Tervetuloa Smartumin uusille verkkosivuille! Katso lisätietoja uusilla verkkosivuillamme navigoinnista täältä.

Liikunta- ja kulttuurietu 

Houkuttele henkilöstösi hikoilemaan tai kannusta kulttuurin pariin! Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun avulla työntekijäsi pääsevät palautumaan kukin tavallaan ja voivat paremmin niin töissä kuin kotonakin.

Tilaa

{{item.alt}}

Jokaiselle jotakin

Smartumin liikunta- ja kulttuuriverkostoon kuuluu jo yli 15 000 harrastuspaikkaa, jotka tarjoavat monipuolisia elämyksiä aina teatterista sisäsurffaukseen ja kiipeilystä pakohuonepeleihin. Oli työntekijäsi sitten bodari, hevari tai korkeakulttuurin harrastaja, tällä edulla ovet aukeavat niin kuntosalille, sambaan, joogaan, rock-konsertteihin kuin oopperaan.

Voit tarjota liikunta- ja kulttuurietua sähköisenä saldona, paperisina seteleinä tai SmartumPlus-palvelun joustavan hyvinvointisaldon avulla. Valinta on sinun!

liikuntaetu, kulttuurietu, liikunta- ja kulttuurisaldo, liikunta- ja kulttuuriseteli, smartumpay, etuseteli, työsuhde-edut, henkilöstöedut

Smartum

Liikuntaa ja kulttuuria sähköisesti tai seteleinä

Liikunta- ja kulttuurisaldo Smartumin sähköisen liikunta- ja kulttuurisaldon tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta sujuvat Smartum-verkkopalvelussa.

Sähköisellä liikunta- ja kulttuurisaldolla harrastukset kuitataan käyttöpaikasta riippuen joko SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksuna. SmartumPay on ladattavissa sovelluskaupoissa.

Työntekijän Smartum-tilille ladattu liikunta- ja kulttuurisaldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä. Työnantajana seuraat liikuntasaldon käyttöä ja varmistat, etteivät edut mene koskaan hukkaan. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen ylijääneet liikuntasaldot palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta ne voidaan jakaa uudelleen työntekijöille.
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli Perinteinen viiden euron arvoinen liikunta- ja kulttuuriseteli sopii sinulle, jos haluat tarjota työntekijöillesi konkreettisen nipun harrastusmahdollisuuksia. Paperisten setelien voimassaoloaika on minimissään 12 kuukautta. Tällä hetkellä myytävät setelit ovat voimassa 31.12.2022 saakka.

Saat liikunta- ja kulttuurisetelit nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Setelitilaus tehdään Smartum-verkkopalvelussa. Toimitamme setelit heti, kun olet kuitannut laskusi. Voit tilata seteleitä myös valmiiksi nimettyinä. Tällöin jokaisen työntekijän nimi painetaan hänelle tilattavien setelien taakse. Valmiiksi nimettyjen setelien kustannus on 7 senttiä (0,07 €) per seteli, kuitenkin minimissään 75 €. Hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %).
Tilaa liikunta- ja kulttuurisaldoa tai -seteleitä
työhyvinvointi, joustava saldo, hyvinvointisaldo, smartumplus, liikunta- ja kulttuurietu

SmartumPlus

Liikuntaa, kulttuuria ja paljon muuta hyvinvoinnin tueksi

SmartumPlus-palvelun avulla annat työntekijöidesi itse valita, mitä he milloinkin kaipaavat hyvinvointinsa tueksi.

SmartumPlus sisältää joustavan hyvinvointisaldon, jolla työntekijät voivat maksaa niin liikunta-, kulttuuri-, työmatka-, kuin hierontapalvelunsa. Voit lisäksi tarjota myös lounasetua osana SmartumPlus-palvelua. SmartumPlus-etuja käytetään SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksulla, käyttöpaikasta riippuen. SmartumPay on ladattavissa sovelluskaupoissa.

Edun tilaaminen sujuu käden käänteessä ja työntekijät saavat etunsa käyttöön melkein heti. Myös etujen hallinnointi on helppoa: saat raportit suoraan järjestelmästä palkkahallintoon.

Tilaa SmartumPlus-etuja
liikuntaetu, kulttuurietu, liikunta- ja kulttuurisaldo, liikunta- ja kulttuuriseteli, verotus, verovapaa, veroedut

Liikunta- ja kulttuuriedun verotus

Liikunta- ja kulttuuriharrastuksia verovapaasti

Tue työntekijöidesi liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja vähennä siitä aiheutuvat kustannukset täysimääräisesti yrityksesi tuloverotuksessa. 

Liikunta- ja kulttuurietu on verovapaa henkilöstöetu, kun etu on henkilökohtainen ja kaikkien yrityksen työntekijöiden käytössä. Työnantaja voi tarjota etua verovapaasti yhteensä 400 euroa kalenterivuodessa per työntekijä.

Omavastuun periminen liikunta- ja kulttuuriedusta on täysin mahdollista, myös veroviranomainen hyväksyy sen. Omavastuulla sitoutat työntekijän käyttämään etunsa – vain käytetty etu lisää hyvinvointia!

Tilaa vero-ohje

Myös näitä etuja muut työnantajat tarjosivat

lounasetu

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

työmatkaetu

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

hierontaetu

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huulille ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin.

Lue lisää

tilaa liikunta- ja kulttuurietua

Kiinnostuitko?

Tilaa liikunta- ja kulttuurietua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.