Vastaanota Smartum-maksuja verkkokaupassasi!

Tarjoa asiakkaillesi mutkaton maksukokemus.

Liity kohisten kasvavaan Smartum-verkostoon heti!

Verkostoon kuuluminen tekee eetvarttia.

  • Miljoona potentiaalista asiakasta.
  • Ilmainen näkyvyys käyttökohdehaussa.
  • Ei vuosi- tai liittymismaksuja.
  • Maksat palvelupalkkion vain vastaanottamistasi Smartum-maksuista.
  • Nopea ja helppo tilitysprosessi.
  • Smartum on luotettava, kotimainen toimija.
  • Yli 25 000 palveluntarjoajan verkosto ympäri Suomen.

Liity nyt

Ota yhteyttä

Himottaisiko saada uusia asiakkaita?

Liity Smartumin Lounas-, Liikunta-, Kulttuuri- tai Hierontaverkostoon ja hyödynnä miljoonan asiakkaan mahtava potentiaali.

Verkostoon liittyminen ja siinä oleminen on täysin ilmaista! Et maksa Smartumien vastaanottamisesta mitään kiinteitä kuluja vaan ainoastaan palvelupalkkion silloin, kun Smartumeilla suoritettu maksu kilahtaa kassaan.

Smartumeilla tehtyjen maksujen seuraaminen ja tilittäminen on helppoa. Jos haluat nähdä, kuinka paljon Smartumeita on kertynyt kassaan, kirjaudut vain omalle Smartum-tilillesi verkossa. Jos asiakkaasi maksavat paperisilla Smartum-seteleillä, saat niistä eurot tilillesi heti, kun olet toimittanut setelit meille.

Lue lisää

Smartum-hinnasto

Smartum-verkostoon liittyminen on täysin maksutonta. Maksat palvelupalkkiota vain vastaanottamistasi maksuista, jotka on tehty Smartum-maksuvälineillä. Palvelupalkkioihin lisätään alv 24 % 1.1.2019 alkaen. Muita kuluja ei ole!

Erilaisten Smartum-etujen piirissä on jo lähes miljoona suomalaista. Hyppää Smartum-aaltoon ja hyödynnä valtava potentiaali!

Etu Maksuväline Palvelupalkkio
Lounas Seteli, mobiilimaksu, korttimaksu (31.12.2020 asti) 2,7 %
Liikunta ja kulttuuri Seteli 4,5 %
Liikunta ja kulttuuri Mobiilimaksu tai korttimaksu (31.12.2020 asti) 3,5 %
Hieronta Mobiilimaksu 5 %
Työmatka Mobiilimaksu 3,5 %

Smartum-maksujen vastaanottaminen

Maksujen vastaanottaminen sujuu kuin rasvattu. Työnantaja voi tarjota henkilöstölleen Smartum-etuja joko sähköisenä Smartum Saldona tai perinteisinä paperisina seteleinä.

Smartum Saldon käyttäjä kuittaa maksun käyttöpaikasta riippuen joko Smartum-maksukortilla, mobiilimaksuna taikka verkkomaksuna. Setelit toimivat maksuvälineenä Smartum-verkostoon kuuluvissa lounas-, liikunta- ja kulttuuripaikoissa.

Lue lisää, miten saat kassasi kilisemään vastaanottamalla Smartum-maksuja!

Smartum-maksujen tilitykset

Smartum-maksujen tilitykset kilahtavat yrityksesi tilille vaivattomasti. Jos asiakkaasi maksaa Smartum-maksukortilla, saat tilityksen pankiltasi normaalien korttimaksujen tapaan. SmartumPay-mobiilimaksut ja verkkomaksut tilitetään päivittäin.

Jos vastaanotat seteleitä, toimita ne Smartumille, niin tilitämme ne mahdollisimman pikaisesti. Vuoden lopussa vanhentuvat setelit pitää toimittaa Smartumille tammikuun loppuun mennessä!

Lue lisää Smartum-maksujen tilityksistä
"Hyvinvoiva henkilöstö on meille ykkösasia. Smartum Saldon avulla tuemme sitä, että säästöpankkiirimme panostavat työpäivän aikana hyvään ravintoon ja myös aivojen kannalta tärkeään lounastaukoon. Liikunta- ja kulttuurietu puolestaan auttaa panostamaan laadukkaaseen vapaa-aikaan, jota kukin toteuttaa itselleen sopivimmalla tavalla.”

Jaana Pullinen, henkilöstöjohtaja

Nooa Säästöpankki

Liity kohisten kasvavaan Smartum-verkostoon heti!