Massageförmån 

Säg adjö till spända arbetstagare och förbättra deras arbetsförmåga med vardagslyx i form av Smartums massageförmån.

Beställ nu

{{item.alt}}

Andhämtningspaus för personalen

Smartums massageförmån är bra för både kropp och sinne. Massageförmånen, som syns på mobilens display, är en partner som vårdar kroppen antingen separat eller tillsammans med motionsförmånen. Den skattefria förmånen är behändig för bådearbetsgivaren och arbetstagaren.

 Smartum Massageförmån SmartumPay

Massageförmån

Få en avslappnad kropp och själ med bara några klick

Med Smartums massageförmån håller du dina anställdas sinnen fräscha och kroppen spänstig! Med det elektroniska massageförmånen kan du betala på massageställerna som finns i Smartum-nätverket (som specificerats av arbetsgivaren) genom den okomplicerade mobilapplikationen SmartumPay. 

Med hjälp av SmartumPay följer förmånen alltid med dig i din mobiltelefon. Massageförmånen kan användas på någon av de mer än 3000 massageställen som finns i Smartum-nätverket. Hantering och uppföljning av massagesaldot går som smort på nätet.

 Smartum Massageförmån skatt

Skatt på massageförmån

Skattefria massage

Med massageförmånen kan du skattefritt erbjuda till exempel månatlig massage åt dina arbetstagare. Du kan anpassa förmånens storlek efter dina anställdas behov.

För skattefriheten krävs det att massageförmånen endast används i massage eller sjukgymnastiska ställen inom Smartum massage- och sjukgymnastik-nätverket som specificerats av arbetsgivaren. Massagesaldo kan erbjudas till 400€ per år. Med massagesaldot kan man köpa massage, idrottsmassage och sjukgymnastika tjänster, men inte till exempel spa behandlingar.

Arbetstagaren gör massagesaldo betalningen via SmartumPay-mobilappen, på det viset är förmånen alltid smidigt med en, på telefonen. Den eventuellt överskridande andelen av massagens pris betalar arbetstagaren själv.

 Ladda ner skatteguiden
massagesaldo

Beställning och kostnader

Erbjud ett elektroniskt massagesaldo

Beställning

Massagesaldo-beställningen görs i Smartums webbtjänst. Också hantering och uppföljning av massagesaldot går som smort i Smartums webbtjänst. Förutom beställning sker information, nedladdning av förmåner och uppföljning på nätet.

Kostnader

Totalkostnaderna är beroende av antalet anställda och totalvärdet på den förmån som erbjuds. Följande kostnader är listpriser. Priset bildas av kontohanteringsavgift (procentsats), som beräknas av det nominella värdet. För massagesaldo kontohanteringsavgift är 5%. Priset består av en faktureringsavgift (€ 15) och kontohantering (procent). Anställda användar förmånerna med den kostnadsfria SmartumPay-mobilappen. Mervärdesskatt (24%) läggs till tilläggskostnaderna.

Förmånerna i sig är fria från mervärdesskatt.

Giltighetstid

Anställda kan börja använda sina förmåner efter att ha registrerat sig för förmånen och efter att arbetsgivaren har slutfört beställningen. Massagesaldo som laddats på den anställdes Smartum-konto gäller i 15 månader från laddningen.

Beställ massagesaldo

Dessa friskvårdsförmåner tillhandahölls också av andra arbetsgivare

Smartum Motions- och kulturförmån

Motions- och kulturförmån

Med motions- och kulturförmån kan dina anställda njuta av motion och oförglömliga upplevelser både i museer, på konserter och på biografer. Visste du att konst och kulturella aktiviteter har visat sig minska stress?

Läs mer

Smartum Motionsförmån

Motionsförmån

Till Smartum-nätverket hör tusentals träningsställen där dina anställda kan välja just de grenar som passar dem. Den som tycker att lyfta skrot på gymmet inte är så motiverande kan välja allt mellan agility och crossfit till ståupp-paddling!

Läs mer

Smartum Lunchförmån

Lunchförmån

Uppmuntra dina anställda att äta hälsosamt och säkerställ de återhämtande lunchstunder. Smartums lunchnätverk växer så det knakar och nästan 9000 matställen runtom i Finland tar emot Smartums betalningsmedel. Så gå med bland de attraktiva arbetsgivare som stöder varierade måltider!

Läs mer

Smartum Arbetsreseförmån

Arbetsreseförmån

Gör de dagliga resorna lättare för dina anställda och skaffa arbetsreseförmån. Genom förmånen kan dina anställda betala sin resebiljett och sitt resekort i alla R-kiosker och på många andra biljettförsäljningsställen med SmartumPay mobil app och i HRT app.

Läs mer

ta kontakt

Interaserat?

Beställ en massageförmån och glädja dina anställda! Genom att lämna dina kontaktuppgifter kommer någon av våra experter att kontakta dig för att hjälpa dig att välja just den tjänsten som passar era behov.