Smartum-etujen tilaaminen

Jos olet jo aiemmin tilannut Smartumin etuja, pääset tekemään uuden tilauksen kirjautumalla Smartumin verkkopalveluun.

Jos olet tilaamassa etujamme ensimmäistä kertaa, rekisteröidy Smartum-etujen tilaajaksi tämän sivun yläkulmasta “Tilaa”-painikkeen kautta.

Mikäli haluat antaa työntekijöillesi vapauden valita juuri heille merkityksellisen tavan edistää hyvinvointiaan joustavalla Smartum-edulla, käy tutustumassa uuteen SmartumPlus-palveluun! SmartumPlus-etuja tilaat henkilöstöllesi nyt kampanjahintaan.

Ennen tilauksen tekoa kannattaa miettiä mm. seuraavia seikkoja jo etukäteen:

  • työsuhde-edut, joilla haluat pitää huolta henkilöstösi hyvinvoinnista
  • edun/etujen suuruus sekä mahdolliset omavastuuosuudet
  • etujen jakaminen: tarjoatko joustavia, sähköisiä SmartumPlus-etuja, sähköisiä Smartum Saldo -etuja, vai perinteiä Smartum-seteleitä
  • etujen tilausrytmi: tietyin aikavälein vai tarvittaessa

Smartum tuotevalikomaan voit tutustua täältä.

Smartum Saldon tilaaminen

  1. Tilauksen alussa määrittellään tarjottava etu, edun suuruus, mahdollinen omavastuu ja tilausrytmi (kertatilaus vai toistuvuus esim. 1krt/kk).
  2. Kun olet tehnyt valintasi, palvelu luo sinulle ilmoittautumislinkin, joka sinun tulee välittää työntekijöille ilmoittautumista varten.
  3. Työntekijöiden tulee itse rekisteröityä linkin kautta Smartum-etujen käyttäjiksi. Verkkopalvelun kohdassa “Työntekijät” näet listan työntekijöistä, jotka ovat ilmoittautuneet edunsaajiksi.
  4. Kun määrittelemäsi ilmoittautumisaika on päättynyt, hyväksy tai hylkää työtenkijöiden ilmoittautumiset ja vahvista tilaus.
  5. Saat sähköpostiisi tilauksestasi ennakkolaskun. Kun olet maksanut laskusi, edut latautuvat työntekijöiden tilille ja ovat heidän käytettävissään.

Yksityiskohtaiset Smartum Saldon tilausohjeet löydät täältä.

Smartum-setelien tilaaminen

Smartum-setelien tilaaminen onnistuu myös helpoiten Smartum-verkkopalvelun kautta. Tilaus tapahtuu valitsemalla setelituotteet, määrittelemällä tilattavien seteleiden kappalemäärän, laskutustavan ja vahvistamalla tilauksen. Setelit myydään 10 kappaleen vihkoissa ja toimitetaan suoraan asiakkaalle ennakkomaksusuorituksen jälkeen tai postiennakolla.

Halutessasi voit tilata valmiiksi nimettyjä seteleitä, jolloin edunsaajien etu- ja sukunimitiedot ilmoitetaan tilausprosessin yhteydessä joko ilmoittautumispalvelun tai excel-listan avulla ja painetaan seteliin edunsaajan nimi -kohtaan.

Yksityiskohtaiset Smartum-setelien tilausohjeet löydät täältä.