Vår kundservice är för tillfälligt överbelastad och vi fokuserar på online kundservice. Vi betjänar dig så snart vi kan. Vår telefonservice är temporärt öppet kl. 10-13  på vardagar och chatten fungerar som normalt på vardagar kl. 8-22. Du kan också kolla i fall du kan hitta svar på din fråga från Help Center? Tack för ditt tålamod!

Vår kundtjänst hjälper dig

Du hittar svar på dina frågor och får hjälp med dina utmaningar från vår kundtjänst. Vi finns här för dig.

Öppna chat

 

Hitta hjälp på vårt Help Center

Hittade du det du sökte på vårt Help Center? Vi har sammanställt instruktioner på vårt Help Center om hur du använder Smartum-förmåner samt frågor och svar ur alla våra kundgruppers perspektiv. Klicka och hitta svaren snabbt till även de mest krångliga frågor!

Till Help Center

kundservice

Vår kundtjänst hjälper dig gärna

Vår kundtjänst är öppen på vardagar kl 10-16. Vi hjälper dig gärna i vår kundtjänstchatt. För att starta en chatt-konversation klickar du på pratbubblan i det nedre högra hörnet. Vi betjänar dig även via e-post och telefon.

Tel. 0600 149 88*
asiakaspalvelu@smartum.fi

*Samtal till kundtjänsten kostar utöver lokalnätsavgift eller mobiltelefonavgift 30 cent/minut, dock högst 4 euro/samtal. Om du ringer i egenskap av arbetsgivare, det vill säga som beställare av Smartum-förmåner, eller om ditt ärende gäller fakturering, debiteras endast lokalnätsavgift eller mobiltelefonavgift för samtalet.

Faktureringsuppgifter

Vi önskar att få fakturor i första hand som nätfakturor, om möjligt.

Nätfrakturor

Nätfakturaadress: 003720460178
Operatör: Liaison Technologies Oy
Förmedlarkod: 003708599126

E-post

E-postadress: scanning.europe@liaison.com

(Enda tillåtna format är pdf-fil, en faktura per fil, fakturans adressfält ska innehålla adress för pappersfakturor)

Pappersfakturor

Smartum Ab
PB 7000
16810855
00019 SSC