Liikunta- ja kulttuurietu 

Houkuttele henkilöstösi hikoilemaan tai kannusta kulttuurin pariin! Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun avulla työntekijäsi pääsevät palautumaan kukin tavallaan ja voivat paremmin niin töissä kuin kotonakin.

Tilaa

{{item.alt}}

Jokaiselle jotakin

Smartumin liikunta- ja kulttuuriverkostoon kuuluu jo yli 15 000 harrastuspaikkaa, jotka tarjoavat monipuolisia elämyksiä aina teatterista sisäsurffaukseen ja kiipeilystä pakohuonepeleihin. Oli työntekijäsi sitten bodari, hevari tai korkeakulttuurin harrastaja, tällä edulla ovet aukeavat niin kuntosalille, sambaan, joogaan, rock-konsertteihin kuin oopperaan.

Voit tarjota liikunta- ja kulttuurietua sähköisenä saldona, paperisina seteleinä tai SmartumPlus-palvelun joustavan hyvinvointisaldon avulla. Valinta on sinun!

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurisaldo

Tarjoa liikunta- ja kulttuurietua sähköisesti

Smartumin sähköisellä liikunta- ja kulttuurisaldolla harrastukset kuitataan käyttöpaikasta riippuen joko SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksuna. Ilmainen SmartumPay on ladattavissa sovelluskaupoissa.
 
Työntekijän Smartum-tilille ladattu liikunta- ja kulttuurisaldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen ylijääneet liikuntasaldot palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta ne voidaan jakaa uudelleen työntekijöille.
Tilaaminen ja kustannukset

Sähköisen liikunta- ja kulttuurisaldon tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta sujuvat Smartum-verkkopalvelussa.

Palvelun hinta muodostuu prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta, joka lasketaan hankittavan edun nimellisarvosta. Liikunta- ja kulttuurisaldon tilinhoitomaksu on 5%. Laskutuslisä on 15 euroa per tilaus. Liitännäiskulujen hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %). Itse edut ovat arvonlisäverottomia.
Tilaa liikunta- ja kulttuurisaldoa
Setelikuva_2024_verkkosivut

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tarjoa liikunta- ja kulttuurietua seteleinä

Perinteinen viiden euron arvoinen liikunta- ja kulttuuriseteli sopii sinulle, jos haluat tarjota työntekijöillesi konkreettisen nipun harrastusmahdollisuuksia. Paperisten setelien voimassaoloaika on minimissään 15 kuukautta. Tällä hetkellä myytävät setelit ovat voimassa 31.12.2024 saakka.

Tilaaminen ja kustannukset

Saat liikunta- ja kulttuurisetelit nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Setelitilaus tehdään Smartum-verkkopalvelussa. Toimitamme setelit heti, kun olet kuitannut laskusi.

Tilauksen toimitusmaksu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa on 30 € / toimitus. Toimitusmaksu sisältää postimaksun. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).

Tilaa liikunta- ja kulttuuriseteleitä

Liikunta-ja kulttuuriedun verotus

Liikunta- ja kulttuuriedun verotus

Liikunta- ja kulttuuriharrastuksia verovapaasti

Tue työntekijöidesi liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja vähennä siitä aiheutuvat kustannukset täysimääräisesti yrityksesi tuloverotuksessa. 

Liikunta- ja kulttuurietu on verovapaa henkilöstöetu, kun etu on henkilökohtainen ja kaikkien yrityksen työntekijöiden käytössä. Työnantaja voi tarjota etua verovapaasti yhteensä 400 euroa kalenterivuodessa per työntekijä.

Omavastuun periminen liikunta- ja kulttuuriedusta on täysin mahdollista, myös veroviranomainen hyväksyy sen. Omavastuulla sitoutat työntekijän käyttämään etunsa – vain käytetty etu lisää hyvinvointia!

Tilaa vero-ohje
tilaa liikunta- ja kulttuurietua

Kiinnostuitko?

Tilaa liikunta- ja kulttuurietua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

ikonit_lounas

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

ikonit_hieronta

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

ikonit_työmatka

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

pyöräetu

Pyöräetu

Porukka polkemaan yhteistyökumppanimme GoByBiken avulla! Pyöräetu parantaa hyvinvointia, on rekrytointivaltti, sitouttamistekijä sekä merkittävä vastuullisuusteko, joka tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden liikkua terveellisemmin ja ekologisemmin. 

Lue lisää

terveysetu

Terveysetu

Terveysedulla entistä parempaa työterveyttä! Terveysetu on työterveyden laajennettu palvelukokonaisuus, jolla työntekijäsi huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä monipuolisemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla.

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä ja  Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää