Vedä henkilöstösi suut messingille tarjoamalla rentouttava Smartum Hierontaetu!

Smartum Hierontaetu on saatavilla sähköisenä Smartum Saldona ja maksun kuittaaminen tapahtuu helposti SmartumPay-mobiilisovelluksella. SmartumPay on ladattavissa älylaitteille ilmaiseksi sovelluskaupoissa (Google Play Store ja App Store).

Henkilöstölle hengähdyshetki

  • Hierontasaldon hallinta ja seuranta sujuu liukkaasti Smartumin verkkopalvelussa. Tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta tapahtuvat verkossa.
  • Unohda ylimääräinen säätö ja sopimusten tekeminen yksittäisten hierontapaikkojen kanssa, Smartum Hierontaetua voi käyttää missä tahansa Smartumin hierontaverkostoon kuuluvassa paikassa.
  • Koska etu toimii täysin sähköisesti SmartumPay-sovelluksen kautta joko Pikamaksulla tai QR-koodia kännykän ruudusta vilauttamalla, voit seurata työntekijöidesi hierontaedun käyttöä tarpeen mukaan ja varmistaa näin, että jokainen etu tulee käytettyä.

Verovapaata hyvinvointia

  • Tarjoa kuukausittaisia hierontoja täysin verovapaasti.
  • Verohallinnon edellytys hierontaedun verovapaudelle on, että Smartum Hierontaetua käytetään vain Smartumin hierontaverkostoon kuuluvissa paikoissa.
  • Voit räätälöidä edun suuruuden työntekijöidesi tarpeisiin sopivasti. Verovapaus sallii noin yhden hierontakerran kuukaudessa, 11 kuukautena vuodesta. Lue lisää Hierontaedun verotuksesta täältä.

Lunasta Smartum Hierontaetu, joka on edullisempi vaihtoehto kuin hierontalahjakortti!

Lataa Hierontaedun tuotekortti tästä.

Tilaa Nyt