GBB

Smartum ja työsuhdepyöräpalveluja tarjoava GoByBike solmivat yhteistyösopimuksen

Smartum ja työsuhdepyöräpalveluja tarjoava GoByBike ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä kaikilla Smartumin asiakkailla on mahdollisuus entistä laajempaan työsuhde-etujen valikoimaan.

Yhteistyön myötä kaikki Smartumin asiakkaat saavat mahdollisuuden lisätä verovapaan pyöräedun työsuhde-etujen valikoimaansa. Pyöräedun tarjoaminen GoByBiken kautta parantaa henkilöstön hyvinvointia, on rekrytointivaltti ja sitouttamistekijä sekä merkittävä vastuullisuusteko, joka tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden liikkua terveellisemmin ja ekologisemmin. Pyöräedun mahdollistaminen on vaivatonta, sillä GoByBike hoitaa työnantajan puolesta kaiken etuun liittyvän hallinnoinnin yhteistyössä Smartumin kanssa.


Tämän yhteistyön avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin ja tarjoamaan heille uusia, haluttuja ja hyvinvointia edistäviä työsuhde-etuja. Uuden kumppanin mukaan tulon myötä palveluvalikoimamme kattaa nyt entistä laajemman tarjooman, Smartumin toimitusjohtaja Kristiina Lindh sanoo.

Pyöräetu on veroton luontoisetu

 

Pyöräetu on ollut veroton luontoisetu vuoden 2021 alusta alkaen ja siitä on muodostunut erittäin suosittu henkilöstöetu työnantajien ja työntekijöiden keskuudessa. Pyöräedun avulla työnantajat pystyvät tukemaan työntekijöidensä liikkumista ja lisäämään hyvinvointia kustannustehokkaasti. Yli 80 % edun käyttöönottaneista työntekijöistä on lisännyt liikuntaa ja 96 % käyttää hankkimaansa pyörää aktiivisesti.


Olemme ylpeitä voidessamme toivottaa Smartumin ja Smartumin asiakkaat tervetulleeksi
mukaan palveluumme. Odotamme innolla, että pääsemme syventämään yhteistyötämme Smartumin kanssa ja tukemaan heidän asiakasorganisaatioitaan hyvinvoinnin ja kestävämpien liikkumismuotojen lisäämisessä, GoByBiken toimitusjohtaja Tommi Ylönen kertoo.

GoByBike on Suomen suosituin työsuhdepyöräpalvelu, jonka avulla työnantajat voivat mahdollistaa työsuhdepyörät koko henkilöstölleen vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. GoByBike palvelee yli 1 800 yritysasiakasta, jotka työllistävät yhteensä yli 150 000 työntekijää. Palvelu toimii maanlaajuisesti ja sen avulla asiakkaiden työntekijät voivat vapaasti valita millaisen työsuhdepyörän he haluavat itselleen hankkia.

Lue lisää ja laita henkilöstö liikkumaan!


Yhteystiedot:

Sini Pankka
Liiketoimintajohtaja / Smartum Oy 
040 706 9199
sini.pankka-peltokangas@smartum.fi 

Tommi Ylönen
Toimitusjohtaja / GoByBike Finland Oy
050 487 3721
tommi@gobybike.fi