Setelikuva_2024_verkkosivut_2600x2000

Smartum-seteli – Tilaa edut perinteisinä seteleinä

Tervetuloa tilaamaan Smartum-etuja henkilöstöllesi!

Pääset ilahduttamaan työntekijöitäsi tuota pikaa, mutta seuraa ensin alla olevia ohjeita, että saat setelit yrityksellesi käyttöön. 

Jos sinulla herää kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. 

Tilaa setelit yrityksellesi näin

Smartum-Liikuntaetu-padel-yhdessa-onnistuminen

1. Rekisteröi yrityksesi

Jos et ole tilannut Smartumilta etuja aikaisemmin, rekisteröi ensin yrityksesi.

Sähköisessä rekisteröintikaavakkeessa kysytään mm. yrityksesi y-tunnus, osoite sekä tilaajan yhteystiedot. Kaavakkeen täyttämiseen menee vain pieni hetki, minkä jälkeen saat sähköpostiisi linkin salasanan asettamista varten. Kirjaudu sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla verkkopalveluun, jossa voit tehdä tilauksen.

Rekisteröi yrityksesi
SmartumPay-mies

2. Rekisteröimisen jälkeen tee tilaus verkkopalvelussa

Kun tehnyt rekisteröinnin kohdan 1. mukaisesti ja saanut sähköpostitse linkin salasanan asettamista varten, kirjaudu sisään verkkopalveluun ja tee tilaus. Huom! Jos yrityksesi on aikaisemmin tilannut Smartum-etuja, voit siirtyä suoraan verkkopalveluun. Verkkopalvelumme opastaa sinua tilauksen tekemisessä, joten hyväksythän evästeet!

Tee tilaus verkkopalvelussa
Smartum-Liikuntaetu-crossfit-yhdessa

Maksa edut helposti seteleillä

Paperiset etusetelit ovat saatavilla lounasedussa, liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa. Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli on arvoltaan 5,00 € ja liikuntaseteli 4,00 €. Lounassetelit ovat vuonna 2023 arvoltaan 9,00 €, 11,30 € ja 12,70 €.

Hinnasto

Smartum-seteleitä tilataan vihoittain ja yhdessä vihossa on kymmenen seteliä. Tilauksen toimitusmaksu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa lounaan, liikunnan ja kulttuurin osalta on toimitustavasta riippuen 30 € tai 35 € / toimitus. Toimitusmaksu sisältää postimaksun. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).

Toimitus

Tilaaja valitsee sopivan maksutavan tilausta tehdessään:

Ennakkolasku Tilaus maksetaan ennakkoon ja toimitetaan, kun maksusuoritus on kilahtanut Smartumin tilille. Tilaus lähetetään postitse kirjattuna kirjeenä, jos tilausmäärä on 1-30 vihkoa. Yli 30 vihkoa sisältävät tilaukset lähetämme Express-pakettina, jolloin lähetys toimitetaan tilaajayritykseen seuraavan työpäivän aikana klo 8-16 välillä. Lasku on mahdollista saada sähköpostiin heti tilauksen jälkeen. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € (+ alv 24 %).

Postiennakko Maksu suoritetaan postissa pakettia noudettaessa. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € sekä postiennakkolisä 5 € (+ alv 24 %). Postiennakon enimmäistilaus on 2000 €. Mikäli lähetystä ei lunasteta postista, veloitamme tilaajalta 15 € (+ alv 24 %).

Tiesitkö, että voit tilata Smartumin edut myös jälkilaskutuksella tai ennakkolaskutuksella?

SmartumCheckout_video-1

SmartumPlus – Tilaa edut jälkilaskutuksella


Smartum Plussan kautta tilaaminen on stressivapaata, sillä et sido etuihin omaa pääomaa, vaan maksat eduista kerran kuukaudessa niiden todellisen käytön mukaan.

Kun tilaat etuja ja jaat ne työntekijöillesi haluamallasi määrällä, pystyvät he itse valita miten käyttävät etunsa verottajan määrittämien rajojen mukaisesti. SmartumPlus-palvelun tilaaminen edellyttää, että yrityksesi luottoluokitus on hyvä.  

Edut ovat voimassa tilaushetken jälkeen kuluvan kalenterivuoden loppuun asti.

Lue lisää

SmartumSaldo – Tilaa edut ennakkolaskutuksella

 

Smartum-saldolla tarjoat työntekijöillesi haluamasi määrän lounas-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi myös työmatkaetua sekä fysiorerapia- ja hierontaetua. Työntekijät voivat maksaa sähköisillä eduilla verkossa tai SmartumPay-sovelluksella, käyttöpaikasta riippuen.

Smartum-saldon tilaaminen ja hallinnointi on helppoa. Voit seurata kuinka paljon etuja on käytetty ja lopulta käyttämätön saldo palautuu yrityksesi Smartum-tilille, josta se on käytettävissä uudelleen saman edun tilaamiseen. Kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia työntekijöiden määrästä ja tarjottavan edun kokonaisarvosta.

Edut ovat voimassa 15 kuukautta sen jälkeen, kun ne on otettu käyttöön.

Lue lisää

checkout_maksutapa

Huolehdit yrityksesi tärkeimmistä eli työntekijöistäsi ja tilaa työyhteisöllesi Smartum-edut


Jos edustat alle 20 henkilön yritystä, tilaa Smartum-edut itsenäisesti SmartumPlus-palvelun kautta.

Tilaa SmartumPlus-edut tästä


Jos olet uusi etujen tilaaja ja työllistät yli 20 henkilöä, voit varata tehokkaan puolen tunnin etäpalaverin asiantuntijamme kanssa alla olevasta kalenterista. Kerrothan varauksen yhteydessä, missä voimme olla avuksi tai mistä aiheista haluaisit keskustella tai kuulla lisää.