Setelikuva_2024_verkkosivut_2600x2000

Vielä ehdit nauttimaan nostalgisista ja suosituista Smartum-seteleistä – ole nopea ja nappaa viimeiset varastossamme olevat setelit

Ikoniset ja koko kansan suosimat paperiset Smartum-setelit myydään varastomme osalta loppuun. Myynnissä olevat setelit ovat voimassa vuoden 2025 ajan eli käyvät siihen asti normaalisti maksuvälineenä Smartum-verkoston toimipisteissä, jotka vastaanottavat Smartum-seteleitä. 

Smartumin Liikunta- ja Liikunta ja kulttuuriseteli sekä Lounasseteli ovat mahdollistaneet monipuolisen hyvinvoinnin jo melkein 30 vuoden ajan. Ylpeänä ja ensimmäisinä kehitimme liikuntasetelin suomalaisten työntekijöiden käyttöön vuonna 1996, ja siitä asti setelit ovat olleet työntekijöiden lompakoissa rikastuttamassa arkea. Nyt Smartum-seteleiden varasto myydään loppuun.

Ole nopea ja tilaa vielä, kun ehdit! Smartum-setelit ovat oiva tapa kiittää, kannustaa ja palkita hyvin tehdystä työstä ja niiden avulla osoitat, että välität.

Kaikki Smartumin työsuhde-edut ovat olleet jo vuosia saatavilla digitaalisina etuina. Etujemme käyttäjistä valtaosa maksaa eduillaan digitaalisesti sekä sujuvasti SmartumPay-sovelluksen avulla. Setelivaraston hupeneminen on siis selkeä osoitus siitä, että digitaaliset työsuhde-edut ovat maksuvälineinä ohittaneet monin kerroin perinteisen maksutavan, eli setelin.

Smartumin paperiset etusetelit ovat saatavilla liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa. Liikuntaseteli on arvoltaan 4,00 € ja Liikunta- ja kulttuuriseteli 5,00 €. 

Smartum-setelivaraston loppuunmyynti
Viimeisiä siis viedään ja varastomme loput liikuntasetelit sekä liikunta- ja kulttuurisetelit ovat nyt myynnissä! Setelit ovat voimassa vuoden 2025 ajan eli käyvät siihen asti normaalisti maksuvälineenä Smartum-verkoston toimipisteissä, jotka vastaanottavat Smartum-seteleitä. Lounassetelit vuodelle 2024 ja 2025 ovat jo myyty loppuun.

Smartum-seteleitä tilataan vihoittain ja yhdessä vihossa on kymmenen seteliä. Tilaus maksetaan ennakkoon ja setelit toimitetaan, kun maksusuoritus on kilahtanut Smartumin tilille. 


Lue ohjeet seteleiden tilaamiseen ja tee tilaus pikimmiten verkkopalvelussa!

Tilaa Smartum-setelit tästä