SmartumPayn kirjautumispalvelu on uudistumassa lähiviikkojen aikana. Lue lisää aiheesta täältä.

Lounasetu 

Hyvin syönyt työntekijä jaksaa paremmin. Lounasedulla tarjoat työntekijöillesi monipuoliset lounashetket ja herkulliset ateriat stressitön lounashetki ei ainoastaan täytä vatsaa vaan virkistää myös mielen.

Tilaa

{{item.alt}}

Hyvä ruoka, tehokkaampi työpäivä

Kannusta työntekijäsi terveellisen ja maukkaan lounaan äärelle Smartumin lounasedulla. Lounasedulla herkuttelu onnistuu jo lähes 9000 ruokapaikassa ympäri Suomen. Lounasedun käyttö sujuu mutkattomasti SmartumPay-mobiilisovelluksella tai perinteisesti lounasseteleillä.

Voit tarjota lounasetua sähköisenä saldona, paperisina seteleinä tai sähköisesti osana SmartumPlus-palvelua. Valinta on sinun!

lounasetu, lounassaldo, lounasseteli, etuseteli, smartumpay

Lounassaldo

Lounasta sähköisenä saldona

Smartumin sähköisellä lounassaldolla herkut kuitataan käyttöpaikasta riippuen mutkattomasti SmartumPay-mobiilisovelluksella tai joissain käyttöpaikoissa verkkomaksuna. Ilmainen SmartumPay on ladattavissa sovelluskaupoissa.

Lounassaldolla voi maksaa kerrallaan 6,90€-10,90€ väliin sijoittuvan summan, verottajan ohjeiden mukaisesti. Työntekijän Smartum-tilille ladattu lounassaldo on voimassa 18 kuukautta lataushetkestä.

Tilaaminen ja kustannukset

Smartumin sähköisen lounassaldon tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta sujuvat Smartum-verkkopalvelussa. Lounassaldon voi tarjota myös toistuvana tilauksena, jolloin tilauslistaa ei tarvitse luoda joka kuukausi uudelleen, vaan järjestelmä tekee sen automaattisesti.

Palvelun hinta muodostuu prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta, joka lasketaan hankittavan edun nimellisarvosta. Lounassaldon tilinhoitomaksu on 1,5%. Laskutuslisä on 15 euroa per tilaus. Liitännäiskulujen hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %). Itse edut ovat arvonlisäverottomia.

 

Tilaa lounassaldoa
setelit

Lounasseteli

Lounasta perinteisinä seteleinä

Perinteinen lounasseteli sopii sinulle, jos haluat tarjota työntekijöillesi konkreettisen nipun herkuttelumahdollisuuksia. Paperisten setelien voimassaoloaika on minimissään 12 kuukautta. Tällä hetkellä myytävät lounassetelit ovat voimassa 31.12.2022 saakka ja niiden arvot ovat 8,20€, 10,00€ ja 10,90€.

Tilaaminen ja kustannukset

Setelitilaus tehdään Smartum-verkkopalvelussa. Saat lounassetelit nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Toimitamme setelit heti, kun olet kuitannut laskusi.

Tilauksen toimitusmaksu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa on setelien toimitustavasta riippuen 30 € tai 35 € / toimitus. Toimitusmaksu sisältää postimaksun. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).

Tilaa lounasseteleitä
lounasetu, lounassaldo, lounasseteli, verotus, veroedot, verotuettu, lounasvähennys, luontoisetu

Lounasedun verotus

Herkullisia lounaita verotuetusti

Lounasetu on rahanarvoinen etu työnantajalle ja työntekijälle. Työnantaja voi vähentää kustannukset verotuksessa, ja työntekijä hyötyy lounasedusta joko luontoisetuna palkan lisänä tai lounasvähennyksenä. Luontoisetu on palkan päälle tarjottava etu. Lounasvähennyksessä työntekijän nettopalkasta pidätetään edun verotusarvo eli 75 prosenttia.

Lounasedulla työntekijä voi maksaa kerralla summan, joka asettuu 6,90–10,90 € välille ja ainoastaan aterioita – ei siis elintarvikkeita tai muita hyödykkeitä. Vuonna 2021 myynnissä olevat lounassetelit ovat arvoltaan 8,20 €, 10,00 € ja 10,90 €.

Tilaa vero-ohje
tilaa lounasetu, tilaa lounassaldo, tilaa lounasseteleitä

Kiinnostuitko?

Tilaa lounasetua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

liikunta- ja kulttuuerietu

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huulille ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin.

Lue lisää

työmatkaetu

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

hierontaetu

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää