Liikuntaetu 

Pistä porukka liikkeelle Smartumin liikuntaedun avulla! Tukemalla työntekijöidesi liikuntaharrastuksia teet palveluksen myös itsellesi – enemmän liikuntaa on enemmän hyvinvoivia ja tuottoisia työntekijöitä.

{{item.alt}}

Hiki pintaan ja hymy huulille

Smartumin liikuntaverkostoon kuuluu yli 15 000 liikuntapaikkaa, joissa harrastukset voi kuitata helposti Smartumeilla. Oli lajina sitten tankotanssi, mailapelit tai vaikka sisäsurffaus, liikuntaetu avaa ovet hauskan ja helpon hyvinvoinnin äärelle. Harrastukset kuitataan käyttöpaikasta riippuen joko mutkattomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksuna. 

Voit tarjota liikuntaetua SmartumPlus-palvelun joustavan hyvinvointisaldon avulla, SmartumSaldo-etuna tai paperisina liikuntaseteleinä. Valinta on sinun!

SmartumPay_nainen

Liikuntasaldo

Tarjoa liikuntaetua sähköisesti

SmartumPlus – Tilaa liikuntaetua ennakko- tai jälkilaskutuksella 

Joustava SmartumPlus käy kaikissa Smartumin lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, terveys- ja työmatkaverkoston toimipisteissä, jotka ottavat vastaan Smartum-maksuja. SmartumPlus-palvelu on helppo ja nopea sähköinen palvelu, jonka kautta tilaat edut työntekijöillesi muutamalla klikkauksella.

Kun tilaat etuja ja jaat ne työntekijöillesi haluamallasi määrällä, voivat he itse valita miten käyttävät etunsa verottajan määrittämien rajojen mukaisesti.

Molemmissa laskutusvaihtoehdoissa laskutamme lisäksi hinnaston mukaiset käyttäjämaksut ja palvelumaksun. SmartumPlus-edut ovat ennakkolaskutuksessa voimassa 12 kuukautta tilauksen vahvistamisesta. Jälkilaskutuksessa edut ovat voimassa kuluvan kalenterivuoden loppuun.

Tilaa SmartumPlus-edut tästä


SmartumSaldo – Tilaa liikuntaetua ennakkolaskutuksella

SmartumSaldolla tarjoat työntekijöillesi haluamasi määrän liikuntaetua. Työntekijät voivat maksaa sähköisillä eduilla verkossa tai SmartumPay-sovelluksella, käyttöpaikasta riippuen.

SmartumSaldo-etujen tilaaminen ja hallinnointi on helppoa. Voit seurata kuinka paljon etuja on käytetty ja lopulta työntekijöiden mahdollinen käyttämättä jäänyt saldo palautuu yrityksesi Smartum-tilille, josta se on käytettävissä uudelleen saman edun tilaamiseen.

Kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia työntekijöiden määrästä ja tarjottavan edun kokonaisarvosta. SmartumSaldo-edut ovat voimassa 15 kuukautta sen jälkeen, kun ne on otettu käyttöön.

Tilaa SmartumSaldo-edut tästä 
Setelikuva_2024_verkkosivut_2600x2000

Liikuntaseteli

Tarjoa etua seteleinä

Perinteinen neljän euron arvoinen liikuntaseteli sopii sinulle, jos haluat tarjota työntekijöillesi konkreettisen nipun harrastusmahdollisuuksia. Paperisten setelien voimassaoloaika on minimissään 15 kuukautta. Tällä hetkellä myytävät liikuntasetelit ovat voimassa 31.12.2025 saakka.
Tilaaminen ja kustannukset

Saat liikuntasetelit nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Setelitilaus tehdään Smartum-verkkopalvelussa. Toimitamme setelit heti, kun olet maksanut tilauslaskun.

Tilauksen toimitusmaksu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa on 30 € / toimitus. Toimitusmaksu sisältää postimaksun. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).


 Tilaa Smartum-setelit tästä
Liikuntaetujen verotus

Liikuntaedun verotus

Tue työntekijöidesi liikkumista verovapaasti

Tue työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja vähennä siitä aiheutuvat kustannukset täysimääräisesti yrityksesi tuloverotuksessa. 

Liikuntaetu on verovapaa henkilöstöetu, kun etu on henkilökohtainen ja kaikkien yrityksen työntekijöiden käytössä. Työnantaja voi tarjota etua verovapaasti yhteensä 400 euroa kalenterivuodessa per työntekijä.

Omavastuun periminen liikuntaedusta on täysin mahdollista, myös veroviranomainen hyväksyy sen. Omavastuulla sitoutat työntekijän käyttämään etunsa – vain käytetty etu lisää hyvinvointia!

Tilaa vero-ohje
tilaa liikuntaetua

Kiinnostuitko?

Tilaa liikuntaetua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

ikonit_liku

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

ikonit_lounas

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

ikonit_hieronta

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

ikonit_työmatka

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

pyöräetu

Pyöräetu

Smartumin uusi pyöräetu tulossa pian! Työsuhdepyörä on täysin verovapaa luontoisetu 1200 €/työntekijä/vuosi. Smartumin uusi pyöräetu on nyt ennakkotilattavissa ja saatavilla keväällä 2024.

Lue lisää

terveysetu

Terveysetu

Terveysedulla entistä parempaa työterveyttä! Terveysetu on työterveyden laajennettu palvelukokonaisuus, jolla työntekijäsi huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä monipuolisemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla.

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä ja  Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää