Hierontaetu 

Heitä hyvästit kireille työntekijöille ja tarjoa heille työkykyä tukevaa arjen luksusta hierontaedun avulla vetreä työntekijä myös työskentelee tehokkaammin.

Tilaa

{{item.alt}}

Henkilöstölle hengähdyshetki

Smartumin hierontaetu tekee hyvää niin keholle kuin mielelle. Kätevästi kännykässä toimiva hierontasaldo on kehoa huoltava kumppani joko sellaisenaan tai liikuntaedun rinnalla. Verovapaa etu on helppo sekä työnantajalle että työntekijälle ja se on vaivaton tapa osoittaa työntekijöille, että välität - työskentelivätpä he omalla toimistolla, työmaalla tai omassa keittiössä! 

SmartumPay_nainen

Hierontaetu

Rento keho ja mieli vain parilla näpäytyksellä

Smartumin hierontaedulla pidät työntekijöidesi mielen virkeänä ja kropan vetreänä sekä heität hyvästit viimeisillekin jumeille ja kivuille!

  • Hieronta on arjen voimaannuttaja kaikille, jotka haluavat voida hyvin – fyysisesti ja henkisesti.
  • Vetreä ja hyvinvoiva työntekijä pystyy tekemään myös työnsä tehokkaammin ja laadukkaammin.
  • Kehnosta etätyöergonomiasta kärsivälle säännöllinen hieronta tai fysioterapia voi olla jopa edellytys työkyvyn säilymiselle. 
  • Voit tarjota hierontaetua verovapaasti 400 eurolla/työntekijä/vuosi.

Sähköisellä hierontaedulla voi maksaa kaikissa Smartum-verkoston hieronta- ja fysioterapiapaikoissa mutkattomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella. SmartumPayn avulla etu kulkee aina mukana kännykässä. 

Hierontaedun tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta tapahtuvat kätevästi verkossa. Tilauksen yhteydessä työnantaja määrittelee hieronta- ja fysioterapiasopimuspaikat, joissa työntekijät voivat maksaa hierontaedullaan. Smartumin hierontaverkostoon kuuluu yli 3000 hierontapaikkaa.

Hierontaedun verotus

Hierontaedun verotus

Verovapaata vetreyttä

Smartumeilla voit tarjota työntekijöillesi esimerkiksi kuukausittaisia hierontoja tai fysioterapiapalveluita täysin verovapaana. Voit räätälöidä edun suuruuden työntekijöidesi tarpeisiin sopivaksi.

Hierontaedun verovapaus edellyttää, että sitä käytetään vain Smartumin hieronta- ja fysioterapiaverkostoon kuuluvissa paikoissa, jotka työnantaja on tilauksen yhteydessä määritellyt.

Hierontasaldoa voi tarjota vuodessa 400 euroa per työntekijä. Hierontasaldolla voi maksaa urheilu- ja klassisen hieronnan sekä fysioterapian, mutta ei esimerkiksi spa-palveluita. Lue täältä, kuinka voit tarjota työntekijöillesi hierontaedun yhteydessä myös fysioterapiapalveluita.

Tilaa vero-ohje
hierontasaldo

Tilaaminen ja kustannukset

Tarjoa sähköistä hierontasaldoa

Tilaaminen

Hierontasaldon tilaaminen ja hallinta sujuu kuin rasvattu Smartumin verkkopalvelussa. Myös tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta tapahtuvat verkossa. Työntekijät saavat edut käyttöönsä ilmoittauduttuaan etuun ja työnantajan viimeisteltyä tilauksen. 

Kustannukset

Hinta muodostuu prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta, joka lasketaan hankittavan edun kokonaisarvosta. Hierontasaldon tilinhoitomaksu on 5%. Laskutuslisä on 15 euroa per tilaus. Liitännäiskulujen hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %). Itse edut ovat arvonlisäverottomia.

Voimassaoloaika

Työntekijälle ladattu saldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen ylijääneet edut palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta ne voidaan jakaa uudelleen työntekijöille.

Tilaa hierontasaldoa
tilaa hierontaetua, tilaa hierontasaldoa

Kiinnostuitko?

Tilaa hierontaetua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huuliin ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin. 

Lue lisää

ikonit_liku

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

ikonit_lounas

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

ikonit_työmatka

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

pyöräetu

Pyöräetu

Porukka polkemaan yhteistyökumppanimme GoByBiken avulla! Pyöräetu parantaa hyvinvointia, on rekrytointivaltti, sitouttamistekijä sekä merkittävä vastuullisuusteko, joka tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden liikkua terveellisemmin ja ekologisemmin. 

Lue lisää

terveysetu

Terveysetu

Terveysedulla entistä parempaa työterveyttä! Terveysetu on työterveyden laajennettu palvelukokonaisuus, jolla työntekijäsi huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä monipuolisemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla.

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä ja  Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää