Tervetuloa Smartumin uusille verkkosivuille! Katso lisätietoja uusilla verkkosivuillamme navigoinnista täältä.

Lounasetu 

Hyvin syönyt työntekijä jaksaa paremmin. Lounasedulla tarjoat työntekijöillesi monipuoliset lounashetket ja herkulliset ateriat stressitön lounashetki ei ainoastaan täytä vatsaa vaan virkistää myös mielen.

Tilaa

{{item.alt}}

Hyvä ruoka, tehokkaampi työpäivä

Kannusta työntekijäsi terveellisen ja maukkaan lounaan äärelle Smartumin lounasedulla. Lounasedulla herkuttelu onnistuu jo lähes 9000 ruokapaikassa ympäri Suomen. Lounasedun käyttö sujuu mutkattomasti SmartumPay-mobiilisovelluksella tai perinteisesti lounasseteleillä.

Voit tarjota lounasetua sähköisenä saldona, paperisina seteleinä tai sähköisesti osana SmartumPlus-palvelua. Valinta on sinun!

lounasetu, lounassaldo, lounasseteli, etuseteli, smartumpay

Smartum

Lounasta sähköisenä saldona tai seteleinä

Lounassaldo Smartumin sähköisen lounassaldon tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta sujuvat Smartum-verkkopalvelussa.

Sähköisellä lounassaldolla herkut kuitataan käyttöpaikasta riippuen SmartumPay-mobiilisovelluksella tai joissain käyttöpaikoissa verkkomaksuna. SmartumPay on ladattavissa sovelluskaupoissa.

Lounassaldolla voi maksaa kerrallaan 6,80€-10,70€ väliin sijoittuvan summan, verottajan ohjeiden mukaisesti. Työntekijän Smartum-tilille ladattu lounassaldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä. 
 
Lounassaldon voi tarjota myös toistuvana tilauksena, jolloin tilauslistaa ei tarvitse luoda joka kuukausi uudelleen, vaan järjestelmä tekee sen automaattisesti.
 
Lounasseteli Perinteinen lounasseteli sopii sinulle, jos haluat tarjota työntekijöillesi konkreettisen nipun herkuttelumahdollisuuksia. Paperisten setelien voimassaoloaika on minimissään 12 kuukautta. Tällä hetkellä myytävät lounassetelit ovat voimassa 31.12.2021 saakka ja niiden arvot ovat 8,20€, 10,00€ ja 10,70€. 

Saat lounassetelit nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Setelitilaus tehdään Smartum-verkkopalvelussa. Toimitamme setelit heti, kun olet kuitannut laskusi. 
Tilaa lounassaldoa tai -seteleitä
työhyvinvointi, työsuhde-edut, henkilöstöedut, smartumplus, joustava saldo, hyvinvointisaldo, lounasetu, yksilöllinen hyvinvointi

SmartumPlus

Monipuolisia lounaita ja paljon muuta hyvinvoinnin tueksi

Voit tarjota lounasta myös osana SmartumPlus-palvelua. SmartumPlus-palvelun avulla annat työntekijöidesi itse valita, mitä he milloinkin kaipaavat hyvinvointinsa tueksi.

Lounasedun lisäksi SmartumPlus-palvelulla voit tarjota työntekijöillesi joustavan hyvinvointisaldon, jolla työntekijät voivat maksaa niin liikunta-, kulttuuri-, työmatka-, kuin hierontapalvelunsa. SmartumPlus-etuja käytetään SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksulla, käyttöpaikasta riippuen. SmartumPay on ladattavissa sovelluskaupoissa.

Edun tilaaminen sujuu käden käänteessä ja työntekijät saavat etunsa käyttöön melkein heti. Myös etujen hallinnointi on helppoa: saat raportit suoraan järjestelmästä palkkahallintoon.

Tilaa SmartumPlus-etuja
lounasetu, lounassaldo, lounasseteli, verotus, veroedot, verotuettu, lounasvähennys, luontoisetu

Lounasedun verotus

Herkullisia lounaita verotuetusti

Lounasetu on rahanarvoinen etu työnantajalle ja työntekijälle. Työnantaja voi vähentää kustannukset verotuksessa, ja työntekijä hyötyy lounasedusta joko luontoisetuna palkan lisänä tai lounasvähennyksenä. Luontoisetu on palkan päälle tarjottava etu. Lounasvähennyksessä työntekijän nettopalkasta pidätetään edun verotusarvo eli 75 prosenttia.

Lounasedulla työntekijä voi maksaa kerralla summan, joka asettuu 6,80–10,70 € välille ja ainoastaan aterioita – ei siis elintarvikkeita tai muita hyödykkeitä.

Tilaa vero-ohje

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

liikunta- ja kulttuuerietu

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huulille ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin.

Lue lisää

työmatkaetu

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

hierontaetu

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

tilaa lounasetu, tilaa lounassaldo, tilaa lounasseteleitä

Kiinnostuitko?

Tilaa lounasetua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.