Tervetuloa Smartumin uusille verkkosivuille! Katso lisätietoja uusilla verkkosivuillamme navigoinnista täältä.

Liikuntaetu 

Pistä porukka liikkeelle Smartumin liikuntaedun avulla! Tukemalla työntekijöidesi liikuntaharrastuksia teet palveluksen myös itsellesi – enemmän liikuntaa on enemmän hyvinvoivia ja tuottoisia työntekijöitä.

Tilaa

{{item.alt}}

Hiki pintaan ja hymy huulille

Smartumin liikuntaverkostoon kuuluu yli 11 000 liikuntapaikkaa, joissa harrastukset voi kuitata helposti Smartumeilla. Oli lajina sitten tankotanssi, mailapelit tai panssarivaunuajelu, liikuntaetu avaa ovet hauskan ja helpon hyvinvoinnin äärelle.

Voit tarjota liikuntaetua sähköisenä liikuntasaldona, paperisina liikuntaseteleinä tai SmartumPlus-palvelun joustavan hyvinvointisaldon avulla. Valinta on sinun!

työsuhde-edut, henkilöstöedut, liikuntaetu, liikuntasaldo, liikuntaseteli, työhyvinvointi, työkyky

Smartum

Tarjoa liikuntaetua sähköisesti tai seteleinä

Liikuntasaldo Smartumin sähköisen liikuntasaldon tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta sujuvat Smartum-verkkopalvelussa. Sähköisellä liikuntasaldolla harrastukset kuitataan käyttöpaikasta riippuen joko SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksuna. SmartumPay on ladattavissa sovelluskaupoissa.

Työntekijän Smartum-tilille ladattu liikuntasaldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä. Työnantajana seuraat liikuntasaldon käyttöä ja varmistat, etteivät edut mene koskaan hukkaan. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen ylijääneet liikuntasaldot palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta ne voidaan jakaa uudelleen työntekijöille.
 
Liikuntaseteli Perinteinen neljän euron arvoinen liikuntaseteli sopii sinulle, jos haluat tarjota työntekijöillesi konkreettisen nipun harrastusmahdollisuuksia. Paperisten setelien voimassaoloaika on minimissään 12 kuukautta. Tällä hetkellä myytävät liikuntasetelit ovat voimassa 31.12.2022 saakka.

Saat liikuntasetelit nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Setelitilaus tehdään Smartum-verkkopalvelussa. Toimitamme setelit heti, kun olet kuitannut laskusi. Voit tilata seteleitä myös valmiiksi nimettyinä. Tällöin jokaisen työntekijän nimi painetaan hänelle tilattavien setelien taakse. Valmiiksi nimettyjen setelien kustannus on 7 senttiä (0,07 €) per seteli, kuitenkin minimissään 75 €. Hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %).
Tilaa liikuntasaldoa tai -seteleitä
työsuhde-edut, henkilöstöedut, liikuntaetu, liikuntasaldo, joustava saldo, hyvinvointisaldo, työhyvinvointi

SmartumPlus

Sporttiharrastuksia ja paljon muuta hyvinvoinnin tueksi

SmartumPlus-palvelun avulla annat työntekijöidesi itse valita, mitä he milloinkin kaipaavat hyvinvointinsa tueksi.

SmartumPlus sisältää joustavan hyvinvointisaldon, jolla työntekijät voivat maksaa niin liikunta-, kulttuuri-, työmatka-, kuin hierontapalvelunsa. Lisäksi voit myös tarjota lounasedun osana SmartumPlus-palvelua. Joustavaa hyvinvointisaldoa käytetään SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksulla, käyttöpaikasta riippuen. Maksuton SmartumPay on ladattavissa sovelluskaupoissa.

Edun tilaaminen sujuu käden käänteessä ja työntekijät saavat etunsa käyttöön melkein heti. Myös etujen hallinnointi on helppoa: saat raportit suoraan järjestelmästä palkkahallintoon.

Tilaa SmartumPlus-etuja
liikuntaetu verotus, liikuntaetu vero

Liikuntaedun verotus

Tue työntekijöidesi liikkumista verovapaasti

Tue työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja vähennä siitä aiheutuvat kustannukset täysimääräisesti yrityksesi tuloverotuksessa. 

Liikuntaetu on verovapaa henkilöstöetu, kun etu on henkilökohtainen ja kaikkien yrityksen työntekijöiden käytössä. Työnantaja voi tarjota etua verovapaasti yhteensä 400 euroa kalenterivuodessa per työntekijä.

Omavastuun periminen liikuntaedusta on täysin mahdollista, myös veroviranomainen hyväksyy sen. Omavastuulla sitoutat työntekijän käyttämään etunsa – vain käytetty etu lisää hyvinvointia!

Tilaa vero-ohje

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

ikonit_liku

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

ikonit_lounas

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

ikonit_työmatka

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

ikonit_hieronta

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

tilaa liikuntaetua

Kiinnostuitko?

Tilaa liikuntaetua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.