Lounasetu 

Hyvin syönyt työntekijä jaksaa paremmin. Lounasedulla tarjoat työntekijöillesi monipuoliset lounashetket ja herkulliset ateriat stressitön lounashetki ei ainoastaan täytä vatsaa, vaan virkistää myös mielen. 

{{item.alt}}

Hyvä ruoka, tehokkaampi työpäivä

Kannusta työntekijäsi terveellisen ja maukkaan lounaan äärelle Smartumin lounasedulla! Lounasedulla herkuttelu onnistuu jo yli 12 000 ruokapaikassa ympäri Suomen. Lounasedun käyttö sujuu mutkattomasti SmartumPay-mobiilisovelluksella tai perinteisesti lounasseteleillä. Edulla voi maksaa vuonna 2024 kerrallaan 8,50 €-13,50 € väliin sijoittuvan summan, verottajan ohjeiden mukaisesti. 

Voit tarjota lounasetua digitaalisesti SmartumPlus-palvelun avulla. Huomiothan, että Smartumin lounassetelit vuodelle 2024 ja 2025 ovat myyty loppuun. 

SmartumPay_nainen

Lounassaldo

Tarjoa lounasetua sähköisesti

SmartumPlus – Tilaa lounasetua ennakko- tai jälkilaskutuksella 

Voit tarjota lounasetua helposti joustavien SmartumPlus-etujen rinnalle. SmartumPlus-lounassaldo käy kaikissa Smartumin lounasverkoston toimipisteissä, jotka ottavat vastaan Smartum-maksuja. 

Lounassaldo tarjotaan työntekijöille toistuvana tilauksena.

Tilaa SmartumPlus-edut tästä

Setelikuva_2024_verkkosivut

Lounasseteli

Lounasta perinteisinä seteleinä

Huomioithan, että Smartumin lounassetelit vuodelle 2024 ja 2025 ovat myyty loppuun. 

Perinteinen lounasseteli sopii sinulle, jos haluat tarjota työntekijöillesi konkreettisen nipun herkuttelumahdollisuuksia. Paperisten setelien voimassaoloaika on minimissään 12 kuukautta. Vuonna 2024 myytävien lounasseteleiden arvot ovat 11,30 € ja 13,50 €.

Smartum-lounasetu-1

Lounasedun verotus

Herkullisia lounaita verotuetusti

Lounasetu on rahanarvoinen etu työnantajalle ja työntekijälle. Työnantaja voi vähentää kustannukset verotuksessa, ja työntekijä hyötyy lounasedusta joko luontoisetuna palkan lisänä tai lounasvähennyksenä. Luontoisetu on palkan päälle tarjottava etu. Lounasvähennyksessä työntekijän nettopalkasta pidätetään edun verotusarvo eli 75 prosenttia.

Lounasedulla työntekijä voi maksaa vuonna 2024 kerralla summan, joka asettuu 8,50–13,50 € välille ja ainoastaan aterioita – ei siis elintarvikkeita tai muita hyödykkeitä. 

Vuonna 2024 myynnissä olevat lounassetelit ovat arvoltaan 11,30 € ja 13,50 €.

Tilaa Lounasedun vero-opas

tilaa lounasetu, tilaa lounassaldo, tilaa lounasseteleitä

Kiinnostuitko?

Tilaa lounasetua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huuliin ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin. 

Lue lisää

ikonit_liku

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

ikonit_hieronta

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

ikonit_työmatka

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

pyöräetu

Pyöräetu

Porukka liikkeelle Smartumin uudella pyöräedulla! Pyöräetua voi tarjota verovapaasti 1 200 eurolla vuodessa (100 € /kk) kaikille työntekijöille ympäri Suomen. Smartumilla edun suuruus voi olla myös 50 €/kk ja siksi se sopii kaikkien palkansaajien budjettiin. 

Lue lisää

terveysetu

Terveysetu

Terveysedulla entistä parempaa työterveyttä! Terveysetu on työterveyden laajennettu palvelukokonaisuus, jolla työntekijäsi huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä monipuolisemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla.

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä ja  Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää