä Smartumin hyvinvointieduilla!

Jäävätkö pikkujoulut ja virkistyspäivät tänä vuonna pitämättä?
Tuskailetko, miten palkita työntekijöitä tämän poikkeuksellisen vuoden päätteeksi?
Palkitse ja virkistä työntekijäsi Smartumin hyvää tekevillä työsuhde-eduilla!

{{item.alt}}

Fiksu ja kustannustehokas tapa palkita ja virkistää!

icons8-floating_guru

Hyvinvointia pitkäksi aikaa

Smartumin työsuhde-edut lisäävät henkilökunnan hyvinvointia ja sitoutuneisuutta pitkäaikaisesti. Pikkujoulut eivät aina tähän pysty. Samalla tuet suomalaisia palveluyrityksiä - tilitämme heille maksut joka arkipäivä.

icons8-handshake_heart 2

Arvostettu tapa palkita

Kaikki eivät syty joulukinkusta tai heijastinkassista. Smartumin hyvinvointiedut tarjoavat jokaiselle jotakin - yli 15 000 liikunta- ja kulttuuripaikkaa sekä yli 2000 hierontapaikkaa ympäri Suomen.

icons8-receive_cash 2

Verovapaata virkistystä

Voit tarjota niin hierontaetua kuin liikunta- ja kulttuurietua verovapaasti 400 eurolla vuodessa per työntekijä - siis yhteensä 800 eurolla! Kustannustehokasta, eikö totta?

SMARTUM__kulttuuri-2

Liikunta- ja kulttuurietu

Tue työntekijöidesi liikunta- ja kulttuuriharrastuksia

Liikunta- ja kulttuurietu antaa työntekijöillesi mahdollisuuden harrastaa sitä, mikä saa juuri heidät syttymään.

Liikunta- ja liikunta- ja kulttuurietu ovat verovapaita henkilöstöetuja, kun etu on henkilökohtainen ja kaikkien yrityksen työntekijöiden käytössä. Työnantaja voi tarjota verovapaasti etutilille ladattavaa liikunta- tai liikunta- ja kulttuurisaldoa, tai liikuntaseteleitä ja liikunta- ja kulttuuriseteleitä yhteensä 400 euroa kalenterivuodessa per työntekijä. Työntekijältä voidaan periä tämän lisäksi omavastuuosuus.

Työntekijälle etu on verovapaa, mikäli sitä voidaan pitää tavanomaisena ja kohtuullisena. Maksuvälineillä maksetaan vain verottajan määrittelemiä kulttuuripalveluita ja aktiivisia liikuntapalveluita.

Tilaa liikunta- ja kulttuurietua

smartum_www_hieronta

Hierontaetu

Virkistä verovapaalla hierontaedulla

Hierontaetu hellii sekä kehoa että mieltä. Etenkin etätyöaikana hierontaetu on toivottu helpotus kehnon ergonomian aiheuttamiin jumitustiloihin.

Smartumilla voit tarjota työntekijöillesi hierontoja täysin verovapaana. Voit räätälöidä edun suuruuden työntekijöidesi tarpeisiin sopivaksi.

Hierontaedun verovapaus edellyttää, että sitä käytetään vain työnantajan määrittelemissä hierontapaikoissa Smartumin hierontaverkoston puitteissa. Hierontaetua voi tarjota vuodessa 400 euroa per työntekijä. Hierontaedulla voi ostaa hierontaa tai urheiluhierontaa, mutta ei esimerkiksi spa-hoitoja. Työntekijä maksaa hierontaedullaan SmartumPay-mobiilisovelluksella, joten etu kulkee aina mukana puhelimessa. Mahdollisen yli menevän osuuden hieronnan hinnasta työntekijä voi maksaa omalla rahalla.

Tilaa hierontasaldoa

Huom! Otamme hierontaedun tilaajiin lähiaikoina yhteyttä sopiaksemme hierontaedun yrityskohtaiset käyttöpaikat. Näin huomioimme verottajan edellyttämän käyttöpaikkojen rajauksen.

SmartumPay_nosto2-2

Laajin verkosto ja mutkattomat maksutavat

Monipuolista hyvinvointia helposti ja modernisti

Smartumin digitaalisilla maksutavoilla maksaminen sujuu kuin lennossa ja edun käyttäjä voi keskittyä olennaiseen. SmartumPay-mobiilisovelluksella käytettävät edut pysyvät vauhdikkaammankin työntekijän matkassa mukana, ja verkkomaksaminen onnistuu vuorokauden ympäri!

Smartumin työsuhde-etujen käyttäjillä on varaa valita, sillä verkostoomme kuuluu yli 26 000 liikunta-, kulttuuri-, lounas-, työmatka- ja hierontapaikkaa ympäri Suomen.

Tutustu maksutapoihin

 

"Smartumin edut ovat hyvin monipuolisia. Laaja hyvinvointiverkosto oli määräävä tekijä Smartumin valitessamme ja yhteistyö on ollut mutkatonta ja antoisaa. Myös etujen käyttö on sujunut hyvin."
– Nina Leppäkangas
, Diakonissalaitoksen hyvinvointijohtaja

Valikkokuva_asiakaspalvelu

Pyydä hyvinvointikartoitus asiantuntijaltamme

Haluatko keskustella hyvinvointieduistamme Smartumin asiantuntijan kanssa, tai haluatko meiltä tarjouksen? Jätä meille yhteystietosi, niin otamme pikaisesti yhteyttä.