Toimistomme on toistaiseksi suljettu, sillä työskentelemme etänä. Tämän vuoksi seteleitä voi toimittaa Smartumin toimistolle vain postiluukusta. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

SmartumPay-sovellukseen on tuotu vaihtoehtoinen kirjautumistapa, jonka avulla kirjautuminen sujuu aiempaa mutkattomammin. Lue lisää

Hyvinvoinnilla huipulle

Smartumilla sitoutat työntekijöitäsi ja autat heitä menestymään sekä osoitat, että välität. Tue työntekijöidesi hyvinvointia valitsemillasi hyvinvointieduilla joko sähköisesti tai seteleinä. 

Tilaa nyt!

{{item.alt}}

Hyvinvointi nousuun Smartumilla

saldo tai setelit

Hyvinvointia saldona ja seteleinä

Vaali työntekijöidesi hyvinvointia modernisti sähköisenä etuna tai perinteisesti paperilla. Voit tilata Smartum-etuja sähköisenä saldona tai seteleinä.

valitse-edut

Valitse tarjoamasi edut

Voit tarjota työntekijöillesi yhtä tai useampaa hyvinvointietua: valikoimassamme on liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, lounas-, työmatka- ja hierontaetu.

laaja verkosto

Tuhansia mahdollisuuksia

Smartum-verkostoon kuuluu jo yli 28 000 käyttöpaikkaa! Tekemistä ja elämyksiä löytyy niin herkkusuille, vauhtihirmuille, taiteen ystäville ja rentoutujille.


Hyvinvointia sähköisesti tai paperilla

Voit tarjota työntekijöillesi liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, lounas-, työmatka- ja hierontaetuja sähköisenä saldona. Paperisina seteleinä voit tarjota liikunta-, liikunta- ja kulttuuri sekä lounasetua.

liikuntasaldo, liikunta- ja kulttuurisaldo, lounassaldo, työmatkasaldo, hierontasaldo

Smartum-saldo

Smartum-saldo on täysin sähköinen etu, mikä tekee sen tilaamisesta ja hallinnoinnista helppoa. Voit seurata kuinka paljon etuja on käytetty ja käyttämätön saldo palautuu yrityksellesi, joten et maksa turhasta.

Smartum-saldolla voit tarjota työntekijöille lounas-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi myös työmatkaetua ja hierontaetua. Sähköisillä eduilla voi maksaa verkossa tai SmartumPay-sovelluksella, käyttöpaikasta riippuen. Tarjoamasi etu ladataan työntekijän henkilökohtaiselle Smartum-tilille ja edut kulkevat aina kätevästi mukana työntekijän puhelimessa.

Hinnasto

Sähköisten Smartum-etujen kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia työntekijöiden määrästä ja tarjottavan edun kokonaisarvosta. Alla esitetyt kustannukset ovat listahintoja. Hinta muodostuu prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta, joka lasketaan hankittavan edun nimellisarvosta. 

Etu Tilinhoitomaksu
 Lounas  1,5 %
 Liikunta ja kulttuuri  5 %
 Hieronta  5 %
 Työmatka  5 %


Laskutuslisä on 15 euroa / yritys / tilaus. Liitännäiskulujen hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %). Itse edut ovat arvonlisäverottomia.

Voimassaoloaika

Smartum-tilille ladattu etu on voimassa 18 kuukautta lataamishetkestä. Voimassaoloajan jälkeen mahdollinen käyttämättä jäänyt saldo palautuu työnantajan Smartum-tilille, josta se on käytettävissä uudelleen saman edun tilaamiseen. Ainoastaan käyttämätön lounassaldo ei palaudu työnantajalle uudelleen jaettavaksi.

Jätä yhteydenottopyyntö
Setelit_yhdistelmä

Smartum-seteli 2022

Paperiset etusetelit ovat saatavilla lounasedussa, liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa. Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli on arvoltaan 5,00 € ja liikuntaseteli 4,00 €. Lounassetelit ovat vuonna 2022 arvoltaan 8,20 €, 10,00 € ja 11,30 €. 

Hinnasto

Smartum-seteleitä tilataan vihoittain ja yhdessä vihossa on kymmenen seteliä. Tilauksen toimitusmaksu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa lounaan, liikunnan ja kulttuurin osalta on toimitustavasta riippuen 30 € tai 35 € / toimitus. Toimitusmaksu sisältää postimaksun. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).

Toimitus

Tilaaja valitsee sopivan maksutavan tilausta tehdessään:

Ennakkolasku Tilaus maksetaan ennakkoon ja toimitetaan, kun maksusuoritus on kilahtanut Smartumin tilille. Tilaus lähetetään postitse kirjattuna kirjeenä, jos tilausmäärä on 1-30 vihkoa. Yli 30 vihkoa sisältävät tilaukset lähetämme Express-pakettina, jolloin lähetys toimitetaan tilaajayritykseen seuraavan työpäivän aikana klo 8-16 välillä. Lasku on mahdollista saada sähköpostiin heti tilauksen jälkeen. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € (+ alv 24 %).

Postiennakko Maksu suoritetaan postissa pakettia noudettaessa. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € sekä postiennakkolisä 5 € (+ alv 24 %). Postiennakon enimmäistilaus on 2000 €. Mikäli lähetystä ei lunasteta postista, veloitamme tilaajalta 15 € (+ alv 24 %).

Jätä yhteydenottopyyntö

Valitse, mitä hyvinvointietuja haluat henkilöstöllesi jakaa

liikuntaetu

Liikunta

Verkostoon kuuluu tuhansia liikuntapaikkoja, joista työntekijäsi voi valita juuri ne lajit, jotka saavat hänet syttymään. Jos perinteinen raudan nostaminen salilla ei motivoi, vaihtoehtoja liikkumiselle riittää agilitystä crossfitiin ja suppailuun!

Lue lisää

 

 

liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta ja kulttuuri

Liikunta- ja kulttuuriedulla työntekijäsi pääsevät vauhdikkaiden liikuntaharrastusten lisäksi nautiskelemaan unohtumattomista elämyksistä niin museoissa, konserteissa kuin leffateattereissa. Tiesitkö, että taide- ja kulttuuritoiminta vähentää tutkitusti stressiä?

Lue lisää

lounasetu

Lounas

Kannusta työntekijäsi terveellisen ja ruoan äärelle ja varmista palauttavat lounashetket. Lounasverkostoomme kuuluu lähes 9000 lounaspaikkaa. Liity siis monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin!

Lue lisää

työmatkaetu

Työmatka

Työmatkaedulla kevennät työntekijöidesi päivittäistä matkustamista. Työntekijät voivat maksaa matkalippunsa tai matkakortinsa SmartumPay-mobiilisovelluksella, HSL-sovelluksessa, Whim-sovelluksessa, R-Kioskeissa sekä monissa muissa lipunmyyntipisteissä.

Lue lisää

hierontaetu

Hieronta

Hierontaetu tarjoaa työkykyä tukevaa arjen luksusta. Kun hartiajumi iskee, etu on näppärästi käytettävissä ympäri Suomen. Hierontaverkostoomme kuuluu jo yli 2000 hieronta- ja fysioterapiapaikkaa.

Lue lisää

smartum-maksutapa, smartumpay, mobiilisovellus, mobiilimaksu, smartum-verkkomaksu, sovellusmaksu, seteli

Smartum-maksutapoja joka lähtöön

Smartum-etujen käyttäminen on helppoa ja monipuolista kautta hyvinvointiverkostomme. Sähköistä Smartum-etua käytetään SmartumPay-mobiilisovelluksella, verkkomaksulla tai palveluntarjoajan omassa sovelluksessa. Smartumin käyttäjällä on varaa valita!

Mutkatonta maksamista SmartumPaylla

SmartumPay on ilmainen mobiilisovellus sähköisten Smartum-etujen käyttäjille. SmartumPay tekee maksamisesta vaivatonta ja takaa mutkattoman arjen.

Mutkattoman maksamisen lisäksi sovelluksen avulla edun käyttäjä pysyy jatkuvasti kartalla saldonsa määrästä, voimassaoloajasta ja maksutapahtumista. SmartumPay on ladattavissa maksutta sovelluskaupoista.

smartum ota yhteyttä, smartum pyydä tarjous

Pyydä tarjous asiantuntijaltamme

Haluatko keskustella Smartum-eduista asiantuntijamme kanssa, tai haluatko meiltä tarjouksen? Jätä meille yhteystietosi, niin otamme pikaisesti yhteyttä.