Tervetuloa Smartumin uusille verkkosivuille! Katso lisätietoja uusilla verkkosivuillamme navigoinnista täältä.

Hierontaetu 

Heitä hyvästit kireille työntekijöille ja tarjoa heille työkykyä tukevaa arjen luksusta hierontaedun avulla vetreä työntekijä myös työskentelee tehokkaammin.

Tilaa

{{item.alt}}

Henkilöstölle hengähdyshetki

Smartumin hierontaetu tekee hyvää niin keholle kuin mielelle. Kätevästi kännykässä toimiva hierontasaldo on kehoa huoltava kumppani joko sellaisenaan tai liikuntaedun rinnalla. Verovapaa etu on helppo sekä työnantajalle että työntekijälle.

hierontaetu, hierontasaldo, työhyvinvointi, työkyky, työergonomia

Hierontaetu

Rento keho ja mieli vain parilla näpäytyksellä

Smartumin hierontaedulla pidät työntekijöidesi mielen virkeänä ja kropan vetreänä! Sähköisellä hierontaedulla voi maksaa kaikissa Smartum-verkoston hierontapaikoissa mutkattomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella. SmartumPayn avulla etu kulkee aina mukana kännykässä. 

Hierontaedun tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta tapahtuvat kätevästi verkossa. Tilauksen yhteydessä työnantaja määrittelee hierontasopimuspaikat, joissa työntekijät voivat maksaa hierontaedullaan. Smartumin hierontaverkostoon kuuluu yli 2000 hierontapaikkaa.

hierontaetu, hierontasaldo, verotus, veroedut, verovapaa

Hierontaedun verotus

Verovapaata vetreyttä

Smartumeilla voit tarjota työntekijöillesi esimerkiksi kuukausittaisia hierontoja täysin verovapaana. Voit räätälöidä edun suuruuden työntekijöidesi tarpeisiin sopivaksi.

Hierontaedun verovapaus edellyttää, että sitä käytetään vain Smartumin hierontaverkostoon kuuluvissa paikoissa, jotka työnantaja on tilauksen yhteydessä määritellyt. Hierontasaldoa voi tarjota vuodessa 400 euroa per työntekijä. Hierontasaldolla voi maksaa urheilu- sekä klassisen hieronnan, mutta ei esimerkiksi spa-palveluita.

Tilaa vero-ohje

Valitse, miten haluat tarjota hierontaetua

Haluatko tarjota työntekijöillesi pelkästään sähköistä hierontasaldoa, vai joustavan hyvinvointisaldon sisältävän SmartumPlus-palvelun, jonka avulla työntekijäsi voivat itse päättää mitä milloinkin kaipaavat hyvinvointinsa tueksi? 

hierontasaldo, sähköinen hierontaetu

Smartum

Tarjoa sähköistä hierontasaldoa

Mikäli haluat tarjota vain hierontasaldoa, tilaus tehdään Smartum-verkkopalvelussa.  Hierontasaldon hallinta ja seuranta sujuu kuin rasvattu Smartumin verkkopalvelussa. Tilaamisen lisäksi tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta tapahtuvat verkossa. Työntekijät saavat edut käyttöönsä ilmoittauduttuaan etuun ja työnantajan viimeisteltyä tilauksen. 

Työntekijälle ladattu saldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen ylijääneet edut palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta ne voidaan jakaa uudelleen työntekijöille. 

Tilaa hierontasaldoa
hierontasaldo, joustava saldo, hyvinvointisaldo, yksilöllinen hyvinvointi

SmartumPlus

Tarjoa joustavaa hyvinvointisaldoa

Mikäli haluat antaa työntekijöidesi itse valita miten he milloinkin huolehtivat hyvinvoinnistaan, valitse SmartumPlus. SmartumPlus sisältää joustavan hyvinvointisaldon, jolla työntekijä voi maksaa niin hieronta-, liikunta-, kulttuuri-, kuin työmatkapalvelunsa. Voit lisäksi tarjota myös lounasetua osana SmartumPlus-palvelua.

SmartumPlus-etujen tilaaminen on helppoa ja työntekijät saavat edut käyttöönsä melkein heti. Tue työntekijöidesi hyvinvointia juuri heille merkityksellisellä tavalla!

Tilaa SmartumPlus-etuja

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

liikunta-ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huulille ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin.

Lue lisää

lounasetu

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

työmatkaetu

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

tilaa hierontaetua, tilaa hierontasaldoa

Kiinnostuitko?

Tilaa hierontaetua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.