Liikuntaetu 

Pistä porukka liikkeelle Smartumin liikuntaedun avulla! Tukemalla työntekijöidesi liikuntaharrastuksia teet palveluksen myös itsellesi – enemmän liikuntaa on enemmän hyvinvoivia ja tuottoisia työntekijöitä.

Tilaa

{{item.alt}}

Hiki pintaan ja hymy huulille

Smartumin liikuntaverkostoon kuuluu yli 11 000 liikuntapaikkaa, joissa harrastukset voi kuitata helposti Smartumeilla. Oli lajina sitten tankotanssi, mailapelit tai panssarivaunuajelu, liikuntaetu avaa ovet hauskan ja helpon hyvinvoinnin äärelle.

Voit tarjota liikuntaetua sähköisenä liikuntasaldona, paperisina liikuntaseteleinä tai SmartumPlus-palvelun joustavan hyvinvointisaldon avulla. Valinta on sinun!

SmartumPay_nainen

Liikuntasaldo

Tarjoa liikuntaetua sähköisesti

Smartumin sähköisellä liikuntasaldolla harrastukset kuitataan käyttöpaikasta riippuen joko mutkattomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksuna. SmartumPay on ladattavissa sovelluskaupoissa.
 
Työntekijän Smartum-tilille ladattu liikuntasaldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen ylijääneet liikuntasaldot palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta ne voidaan jakaa uudelleen työntekijöille.
Tilaaminen ja kustannukset

Smartumin sähköisen liikuntasaldon tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta sujuvat Smartum-verkkopalvelussa. 

Palvelun hinta muodostuu prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta, joka lasketaan hankittavan edun nimellisarvosta. Liikuntasaldon tilinhoitomaksu on 5%. Laskutuslisä on 15 euroa per tilaus. Liitännäiskulujen hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %). Itse edut ovat arvonlisäverottomia.

 
 
Tilaa liikuntasaldoa
Setelikuva_2024_verkkosivut

Liikuntaseteli

Tarjoa liikuntaetua paperisina seteleinä

Perinteinen neljän euron arvoinen liikuntaseteli sopii sinulle, jos haluat tarjota työntekijöillesi konkreettisen nipun harrastusmahdollisuuksia. Paperisten setelien voimassaoloaika on minimissään 15 kuukautta. Tällä hetkellä myytävät liikuntasetelit ovat voimassa 31.12.2024 saakka.
Tilaaminen ja kustannukset

Saat liikuntasetelit nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Setelitilaus tehdään Smartum-verkkopalvelussa. Toimitamme setelit heti, kun olet kuitannut laskusi.

Tilauksen toimitusmaksu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa on 30 € / toimitus. Toimitusmaksu sisältää postimaksun. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).

 

Tilaa liikuntaseteleitä

Liikuntaetujen verotus

Liikuntaedun verotus

Tue työntekijöidesi liikkumista verovapaasti

Tue työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja vähennä siitä aiheutuvat kustannukset täysimääräisesti yrityksesi tuloverotuksessa. 

Liikuntaetu on verovapaa henkilöstöetu, kun etu on henkilökohtainen ja kaikkien yrityksen työntekijöiden käytössä. Työnantaja voi tarjota etua verovapaasti yhteensä 400 euroa kalenterivuodessa per työntekijä.

Omavastuun periminen liikuntaedusta on täysin mahdollista, myös veroviranomainen hyväksyy sen. Omavastuulla sitoutat työntekijän käyttämään etunsa – vain käytetty etu lisää hyvinvointia!

Tilaa vero-ohje
tilaa liikuntaetua

Kiinnostuitko?

Tilaa liikuntaetua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

ikonit_liku

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

ikonit_lounas

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

ikonit_hieronta

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

ikonit_työmatka

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

pyöräetu

Pyöräetu

Porukka polkemaan yhteistyökumppanimme GoByBiken avulla! Pyöräetu parantaa hyvinvointia, on rekrytointivaltti, sitouttamistekijä sekä merkittävä vastuullisuusteko, joka tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden liikkua terveellisemmin ja ekologisemmin. 

Lue lisää

terveysetu

Terveysetu

Terveysedulla entistä parempaa työterveyttä! Terveysetu on työterveyden laajennettu palvelukokonaisuus, jolla työntekijäsi huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä monipuolisemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla.

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä ja  Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää