Välmående arbetstagares
förändrar världen

Se människan som nummer ett och främja individuellt välmående. Smartum erbjuder kostnadseffektiva lösningar för att stödja välbefinnandet.

Kolla in vår lösningar

Välmående

Kostnadseffektivitet

Spara genom att främja välbefinnandet

Med Smartums personalförmåner stöder du dina anställdas välmående kostnadseffektivt. Genom att investera i anställdas välbefinnande och för att bibehålla deras arbetsförmåga sparar du bland annat på sjukfrånvarokostnader. Välmående människor blir mer sällan sjuka och kan åstadkomma stora saker. En rätt investerad euro i välmåendet ger sex euro tillbaka (Arbetshälsoinstitutet 2016).

Alla Smartums anställningsförmåner är skattesubventionerade. Smartums förmåner uppfyller skattemyndighetens krav och är ett tryggt sätt att hjälpa dina anställda att må bättre. Med Smartum förmånerna tjänar du mycket mer än vad du investerar i dem.

 Ladda ner skatteguiden

Ratkaisumme

En respekterad, inhemsk partner

Smartum partner

Vill du ha en pålitlig aktör till partner som uppskattas av både arbetsgivare och anställda? Gör som över 13 000 arbetsgivare som litar på Smartum!

Smartum är ett finskt familjeföretag och marknadsledare inom anställningsförmåner. Vi är rätt partner för dig om du vill locka och engagera de bästa anställda och främja individuellt välmående och en mänsklig arbetskultur.

Läs mer om oss

Gå med i företagseliten som
stöder välbefinnandet

Smartums hälsoförmåner gynnar både kropp och själ


Vi behöver alla olika saker för att må bra. När du erbjuder dina anställda Smartums anställningsförmåner förser du dem med bästa möjliga verktyg för att öka sitt eget välbefinnande. Det erbjuds lunch, motion, kultur, arbetsresor och massage - totalt på över 30 000 ställen!

Du kan stödja dina anställdas välbefinnande med lunchförmåner, idrottsförmåner, motions- och kulturförmåner, massageförmåner eller arbetsreseförmåner. Du kan också erbjuda flera av dessa förmåner.  

Beställ nu!      Tjänster & prislist
Smartum-lunch förmån-1

Lunchförmån

Smartums lunchnätverk växer så det knakar och nästan 9000 matställen runtom i Finland tar emot Smartums betalningsmedel. Smartums lunchförmåns användare har råd att välja!

Läs mer

Motionsförmån

Motionsförmån

Till Smartums motionsnätverk hör redan så gott över 11 000 motionsställen runtom i Finland, där du kan kvittera en betalning för dina hobbyer med Smartumar. Motionsförmånen är din väg till välbefinnande på ett roligt och lätt sätt.

Läs mer

Motions- och kulturförmån

Motions- och kulturförmån

Till Smartums motions- och kulturnätverk hör redan så gott över 15 000 hobbyställen runtom i Finland, där du kan kvittera betalningen med Smartumar. Förmånen öppnar dörrarna till såväl gym, samba, yoga och rockkonserter som opera.

Läs mer

Massageförmån

Massageförmån

Massageförmånen gör vardagen lyxigare.
Massageförmånen, som syns på mobilens display, är en partner som vårdar kroppen antingen separat eller tillsammans med Motionsförmånen. Det finns över 5000 massage och sjukgymnastika ställen i Smartums nätverk.

Läs mer

arbetsreseförmån

Arbetsreseförmån

Gör de dagliga resorna lättare för dina anställda och skaffa Arbetsreseförmånen. Genom förmånen kan dina anställda betala sin rese-
biljett och sitt resekort i appen och många biljettförsäljningsställen.

Läs mer

kontakt

Kontakta oss för mera information

Vill du diskutera våra hälsoförmåner med en Smartum-expert eller vill du ha ett erbjudande från oss? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så fort som möjligt.

Maksujen vastaanottaminen

Det bredaste nätverket & okomplicerade betalningsmetoder

Mångsidigt välbefinnande på enkelt och modernt sätt

Du vill definitivt erbjuda dina anställda det enklaste och bekvämaste sättet att utnyttja sina anställningsförmåner. Med Smartums digitala betalningsmetoder görs betalningen mycket smidigt och förmånstagaren kan fokusera på det väsentliga. Förmånerna som används genom SmartumPay-mobilappen är enkla att alltid ha med sig även för den som ofta är på språng och man kan lyckas med onlinebetalningar dygnet runt!

Användarna av Smartums anställningsförmåner har råd att välja, eftersom vårt nätverk omfattar över 30 000 motions-, kultur-, lunch-, arbetsrese- och massageställen runt om i Finland.

Kolla in vår anställningsförmåner

"Samarbetet med Smartum har alltid fungerat riktigt bra och folk har varit nöjda med förmånerna. Vi har varit mycket glada över att ha en partner som ständigt utvecklar sina tjänster och sortiment".
Riikka Niinijärvi
, HR Partner/ Säästöpankkikeskus