Smartum Checkout

- vastaanota Smartum-maksut verkkokaupassasi!

Smartumin työsuhde-eduilla voi nyt maksaa kätevästi suoraan omassa verkkokaupassasi tai nettisivuillasi. Smartum Checkout -verkkomaksu on asiakkaalle ja kumppanille turvallinen ja helppo maksuratkaisu kumppanin omilla nettisivuilla. Smartum Checkoutilla maksaminen on nopeaa ja luotettavaa, ja ostaminen hoituu helposti yhdessä paikassa, mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Tarjoa asiakkaillesi mutkaton maksukokemus ja hyväksy Smartum-maksut verkossa!

Smartum Checkout – mutkaton maksutapa nettisivuillesi

Smartum Checkoutilla maksaminen käy kätevästi verkkokaupassasi. Asiakas valitsee maksutavaksi Smartum-verkkomaksun, kirjautuu sisään Smartum-tunnuksillaan ja vahvistaa maksun, jonka jälkeen asiakas palaa takaisin kumppanin verkkokauppaan. Maksupyyntö lähetetään varmistettavaksi Smartumille, ja maksut tilitetään kumppanille automaattisesti kaksi kertaa viikossa.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Smartumin Help Centeristä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Smartum Checkoutiin liittyen.

Ota käyttöön Smartum Checkout ja vastaanota maksut verkossa

Smartum Checkout -verkkomaksujen käyttöönotto on helppoa eikä vaadi monimutkaisia muutoksia nettisivuillesi. Lisää Smartum Checkout verkkokauppaasi tai nettisivuillesi ja olet valmis vastaanottamaan Smartum-maksut suoraan verkkokauppasi kautta! Alta löydät ohjeet verkkosivukehittäjälle Smartum Checkoutin käyttöönottoon. Jos yritykselläsi on WiseGym-, Liveto- tai Liikuttajat.fi-verkkokauppa-alusta, saat lisättyä Smartum Checkout -maksutavan helposti ottamalla yhteyttä verkkokauppa-alustan tarjoajaan.

Smartum Checkout kehittäjälle