Smartum-verkkomaksu

Vastaanota Smartum-maksut verkkosivuillasi tuossa tuokiossa ja tarjoa asiakkaillesi monipuolinen maksukokemus!

Smartum-verkkomaksu

smartum-kumppani, smartum-verkosto, smartum checkout smartum-verkkomaksu, liikuntaverkosto, lounasverkosto, hierontaverkosto, kulttuuriverkosto

Ota Smartum-verkkomaksu käyttöön ja vastaanota maksuja verkossa

Smartum-verkkomaksu on asiakkaalle ja kumppanille turvallinen ja helppo maksuratkaisu kumppanin omilla nettisivuilla. Smartum-verkkomaksutavan lisäät maksutta ja helposti suoraan omaan verkkokauppaasi.

Verkkomaksun käyttöönotto on helppoa eikä vaadi monimutkaisia muutoksia sivuillesi. Lisättyäsi Smartum-verkkomaksun nettisivuillesi muiden maksutapojen rinnalle, voi asiakkaasi valita maksuvaiheessa maksutavaksi Smartum-verkkomaksun. Maksujen tekeminen ja niiden vastaanottaminen on turvallista ja nopeaa!

Pääset tutustumaan maksutapaan ja käyttöönotto-ohjeisiin alla olevasta linkistä. Tekninen ohjeistus verkkosivujen kehittäjälle löytyy kehittäjälinkin takaa.

Näin otat verkkomaksun käyttöön

Ohjeet verkkosivun kehittäjälle

smartum-kumppani, smartum-verkosto, smartum checkout smartum-verkkomaksu, liikuntaverkosto, lounasverkosto, hierontaverkosto, kulttuuriverkosto

Helppo käyttöönotto

Smartum-verkkomaksun lisääminen verkkokauppa-alustalle

Smartum-verkkomaksutavan lisäät helposti myös verkkokauppa-alustalle. Jos yritykselläsi on WiseGym-, Liveto-, Tix- tai Liikuttajat.fi-verkkokauppa-alusta, saat lisättyä Smartum-verkkomaksutavan helposti ottamalla yhteyttä suoraan verkkokauppa-alustan tarjoajaan.

Smartum-verkkomaksu – missä ja milloin vain

Smartum-verkkomaksulla maksaminen käy kätevästi verkkokaupassasi. Asiakas valitsee maksutavaksi Smartum-verkkomaksun, kirjautuu sisään Smartum-tunnuksillaan ja vahvistaa maksun, jonka jälkeen asiakas palaa takaisin verkkokauppaasi. Maksupyyntö lähetetään varmistettavaksi Smartumille, ja maksut tilitetään määrittämässäsi tahdissa. Verkkomaksu on nopea ja luotettava maksutapa, ja maksaminen onnistuu helposti yhdessä paikassa, mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Tarjoa asiakkaillesi mutkaton maksukokemus ja hyväksy Smartum-maksut verkossa!

 

Kaipaatko lisätietoa?

Help Centeristämme löydät vastauksia
usein kysyttyihin kysymyksiin Smartum-verkkomaksuun liittyen.
Help Center