I arbetet ska man leva precis som inom livets alla andra områden, inte bara hanka sig fram eller försöka klara sig på något sätt. Därför omdefinierar vi välbefinnande i arbetet och stöper den traditionella arbetshälsokulturen i en ny form. På så sätt förbättrar vi inte bara människors livskvalitet utan ökar också hela Finlands konkurrenskraft.

Smartum-partnernätverkets storlek:
20 000
96 %
av användarna rekommenderar Smartum

Smartum Motionsförmån

Smartum Motionsförmån är ett skattefritt sätt att få personalens välbefinnandemätare att ge maximalt utslag. Motionsförmånen, oberoende av om den ges i form av betalkort, i mobilen eller som sedlar, får dina anställda att röra på sig på tusentals ställen runtom i Finland.

Oberoende av om du sysslar med poledance, spelar med racket, klubba eller slagträ eller kör pansarvagn, är motionsförmånen din väg till välbefinnande på ett roligt och lätt sätt. Om du vill hålla välbefinnandet på topp, börja använda Smartumar nu!

Läs mer om Smartums Motionsförmån

Smartum Massageförmån

Säg adjö till spända medarbetare och stöd deras arbetsförmåga med hjälp av Smartum Massageförmån som lyxar till vardagen. Massageförmånen som syns på mobilens skärm är en partner som servar kroppen antingen separat eller vid sidan om Smartums Motionsförmån.

Anslut dig till de attraktiva topparbetsgivarna och lägg Smartum Massageförmån till ditt förmånsutbud. Det får dina anställdas mungipor att peka uppåt genast efter första användningen.

Läs mer om Smartums Massageförmån
“Den största fördelen med Smartum Saldo är att den tid som går åt till att hantera förmåner har minskat tydligt. Också för de anställda är det lätt att använda och dra nytta av olika förmåner, för de finns alla i samma kort.”

Sami Ruponen, HR-expert

Försäkringscentralen