iStock-918879814

Fysioterapia tuli hierontaedun piiriin

Iloisia ja odotettuja uutisia Smartumin asiakkaille ja etujen käyttäjille: Smartum Hierontaetua voi käyttää tästä lähtien myös fysioterapiapalveluiden maksamiseen. Tämä edellyttää sitä, työnantaja haluaa tarjota työntekijöille mahdollisuuden käyttää hierontaetua myös fysioterapiaan. 

Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä mahdollisuutta käyttää fysioterapiapalveluita Smartum-eduilla, ja nyt se onnistuu - helposti Smartum Hierontaedulla. Hyvästi viimeisetkin kivut, jumit, kolotukset, kireydet, huimaukset ja liikerajoitteet! Fysioterapia voi tarjota avun monenlaisiin pulmiin, ja sen tavoitteena on edistää ja ylläpitää työ- ja toimintakykyä sekä liikkumista.

Työnantaja: lisää fysioterapia hierontaedun piiriin

Tarjoa työntekijöillesi parhaat mahdollisuudet edistää yksilöllistä hyvinvointia. Tarjoa heille Smartum Hierontaetu, ja anna heille mahdollisuus käyttää hierontaetua myös fysioterapiapalveluihin. Huomaa kuitenkin, että asiasta tulee olla maininta työterveyshuoltoa koskevassa sopimuksessa, jotta se täyttää verovapauden edellytykset. Lue tarkemmat ohjeet Help Centeristä

Työntekijä: varmista työnantajaltasi, voitko käyttää hierontaetuasi fysioterapiaan

Oletko jo hierontaedun käyttäjä, ja haluat käyttää etuasi myös fysioterapiaan? Voit kysyä työnantajaltasi, onko sinun mahdollista käyttää hierontaetuasi myös fysioterapiapalveluihin. 


smartum_www_hieronta

Tarjoa Hierontaetu

Tarjoa työntekijöille työkykyä tukevaa arjen luksusta – tarjoa Smartum Hierontaetu. Hierontaetua voi käyttää sekä urheilu- että klassiseen hierontaan, ja työnantajan halutessa myös fysioterapiaan. Voit tarjota hierontaetua vuodessa 400 eurolla per työntekijä täysin verovapaasti. Hierontaverkostoomme kuuluu yli 3000 hierontapaikkaa ympäri Suomen.

Lue lisää hierontaedusta