Smartum-onlinebetalning

Ta emot Smartum-betalningar på din webbplats på nolltid och erbjud dina kunder en mångsidig betalningsupplevelse!

Få tillgång till Smartum-onlinebetalning

Ta emot Smartum-betalningar i din webbutik

Mångsidighet för kunder

Ta emot Smartum-betalningar i din webbutik

Med Smartums anställningsförmåner kan man nu betala smidigt direkt i din webbutik eller på din webbplats. Smartum Checkout onlinebetalning är en säker och enkel betalningslösning för kunden och partnern på partnerns egen webbplats. Betalning med Smartum Checkout är snabb och tillförlitlig och köpet sköts lätt på ett ställe, när som helst på dygnet.

Erbjud dina kunder en okomplicerad betalningsupplevelse och acceptera Smartum-betalningar på nätet!

Smartum-onlinebetalning –
när som helst och var som helst

Smartum-onlinebetalning är ett bekvämt sätt att betala i din webbutik. Kunden väljer Smartum-onlinebetalning som betalningsmetod, loggar in med sina Smartum-koder och bekräftar betalningen, varefter kunden återvänder till partnerns webbutik. Betalningsförfrågan skickas för bekräftelse till Smartum och betalningarna krediteras automatiskt till partnern två gånger i veckan.

 

smartum-kumppani, smartum-verkosto, smartum checkout smartum-verkkomaksu, liikuntaverkosto, lounasverkosto, hierontaverkosto, kulttuuriverkosto

Aktivera Smartum-onlinebetalning och ta emot betalningar online

Ibruktagandet av Smartum-onlinebetalning (Checkout) är enkelt och kräver inga komplicerade ändringar på din webbplats. Lägg till Smartum-onlinebetalning till din webbutik eller webbplats och du är redo att ta emot Smartum-betalningar direkt via din webbutik!

Nedan hittar du instruktioner om ibruktagande av Smartum-onlinebetalning för webbsidesutvecklaren.