Tervetuloa Smartumin uusille verkkosivuille! Katso lisätietoja uusilla verkkosivuillamme navigoinnista täältä.

Massageförmån 

Säg adjö till spända arbetstagare och förbättra deras arbetsförmåga med vardagslyx i form av Smartums massageförmån.

Beställ nu

{{item.alt}}

Andhämtningspaus för personalen

Smartums massageförmån är bra för både kropp och sinne. Massageförmånen, som syns på mobilens display, är en partner som vårdar kroppen antingen separat eller tillsammans med motionsförmånen. Den skattefria förmånen är behändig för bådearbetsgivaren och arbetstagaren.

 Smartum Massageförmån SmartumPay

Massageförmån

Få en avslappnad kropp och själ med bara några klick

Med Smartums massageförmån håller du dina anställdas sinnen fräscha och kroppen spänstig! Med det elektroniska massageförmånen kan du betala på massageställerna som finns i Smartum-nätverket (som specificerats av arbetsgivaren) genom den okomplicerade mobilapplikationen SmartumPay. 

Med hjälp av SmartumPay följer förmånen alltid med dig i din mobiltelefon. Massageförmånen kan användas på någon av de mer än 2000 massageställen som finns i Smartum-nätverket. Hantering och uppföljning av massagesaldot går som smort på nätet.

 Smartum Massageförmån skatt

Skatt på massageförmån

Skattefria massage

Med massageförmånen kan du skattefritt erbjuda till exempel månatlig massage åt dina arbetstagare. Du kan anpassa förmånens storlek efter dina anställdas behov.

För skattefriheten krävs det att massageförmånen endast används i massageställen inom Smartum massage-nätverket som specificerats av arbetsgivaren. Massagesaldo kan erbjudas till 400€ per år. Med massagesaldot kan man köpa massage eller idrottsmassage, men inte till exempel spa behandlingar.

Arbetstagaren gör massagesaldo betalningen via SmartumPay-mobilappen, på det viset är förmånen alltid smidigt med en, på telefonen. Den eventuellt överskridande andelen av massagens pris betalar arbetstagaren själv.

 Ladda ner skatteguiden

Välj hur du vill erbjuda en massageförmån

Vill du erbjuda dina anställda endast ett elektroniskt massagesaldo, eller ett flexibelt friskvårdssaldo i SmartumPlus-tjänsten som gör att dina anställda själva kan bestämma vad de behöver och när för att stödja sitt välbefinnande?

SmartumPay saldo

Smartum

Erbjud ett elektroniskt massagesaldo

Om du bara vill erbjuda massagesaldo, görs beställningen i Smartums webbtjänst. Hantering och uppföljning av massagesaldot går som smort i Smartums webbtjänst. Förutom beställning sker information, nedladdning av förmåner och uppföljning på nätet.

Anställda kan börja använda sina förmåner efter att ha registrerat sig för förmånen och efter att arbetsgivaren har slutfört beställningen. Massagesaldo som laddats på den anställdes Smartum-konto gäller i 15 månader från laddningen.

 Beställ massagesaldo
SmartumPlus

SmartumPlus

Erbjud ett flexibelt friskvårdssaldo

Om du vill låta dina anställda själv välja hur och när de tar hand om sitt välbefinnande, välj SmartumPlus. SmartumPlus innehåller ett flexibelt friskvårdssaldo från vilket dina anställda kan betala för sina motions-, kultur-, massage- och arbetsreseförmåner. Du kan också erbjuda en lunchförmån som en del av SmartumPlus-tjänsten.

Att beställa SmartumPlus-förmåner är enkelt och de anställda får tillgång till förmånerna nästan omedelbart. Stöd dina anställdas välbefinnande på ett sätt som är betydelsefullt för dem!

Beställ SmartumPlus-förmåner

Dessa friskvårdsförmåner tillhandahölls också av andra arbetsgivare

Smartum Motions- och kulturförmån

Motions- och kulturförmån

Med motions- och kulturförmån kan dina anställda njuta av motion och oförglömliga upplevelser både i museer, på konserter och på biografer. Visste du att konst och kulturella aktiviteter har visat sig minska stress?

Läs mer

Smartum Motionsförmån

Motionsförmån

Till Smartum-nätverket hör tusentals träningsställen där dina anställda kan välja just de grenar som passar dem. Den som tycker att lyfta skrot på gymmet inte är så motiverande kan välja allt mellan agility och crossfit till ståupp-paddling!

Läs mer

Smartum Lunchförmån

Lunchförmån

Uppmuntra dina anställda att äta hälsosamt och säkerställ de återhämtande lunchstunder. Smartums lunchnätverk växer så det knakar och nästan 9000 matställen runtom i Finland tar emot Smartums betalningsmedel. Så gå med bland de attraktiva arbetsgivare som stöder varierade måltider!

Läs mer

Smartum Arbetsreseförmån

Arbetsreseförmån

Gör de dagliga resorna lättare för dina anställda och skaffa arbetsreseförmån. Genom förmånen kan dina anställda betala sin resebiljett och sitt resekort i alla R-kiosker och på många andra biljettförsäljningsställen med SmartumPay mobil app och i HRT app.

Läs mer

ta kontakt

Interaserat?

Beställ en massageförmån och glädja dina anställda! Genom att lämna dina kontaktuppgifter kommer någon av våra experter att kontakta dig för att hjälpa dig att välja just den tjänsten som passar era behov.