Lounasetu 

Hyvin syönyt työntekijä jaksaa paremmin. Lounasedulla tarjoat työntekijöillesi monipuoliset lounashetket ja herkulliset ateriat stressitön lounashetki ei ainoastaan täytä vatsaa vaan virkistää myös mielen.

Tilaa

{{item.alt}}

Hyvä ruoka, tehokkaampi työpäivä

Kannusta työntekijäsi terveellisen ja maukkaan lounaan äärelle Smartumin lounasedulla. Lounasedulla herkuttelu onnistuu jo lähes 9000 ruokapaikassa ympäri Suomen. Lounasedun käyttö sujuu mutkattomasti SmartumPay-mobiilisovelluksella tai perinteisesti lounasseteleillä.

Voit tarjota lounasetua sähköisenä saldona, paperisina seteleinä tai sähköisesti osana SmartumPlus-palvelua. Valinta on sinun!

lounasetu, lounassaldo, lounasseteli, etuseteli, smartumpay

Lounassaldo

Lounasta sähköisenä saldona

Smartumin sähköisellä lounassaldolla herkut kuitataan käyttöpaikasta riippuen mutkattomasti SmartumPay-mobiilisovelluksella tai joissain käyttöpaikoissa verkkomaksuna. Ilmainen SmartumPay on ladattavissa sovelluskaupoissa.

Lounassaldolla voi maksaa kerrallaan 8,00€-12,70€ väliin sijoittuvan summan, verottajan ohjeiden mukaisesti. Työntekijän Smartum-tilille ladattu lounassaldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä. 

Tilaaminen ja kustannukset

Smartumin sähköisen lounassaldon tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta sujuvat Smartum-verkkopalvelussa. Lounassaldon voi tarjota myös toistuvana tilauksena, jolloin tilauslistaa ei tarvitse luoda joka kuukausi uudelleen, vaan järjestelmä tekee sen automaattisesti.

Palvelun hinta muodostuu prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta, joka lasketaan hankittavan edun nimellisarvosta. Lounassaldon tilinhoitomaksu on 1,5%. Laskutuslisä on 15 euroa per tilaus. Liitännäiskulujen hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %). Itse edut ovat arvonlisäverottomia.

 

Tilaa lounassaldoa
Setelikuva_2024_verkkosivut

Lounasseteli

Lounasta perinteisinä seteleinä

Perinteinen lounasseteli sopii sinulle, jos haluat tarjota työntekijöillesi konkreettisen nipun herkuttelumahdollisuuksia. Paperisten setelien voimassaoloaika on minimissään 12 kuukautta. Vuonna 2023 myytävien lounasseteleiden arvot ovat 9,00 €, 11,30 € ja 12,70 €.

Tilaaminen ja kustannukset

Setelitilaus tehdään Smartum-verkkopalvelussa. Saat lounassetelit nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Toimitamme setelit heti, kun olet kuitannut laskusi.

Tilauksen toimitusmaksu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa on 30 € / toimitus. Toimitusmaksu sisältää postimaksun. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).

Tilaa lounasseteleitä
Smartum-lounasetu-1

Lounasedun verotus

Herkullisia lounaita verotuetusti

Lounasetu on rahanarvoinen etu työnantajalle ja työntekijälle. Työnantaja voi vähentää kustannukset verotuksessa, ja työntekijä hyötyy lounasedusta joko luontoisetuna palkan lisänä tai lounasvähennyksenä. Luontoisetu on palkan päälle tarjottava etu. Lounasvähennyksessä työntekijän nettopalkasta pidätetään edun verotusarvo eli 75 prosenttia.

Lounasedulla työntekijä voi maksaa kerralla summan, joka asettuu 8,00–12,70 € välille ja ainoastaan aterioita – ei siis elintarvikkeita tai muita hyödykkeitä. Vuonna 2023 myynnissä olevat lounassetelit ovat arvoltaan 9,00 €, 11,30 € ja 12,70 €.

Tilaa Lounasedun vero-opas

tilaa lounasetu, tilaa lounassaldo, tilaa lounasseteleitä

Kiinnostuitko?

Tilaa lounasetua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huuliin ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin. 

Lue lisää

ikonit_liku

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

ikonit_hieronta

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

ikonit_työmatka

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

pyöräetu

Pyöräetu

Porukka polkemaan yhteistyökumppanimme GoByBiken avulla! Pyöräetu parantaa hyvinvointia, on rekrytointivaltti, sitouttamistekijä sekä merkittävä vastuullisuusteko, joka tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden liikkua terveellisemmin ja ekologisemmin. 

Lue lisää

terveysetu

Terveysetu

Terveysedulla entistä parempaa työterveyttä! Terveysetu on työterveyden laajennettu palvelukokonaisuus, jolla työntekijäsi huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä monipuolisemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla.

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä ja  Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää