Att använda Smartums är lika
enkelt som att slå hö

Betala och ta emot Smartum-betalningar snabbt och enkelt genom våra olika betalningsmetoder! Med Smartums hanteras betalningstransaktionen på nolltid ur både användarens och tjänsteleverantörens synvinkel.

Smartum-betalningsmetoder
för varje tillfälle

SmartumPay

SmartumPay

Med SmartumPay-mobilappen kan du betala och ta emot betalningar snabbt och enkelt.

Läs mer

onlinebetalning

Onlinebetalning

Med hjälp av Smartum-onlinebetalning kan du betala för tjänster och ta emot betalningar online när som helst och var som helst.

Läs mer

Appbetalning

Appbetalning

Genom Smartums appbetalning kan man betala och ta emot en betalning i tjänsteleverantörens egen applikation.

Läs mer

Smartum sedel

Smartum-sedel

Med Smartum-sedlar kan man betala och ta emot betalningar på traditionellt sätt bekvämt i kassa.

Läs mer

Betala med SmartumPay

SmartumPay

SmartumPay för ett okomplicerat liv

SmartumPay mobil appen gör betalning lätt och garanterar en enkel upplevelse. Med SmartumPay kan du betala och ta emot Smartum-betalningar på nolltid.

maksuflowru

Användare Med SmartumPay betalar du för dina tjänster på nästan alla platser där Smartum-nätverket används. Från applikationen kan du också kolla beloppet på ditt hälsosaldo, giltighetstid och dina betalningstransaktioner.
Läs mer

Partner Genom att ta emot SmartumPay-betalningar gör du kundens betalningsupplevelse okomplicerad. 
Läs mer

"Ett par tryckningar på telefonskärmen och det är det. Även betalningsmottagaren var förvånad - wow, det gick ju smidigt!"
- Sari, Helsinki

Smartum nättbetalningar

Smartum-onlinebetalning

Smartum-onlinebetalningar när och var du vill

Smartum-onlinebetalning gör det enkelt och tillförlitligt att betala på fler och fler olika tjänsteleverantörers egna webbplatser.

Användare Med Smartum-onlinebetalning kan du smidigt betala för dina tjänster på tjänsteleverantörens webbplats eller webbutik. Det är bara att välja Smartum som betalningsmetod, logga in och genomföra betalning!
Läs mer

Partner Med Smartum-onlinebetalning får du klirr i kassan genom att erbjuda dina kunder ett säkert och enkelt sätt att betala för dina tjänster på din egen webbplats.
Läs mer

"Att betala på distans är väldigt smidigt, snabbt och problemfritt. Det har aldrig slagit mig att vi skulle betala fysiskt vid butiksdisken."
Henna, Pirkkala

app betalning

Smartum-appbetalning

Enkel betalning i tjänsteleverantörens egen app

I fler och fler tjänsteleverantörers egna applikationer kan tjänster bekräftas bekvämt via telefon med Smartum.

Användare I tjänsteleverantörens egen applikation gör du en Smartum-betalning rappt. Det är bara att logga in som Smartum-användare i samband med en betalningstransaktion och köra på!

Partner Med hjälp av Smartums betalningsapp tar du emot Smartum-betalningar i din egen applikation och erbjuder dina kunder en enkel och snabb betalningstransaktion.

"Jag gjorde en betalning i tjänsteleverantörens app medan jag promenerade fort och solen lyste i ögat! Det var en så smidig betalningstransaktion att det lyckades ändå riktigt behändigt."
- Minna, Helsinki

Setelit 2024

Smartum-sedel

Smartum-sedel för en traditionell betalning

Med personliga Smartum-sedlar kan man betala på olika motions-, kultur- och lunchställen. Smartum-sedlar av papper är giltiga i minst 12 månader.

Användare Betalningen med Smartum-sedlar kan göras på traditionellt sätt i kassan. Kom ihåg att skriva ditt namn på dina sedlar. Du kan använda sedeln till slutet av det året som står tryckt på den.

Partner Genom att ta emot Smartum-sedlar betjänar du de som gillar traditionella betalningsmetoder och lockar på det sättet till dig fler kunder.
Läs mer

kundservice

Kan vi hjälpa dig med något?

Du hittar svar på vanliga frågor om Smartums betalningsätter på Smartums Hjälpcenter.