Vedä henkilöstösi suut messingille tarjoamalla rentouttava Smartum Hierontaetu!

Smartum Hierontaetu on saatavilla sähköisenä Smartum Saldona ja maksun kuittaaminen tapahtuu helposti SmartumPay-mobiilisovelluksella.

Henkilöstölle hengähdyshetki

  • Hierontasaldon hallinta ja seuranta sujuu liukkaasti Smartumin verkkopalvelussa. Tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta tapahtuvat verkossa.
  • Unohda ylimääräinen säätö ja sopimusten tekeminen yksittäisten hierontapaikkojen kanssa, Smartum Hierontaedulla valitset hierontapaikat suoraan Smartumin verkostosta.
  • Voit valita hierontapaikkoja usealta paikkakunnalta ja tarjota etua ympäri Suomen työskenteleville työntekijöillesi. Työntekijäsi voi valita niistä itselleen sopivimman.
  • Koska etu toimii täysin sähköisesti SmartumPay-sovelluksen kautta joko Pikamaksulla tai QR-koodia kännykän ruudusta vilauttamalla, voit seurata työntekijöidesi hierontaedun käyttöä tarpeen mukaan ja varmistaa näin, että jokainen etu tulee käytettyä.

Verovapaata hyvinvointia

  • Tarjoa kuukausittaisia hierontoja täysin verovapaasti. Verovapaus edellyttää, että rajoitat hierontapaikkojen lukumäärän vähintään kahteen.
  • Verohallinnon edellytys hierontaedun verovapaudelle on, että työnantaja valitsee rajatun määrän hierontapaikkoja Smartumin verkostosta, eli työnantaja on määritellyt etukäteen valitut hierontapaikat, joissa Smartum Hierontaetua voidaan käyttää.
  • Voit räätälöidä edun suuruuden työntekijöidesi tarpeisiin sopivasti. Verovapaus sallii noin yhden hierontakerran kuukaudessa, 11 kuukautena vuodesta. Lue lisää Hierontaedun verotuksesta täältä.

Lunasta Smartum Hierontaetu, joka on edullisempi vaihtoehto kuin hierontalahjakortti!

Lataa Hierontaedun tuotekortti tästä.

Maksutavat

Mobiilimaksu