Till toppen med hjälp av välbefinnande

Med Smartum engagerar du dina anställda och hjälper dem att lyckas – samt visar att du bryr dig. Stöd dina anställdas välbefinnande med de hälsoförmåner du väljer antingen elektroniskt eller i form av sedlar.

Beställ nu!

{{item.alt}}

Välbefinnandet på uppgång
med Smartum

icons8-mobile

Välbefinnande i form av saldo och sedlar

Sköt om dina anställdas välbefinnande på ett modernt sätt i form av elektroniska förmåner eller traditionellt på papper. Du kan beställa Smartum-förmåner i form av ett elektroniskt saldo eller i sedlar.

välja förmåner

Välj de förmåner du vill erbjuda

Du kan erbjuda dina anställda en eller flera hälsoförmåner: i vårt sortiment finns det motions-, kultur-, lunch-, pendlings- och massageförmåner.

nätverk

Tusentals möjligheter

I Smartum-nätverket finns det redan över 30 000 användningsställen! Det finns saker att göra och uppleva för både finsmakare, fartälskare, konstvänner och livsnjutare.


Välbefinnande elektroniskt
eller på papper

Du kan erbjuda dina anställda motions-, kultur-, lunch-, arbetsrese- och massageförmåner som ett elektroniskt saldo. I form av papperssedlar kan du erbjuda motions- och kultur- samt lunchförmåner.

Smartum-saldo

Smartum-saldo

Smartum-saldot är en helt elektronisk förmån som gör det enkelt att beställa och hantera. Du kan lätt spåra hur mycket nytta som har använts och det oanvända saldot kommer att returneras till ditt företag, så du betalar inte förgäves.

Med Smartum balans kan du erbjuda anställda inte bara lunch-, sport- och kulturfördelar utan även affärsresor och massage. Med elektroniska förmåner kan du betala online eller med SmartumPay, beroende på var du använder det. Förmånen du erbjuder laddas upp till den anställdes personliga Smartum-konto och de följer alltid med i den anställdes telefon.

Kostnader

Totalkostnaderna är beroende av antalet anställda och totalvärdet på den förmån som erbjuds. Följande kostnader är listpriser. Priset bildas av kontohanteringsavgift (procentsats), som beräknas av det nominella värdet på den saldo-förmån som köps.

De totala kostnaderna beror på antalet anställda och det totala värdet av de erbjudna förmånerna. Följande kostnader är listpriser. Priset består av en faktureringsavgift (€ 15) och kontohantering (procent). Anställda användar förmånerna med den kostnadsfria SmartumPay-mobilappen.

Faktureringsavgift är 15 € per beställning. Mervärdesskatt (24%) läggs till tilläggskostnaderna.

Förmånerna i sig är fria från mervärdesskatt.

FÖRMÅN KONTOSKÖTSELAVGIFT
 Lunch  1,5 %
 Motion och kultur  5 %
 Massage  5 %
 Arbetsresor  5 %

*Till kontoskötselsavgiften tilläggs moms 24 %.

Giltighetstid

En förmån som laddats på Smartum-konto gäller i 15 månader räknat från ögonblicket då det laddats. Efter giltighetstiden returneras eventuellt oanvänt motions-, motions- och kultur, massage-, samt arbetsresesaldo till arbetsgivarens Smartum-konto där det kan delas ut till de anställda på nytt. Saldo som returnerats kan användas fram till utgången av det kalenderår som följer på returdagen. Saldo på arbetsgivarens Smartum-konto returneras inte i pengar. Lunchsaldo som inte använts returneras inte till arbetsgivaren för att delas ut på nytt.

Lämna en kontaktförfrågan
Smartum sedel_2022

Smartum-sedel

Förmånssedlar av papper finns att få i form av Smartums lunchförmån, motionsförmån och motions- och kulturförmån. Motions- och kultursedlar är värda 5,00 euro och motionssedlarna 4,00 euro. Lunchsedlar är år 2023 värda antingen 9,00 euro, 11,30 euro eller 12,70 euro.

Kostnader

Smartum-sedlarna beställs buntvis och en bunt innehåller tio sedlar. Leveransavgift för beställningar via nättjänsten i fråga om lunch, motion och kultur är beroende på leveranssätt 30 eller 35 euro/leverans. Portot ingår i hanteringskostnaderna. Till leveransavgift tilläggs moms 24 %.

Leverans

Beställningen betalas i förskott och levereras per post som ett rekommenderat brev, när betalningen har kommit in på Smartums konto. Det är möjligt att få fakturan per e-post genast efter beställningen. En leveransavgift på 30 euro (+ moms 24 %) tillkommer per beställning.

Lämna en kontaktförfrågan

Välj vilka friskvårdsförmåner du vill dela ut till din personal

motion

Motion

Till Smartum-nätverket hör tusentals träningsställen där dina anställda kan välja just de grenar som passar dem. Den som tycker att lyfta skrot på gymmet inte är så motiverande kan välja allt mellan agility och crossfit till ståupp-paddling!

motions- och kulturförmån

Motion och kultur

Med motions- och kulturförmån kan dina anställda njuta av motion och oförglömliga upplevelser både i museer, på konserter och på biografer. Visste du att konst och kulturella aktiviteter har visat sig minska stress?

lunchförmån

Lunch

Uppmuntra dina anställda att äta hälsosamt och säkerställ de återhämtande lunchstunder. Smartums lunchnätverk växer så det knakar och nästan 9000 matställen runtom i Finland tar emot Smartums betalningsmedel. Så gå med bland de attraktiva arbetsgivare som stöder varierade måltider!

Arbetsrese

Arbetsrese

Gör de dagliga resorna lättare för dina anställda och skaffa arbetsreseförmån. Genom förmånen
kan dina anställda betala sin resebiljett och sitt
resekort i alla R-kiosker och på många andra biljettförsäljningsställen med SmartumPay mobil app och i HRT app.

massageförmån

Massage

Massageförmånen erbjuder vardagslyx som stöder arbetsförmågan. När ont i skuldrorna plötsligt slår till är förmånen lätt tillgänglig att användas över hela Finland. Det finns över 5000 massageställen i Smartums nätverk.

betalningsmetoder

Smartums betalningsmetoder för varje tillfälle

Att använda Smartum-förmåner är enkelt och varierande genom vårt friskvårdsnätverk. Den elektroniska Smartum-förmån används i SmartumPay-mobilapplikation, vid onlinebetalningar eller i tjänsteleverantörens egen applikation. Smartums användare har råd att välja!

SmartumPay för ett okomplicerat liv!

SmartumPay är en gratis mobilapp för personerna som använder elektroniska Smartum förmåner och för partnerna som tar emot Smartum-betalningar. Appen gör betalning lätt och garanterar en enkel upplevelse.

Med SmartumPay du kan kontrollera dina kontouppgifter för Smartum när och var du vill. SmartumPay är alltid aktuell. 

fråga expert

Fråga vår expert om ett erbjudande

Vill du diskutera Smartum-förmåner med vår expert eller vill du ha ett erbjudande från oss? Våra experter hjälper dig gärna.