Fikar du efter nya kunder?

Anslut dig till Smartums partnernätverk och utnyttja den väldiga potentialen hos 700 000 kunder. Vi gör allt vi kan för att få dem att längta efter och vilja ha dina tjänster, samt ser till att göra din berättelse till en framgång.

Bli medlem

Det lönar sig att vara en del av Smartum-nätverket

nya kunder

Tusentals nya kunder

Det finns redan runt 700 000 användare av Smartum-förmåner – genom att ta emot Smartum-betalningar får du fler kunder och får klirr i kassan!

mångsidig kundupplevelse

En mångsidig kundupplevelse

Vårt nätverk omfattar över 30 000 tjänsteleverantörer – genom att ta emot Smartum-betalningar erbjuder du dina kunder en mångsidig betalningsupplevelse.

Fri synlighet

Fri synlighet

Vi vill hjälpa dig att lyckas - som din partner erbjuder vi dig också utan avgift fri synlighet i vår sökfunktion.
Klicka i sökning för användningsföremål

gratis medlemskap

Gratis medlemskap

Att ansluta sig till Smartum-nätverket är helt gratis - du betalar bara en serviceavgift för de Smartum-betalningar du mottar.
Kolla in vår prislista för partners

Ta emot betalningar

Lättflytande och lönande

Ta emot betalningar

Smartum-förmåner används både elektroniskt och i form av sedlar. I båda fallen är det otroligt enkelt och snabbt att ta emot betalningar.

Användare av elektroniska Smartum-förmåner kan betala för sina upplevelser genom SmartumPay-mobilbetalning. Om du vill kan du även ta emot Smartum-betalningar genom din webbutik eller i din egen applikation. Sedlarna fungerar som betalningsmedel på lunch-, motions- och kulturställen som hör till Smartum-nätverket.


Betalningsmetoder

"SmartumPay har möjliggjort ett snabbt och flexibelt sätt att ta emot betalningar varifrån som helst och när som helst. På grund av detta har vi kunnat nå kunder med vår online-coachning över hela Finland.”
– Petri Rasanen, TFW Helsinki Oy

Redovisning av Smartum-betalningar

Bekväm och lätt

Redovisning av Smartum-betalningar

Redovisningen av Smartum-betalningar kommer in på ditt företags konto på nolltid. Mobil- och nätbetalningar redovisas varje veckodag. Om du tar emot sedlar, lämna dem till Smartum så redovisar vi dem så snabbt som möjligt.

Läs mer

"Smartum är en stor och väletablerad aktör vars anställningsförmåner har många aktiva användare. Genom att erbjuda Smartum-onlinebetalning i vår tjänst diversifierar vi avsevärt användarupplevelsen hos kunder som köper biljetter."
– Antti Korhonen, Liveto

smartumpay

Enkel betalning med SmartumPay

Med SmartumPay får du Smartum-betalningar från dina kunder enkelt och snabbt. Med appen sparar du pengar eftersom du inte behöver betala kortets transaktionskostnader för betalningar. Vi redovisar betalningar som görs med SmartumPay till ditt företag varje veckodag!

Anslut dig till Smartums partnernätverk

Anslut dig till Smartums partnernätverk 

Anslut dig till Smartums lunch-, motions-, kultur- eller massagenätverk och utnyttja den väldiga potentialen av 700 000 kunder.

Det kostar ingenting att ansluta sig och höra till nätverket! Du betalar bara en serviceavgift för de Smartum-betalningar du mottar.

Bli medlem

Smartum material

Behöver du hjälp eller information om oss?

Om du fortfarande grubblar över något, kolla in om du hittar svar i vårt Help Center. Där hittar du också utskrivbara material, logotyper och bilder på sedlar gjorda för samarbetspartners.