Smartum language switcher

Smartum Ab.

Smartum är ett finländskt serviceföretag som grundades år 1995 och som är specialiserat på riktade betalningsmedel. Smartums produkter är populära förmåner för främjande av välmående. Bolaget har utvecklat Liikuntaseteli, Liikunta- ja kulttuuriseteli och Smartum Saldo -konto som idag används av 13 000 arbetsgivarsamfund i olika delar av Finland. Nästan en miljon arbetstagare har möjlighet att motta den förmån som dessa arbetsgivare erbjuder.

Smartum Liikuntaseteli, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli och Smartum Saldo -konto erbjuder arbetsgivarna ett mångsidigt, enkelt och kostnadseffektivt sätt att stöda arbetstagarens frivilliga utveckling.

 

Vi på Smartum har som uppgift att planera några av de mest omtyckta lösningarna för att främja de anställdas välmående. Våra produkter som vi utvecklat med 20 års erfarenhet tjänar redan hundratusentals människor runtom i Finland.
Till Smartums nätverk av anställningsförmåner hör tusentals motions- och kulturställen runtom i Finland från Hangö till Utsjoki. Även vårt lunchförmånsnätverk omfattar hela Finland. Med Työmatkasaldo kan du köpa en lämplig produkt för dina arbetsresor från alla R-kiosker runtom i Finland. Bekanta dig med utbudet med vårt sökverktyg!
Är du intresserad av att marknadsföra ert företags tjänster till nästan en miljon finländare? Gå med i Smartum-nätverket som omfattar hela Finland! Ungefär 13 000 arbetsgivare i Finland erbjuder sin personal Smartum-betalningsmedel Genom att gå med i Smartum-nätverket når du lätt och kostnadseffektivt anställda som söker efter fritids- och lunchmöjligheter.