Hierontaetu 

Heitä hyvästit kireille työntekijöille ja tarjoa heille työkykyä tukevaa arjen luksusta hierontaedun avulla vetreä työntekijä myös työskentelee tehokkaammin.

{{item.alt}}

Henkilöstölle hengähdyshetki

Smartumin hierontaetu tekee hyvää niin keholle kuin mielelle yli 7000 käyttöpaikassa. Kätevästi kännykässä toimiva hierontasaldo on kehoa huoltava kumppani joko sellaisenaan tai liikuntaedun rinnalla. Verovapaa etu on helppo sekä työnantajalle että työntekijälle ja se on vaivaton tapa osoittaa työntekijöille, että välität - työskentelivätpä he toimistolla, työmaalla tai omassa keittiössä! 

SmartumPay_nainen

Hierontaetu

Rento keho ja mieli vain parilla näpäytyksellä

Smartumin hierontaedulla pidät työntekijöidesi mielen virkeänä ja kropan vetreänä sekä heität hyvästit viimeisillekin jumeille ja kivuille!

  • Hieronta on arjen voimaannuttaja kaikille, jotka haluavat voida hyvin – fyysisesti ja henkisesti.
  • Vetreä ja hyvinvoiva työntekijä pystyy tekemään myös työnsä tehokkaammin ja laadukkaammin.
  • Kehnosta etätyöergonomiasta kärsivälle säännöllinen hieronta voi olla jopa edellytys työkyvyn säilymiselle. 
  • Voit tarjota hierontaetua verovapaasti 400 eurolla/työntekijä/vuosi.

Sähköisellä hierontaedulla voi maksaa kaikissa Smartum-verkoston hierontapaikoissa mutkattomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella. SmartumPayn avulla etu kulkee aina mukana kännykässä. 

Hierontaedun tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta tapahtuvat kätevästi verkossa. Tilauksen yhteydessä työnantaja määrittelee hierontapaikat, joissa työntekijät voivat maksaa hierontaedullaan. 

Hierontaedun verotus

Hierontaedun verotus

Verovapaata vetreyttä

Smartumeilla voit tarjota työntekijöillesi esimerkiksi kuukausittaisia hierontoja täysin verovapaana. Voit räätälöidä edun suuruuden työntekijöidesi tarpeisiin sopivaksi.

Hierontaedun verovapaus edellyttää, että sitä käytetään vain Smartumin hierontaverkostoon kuuluvissa paikoissa, jotka työnantaja on tilauksen yhteydessä määritellyt.

Hierontasaldoa voi tarjota vuodessa 400 euroa per työntekijä. Hierontasaldolla voi maksaa urheiluhierontaa ja klassista hierontaa, mutta ei esimerkiksi spa-palveluita. 

Tilaa vero-ohje
hierontasaldo

Tilaaminen ja kustannukset

Tarjoa hierontaetua sähköisesti

SmartumPlus – Tilaa hierontaetua ennakko- tai jälkilaskutuksella 

Joustava SmartumPlus käy kaikissa Smartumin lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, terveys- ja työmatkaverkoston toimipisteissä, jotka ottavat vastaan Smartum-maksuja. SmartumPlus-palvelu on helppo ja nopea sähköinen palvelu, jonka kautta tilaat edut työntekijöillesi muutamalla klikkauksella.

Kun tilaat etuja ja jaat ne työntekijöillesi haluamallasi määrällä, voivat he itse valita miten käyttävät etunsa verottajan määrittämien rajojen mukaisesti.

Molemmissa laskutusvaihtoehdoissa laskutamme lisäksi hinnaston mukaiset käyttäjämaksut ja palvelumaksun. SmartumPlus-edut ovat ennakkolaskutuksessa voimassa 12 kuukautta tilauksen vahvistamisesta. Jälkilaskutuksessa edut ovat voimassa kuluvan kalenterivuoden loppuun.

Tilaa SmartumPlus-edut tästä


SmartumSaldo – Tilaa hierontaetua ennakkolaskutuksella

SmartumSaldolla tarjoat työntekijöillesi haluamasi määrän hierontaetua. Työntekijät voivat maksaa sähköisillä eduilla verkossa tai SmartumPay-sovelluksella, käyttöpaikasta riippuen.

SmartumSaldo-etujen tilaaminen ja hallinnointi on helppoa. Voit seurata kuinka paljon etuja on käytetty ja lopulta työntekijöiden mahdollinen käyttämättä jäänyt saldo palautuu yrityksesi Smartum-tilille, josta se on käytettävissä uudelleen saman edun tilaamiseen.

Kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia työntekijöiden määrästä ja tarjottavan edun kokonaisarvosta. SmartumSaldo-edut ovat voimassa 15 kuukautta sen jälkeen, kun ne on otettu käyttöön.

Tilaa SmartumSaldo-edut tästä 
tilaa hierontaetua, tilaa hierontasaldoa

Kiinnostuitko?

Tilaa hierontaetua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huuliin ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin. 

Lue lisää

ikonit_liku

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

ikonit_lounas

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

ikonit_työmatka

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

pyöräetu

Pyöräetu

Smartumin uusi pyöräetu tulossa pian! Työsuhdepyörä on täysin verovapaa luontoisetu 1200 €/työntekijä/vuosi. Smartumin uusi pyöräetu on nyt ennakkotilattavissa ja saatavilla keväällä 2024.

Lue lisää

terveysetu

Terveysetu

Terveysedulla entistä parempaa työterveyttä! Terveysetu on työterveyden laajennettu palvelukokonaisuus, jolla työntekijäsi huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä monipuolisemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla.

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä ja  Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää