Välmående människor
förändrar världen

Smartum erbjuder anställningsförmåner till människor som vill må bättre och leva livet fullt ut. Vi skapar mångsidiga möjligheter för välbefinnandet för allas individuella behov.

Vi tror att välmående människor kan åstadkomma stora saker. Framgångsrika människor strävar efter att må bra. Livsnjutare övervinner de högsta hindren. Vi vill möjliggöra de saker som är betydelsefulla för just ditt välbefinnande.

 

Kolla in vår anställningsförmåner

Låt oss hjälpa dina anställda
att må bättre

Individuellt välbefinnande

Individuellt välbefinnande

Med Smartums hälsoförmåner stöder du dina anställda på ett sätt som är betydelsefullt för dem och hjälper dem att lyckas.

Det mest omfattande nätverk

Det mest omfattande nätverk

Smartums anställningsförmåner kan användas som en mängd olika betalningsmetoder på mer än 26 000 platser.

En pålitlig partner

En pålitlig partner

Vi är här för dig. Vi är ett finskt familjeföretag och en pålitlig partner för välbefinnande.

Spara genom att främja välmåendet

Spara genom att främja välmåendet

En rätt investerad euro i välmåendet ger sex euro tillbaka (Arbetshälsoinstitutet 2016).

Dina anställda förtjänar det bästa
– eller ännu bättre

En välmående anställd möjliggör också företagets välbefinnande. Med Smartum erbjuder du dina anställda förmåner som hjälper dem att må bättre både på jobbet och hemma.
Se anställdan som nummer ett och visa att du bryr dig!

Du kan erbjuda dina anställda motions-, kultur-, lunch-, arbetsrese- och massageförmåner. Stöd dina anställdas välbefinnande med de hälsoförmåner du väljer antingen elektroniskt eller i form av sedlar.

 

Läs mer

Motions- och kulturförmån icon

Motions- och kulturförmån

Till Smartums motions- och kulturnätverk hör redan så gott över 15 000 hobbyställen runtom i Finland, där du kan kvittera betalningen med Smartumar. Förmånen öppnar dörrarna till såväl gym, samba, yoga och rockkonserter som opera.

Läs mer

Lunchförmån

Lunchförmån

Smartums lunchnätverk växer så det knakar och nästan 9000 matställen runtom i Finland tar emot Smartums betalningsmedel. Smartums lunchförmåns användare har råd att välja!

Läs mer

Massageförmån

Massageförmån

Massageförmånen gör vardagen lyxigare.
Massageförmånen, som syns på mobilens display, är en partner som vårdar kroppen antingen separat eller tillsammans med Motionsförmånen. Det finns över 3000 massageställen i Smartums nätverk.

Läs mer

Arbetsreseförmån

Arbetsreseförmån

Gör de dagliga resorna lättare för dina anställda och skaffa Arbetsreseförmånen. Genom förmånen kan dina anställda betala sin rese-
biljett och sitt resekort i appen och många biljettförsäljningsställen.

Läs mer

Motionsförmån

Motionsförmån

Till Smartums motionsnätverk hör redan så gott över 11 000 motionsställen runtom i Finland, där du kan kvittera en betalning för dina hobbyer med Smartumar. Motionsförmånen är din väg till välbefinnande på ett roligt och lätt sätt.

Läs mer

SmartumPay

SmartumPay för ett okomplicerat liv!

SmartumPay är en gratis mobilapp för personerna som använder elektroniska Smartum förmåner och för partnerna som tar emot Smartum-betalningar. Appen gör betalning lätt och garanterar en enkel upplevelse.

Med SmartumPay du kan kontrollera dina kontouppgifter för Smartum när och var du vill. SmartumPay är alltid aktuell. SmartumPay finns för nedladdning i appbutiker.

download-appstore   download-googleplay   download-appgallery

Mer än 13 000 företag stöder sina anställdas välmående tillsammans med oss