Smartum-etujen tilaaminen

Jos olet jo aiemmin tilannut Smartumin etuja, pääset tekemään uuden tilauksen kirjautumalla verkkopalveluumme sivun oikeasta yläkulmasta.

Jos olet tilaamassa etujamme ensimmäistä kertaa, rekisteröidy Smartum-etujen tilaajaksi. Ennen tilauksen tekoa kannattaa mietiskellä seuraavia seikkoja jo etukäteen:

  • työsuhde-edut, joilla haluat pitää huolta henkilöstösi hyvinvoinnista
  • edun/etujen suuruus sekä mahdolliset omavastuuosuudet
  • etujen jakaminen: tarjoatko edut sähköisesti Smartum Saldolla vai perinteisinä seteleinä
  • etujen tilausrytmi: tietyin aikavälein vai tarvittaessa

Tilauslistan käyttö

Smartum-etuja tilatessasi verkkopalvelussamme, tulet törmäämään ilmoittautumispalvelun tilauslistaan. Se helpottaa edun hallinnointia mukavasti etenkin silloin, kun työntekijämäärä on suuri. Tilauslistan käyttö on tarpeen, kun tilaat Smartum Saldoa tai nimettyjä seteleitä tai, kun lataat työntekijöidesi Smartum-tileille saldoa.

Nimeämättömien Smartum-seteleiden tilaajana ilmoittautumispalvelun tilauslista on passeli sinulle, joka haluat helpottaa tietojen keräämistä Smartum-edun haluavista työntekijöistä. Palvelun avulla tiedotat henkilöstöäsi eduista ja työntekijät ilmoittautuvat etujen käyttäjiksi suoraan Smartum-verkkopalvelussa.

Rekisteröityminen etujen tilaajaksi

Ennen ilmoittautumispalvelun käyttöä kannattaa varmistaa, että henkilöstölläsi on käytössään sähköpostiosoite. Kun olet rekisteröitynyt Smartum-etujen tilaajaksi ja ilmoittanut tilauslistaan etuihin oikeutettujen työntekijöidesi sähköpostiosoitteet, lähtee työntekijöille linkki etuun ilmoittautumiseen sähköpostitse. Linkin kautta työntekijät pääsevät rekisteröitymään ja ilmoittautumaan edunsaajiksi Smartum-verkkopalvelussa.

Vielä viimesilaukset!

Kun määrittelemäsi ilmoittautumisaika on päättynyt, hyväksyt etuun ilmoittautuneet, tilaat edut ja maksat laskun. Maksun saavuttua etu jakautuu edunsaajien Smartum-tileille ja työntekijät saavat Smartum-maksukortin (Liikuntasaldo, Liikunta- ja kulttuurisaldo sekä Lounassaldo) suoraan ilmoittamaansa osoitteeseen. Tämän jälkeen etu on käytettävissä. Setelit (Lounas, Liikunta, Liikunta ja kulttuuri sekä Smoothie) toimitamme heti seuraavana arkipäivänä laskun kirjautumisesta Smartumille. Työmatka- ja hierontaedussa maksu tapahtuu kännykällä QR-koodin avulla eikä korttia käytetä.

Tilaa setelit valmiiksi nimettyinä

Helpota seteleiden hallinnointia ja tilaa Smartum Liikuntasetelit ja Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit valmiiksi työntekijöille nimettyinä. Tällöin työntekijän nimi painetaan hänelle tilattavien setelien taakse. Valmiiksi nimetyt setelit voit tilata Smartum-verkkopalvelussa setelitilauslistalla, joko ilmoittautumispalvelun tai excel-listan avulla.

Tsekkaa seuraavat seikat nimettyjä seteleitä tilatessasi

  • Minimitilaus on yksi vihko eli kymmenen seteliä. Yhdelle työntekijälle voi tilata vain kokonaisia vihkoja.
  • Mieti etukäteen, kenelle ja kuinka paljon seteleitä tilataan. Tilauslistan avulla kokoat tiedon helposti.
  • Valmiiksi nimetyt setelit toimitetaan kahden viikon kuluessa siitä, kun maksusuoritus näkyy Smartumin tilillä.
  • Nimeämispalvelun kustannus on 7 senttiä (0,07 ) per seteli, kuitenkin minimissään 75 €. Tilaukselle lisätään hallinnointikulu 25 €. Hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %) 1.1.2019 alkaen.