Hyvinvoinnilla huipulle

Smartumeilla sitoutat työntekijöitäsi ja autat heitä menestymään sekä osoitat, että välität. Voit tarjota edut työntekijöillesi ennakko- tai jälkilaskutuksella. Hinnaston löydät alta.

{{item.alt}}

Monipuoliset maksutavat

Voit tarjota työntekijöillesi liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, lounas-, työmatka-, hieronta- ja terveysetua sähköisenä saldona. Voit lisäksi tarjota erikseen voimavaraetua. Paperisina seteleinä voit tarjota liikunta-, liikunta- ja kulttuuri sekä lounasetua.

Smartumeilla maksutapahtuma hoituu tuossa tuokiossa käyttöpaikasta riippuen sujuvalla SmartumPay-sovelluksella, verkkomaksulla, sovellusmaksulla palveluntarjoajan omassa sovelluksessa ja jopa tekstiviestimaksulla ilman älypuhelinta!

Smartum SmartumPlus

SmartumPlus

SmartumPlus on helppo ja nopea sähköinen palvelu, jonka kautta tilaat työntekijöillesi joustavat hyvinvointiedut muutamalla klikkauksella.

Joustavan palvelun ansiosta jokainen työntekijä saa vapauden itse valita keinot, joilla edistää omaa yksilöllistä hyvinvointiaan. SmartumPlus-palvelulla voit tarjota työntekijöillesi lounas-, liikunta-, kulttuuri-, työmatka-, hieronta- sekä terveysetua. Kun tilaat etuja ja jaat ne työntekijöillesi haluamallasi määrällä, palvelu valvoo automaattisesti, ettei etukohtainen käyttö ylitä verottajan määrittelemää vuotuista verovapauden maksimiarvoa.

SmartumPlus-edut ovat työntekijöiden käytössä helppokäyttöisessä SmartumPay-sovelluksessa, joten ne kulkevat aina näppärästi mukana työntekijän puhelimessa. Eduilla voi maksaa myös verkkomaksulla ja tekstiviestimaksulla käyttöpaikasta riippuen sekä kumppaneiden maksusovelluksissa (esim. VR Matkalla ja HSL).

Hinnasto

Laskutus perustuu tilattuihin etuihin ja etujen käyttöön. Laskutus on mahdollista suunnitella joko ennakkolaskutuksella tai jälkilaskutuksella. Hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä sisällä piilokuluja.

Ennakkolasku
Ennakkolaskulla laskutamme tilauksen yhteydessä koko tilausta koskevan etujen arvon yhdellä kertaa. Laskun maksamisen jälkeen edut jakautuvat työntekijöiden käyttöön. Tämän lisäksi laskutamme käyttäjämaksut sekä palvelumaksun kuukausittain samalla laskulla. 

  • Käyttäjämaksu: 1,80 €/kk per palveluun lisätty työntekijä, jolle on tarjottu etua.
  • Palvelumaksu: 5,00 €/kk.

Jälkilasku
Vaihtoehtoisesti tarjoamme jälkilaskutuksen suuremmille yrityksille. Jälkilaskutuksessa käsittelyaika on noin 5 arkipäivää. Käsittelyn jälkeen työntekijät saavat tiedon tarjotuista eduista ja edut jakautuvat työntekijöiden käyttöön.

Jälkilaskutuksessa laskutus tapahtuu kuukausittain jälkikäteen etujen käytön perusteella. Tämän lisäksi laskutamme käyttäjämaksut sekä palvelumaksun kuukausittain samalla laskulla. 

  • Käyttäjämaksu: 1,80 €/kk per palveluun lisätty työntekijä, jolle on tarjottu etua.
  • Palvelumaksu: 5,00 €/kk.

Käyttäjämaksun ja palvelumaksun osuuteen lisätään arvonlisävero kulloinkin voimassa olevan arvonlisäverokannan mukaan.

Ja siinä kaikki! Hinnastomme ei sisällä mitään muita kuluja.

Voimassaoloaika

SmartumPlus-edut ovat ennakkolaskutuksessa voimassa 12 kuukautta tilauksen vahvistamisesta. Jälkilaskutuksessa edut ovat voimassa kuluvan kalenterivuoden loppuun.

Tilaa SmartumPlus-edut tästä

checkout_maksutapa

SmartumSaldo

SmartumSaldo on sähköinen palvelu, joka tekee etujen tilaamisesta ja hallinnoinnista helppoa. Voit seurata kuinka paljon etuja on käytetty ja etujen voimassaoloajan jälkeen työntekijöiden mahdollinen käyttämättä jäänyt saldo palautuu yrityksen Smartum-tilille, jolloin se on käytettävissä uudelleen saman edun tilaamiseen.

SmartumSaldolla voit tarjota työntekijöille lounas-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi myös työmatkaetua ja hierontaetua. Sähköisillä eduilla voi maksaa helppokäyttöisellä SmartumPay-sovelluksella käyttöpaikasta riippuen tai esimerkiksi verkossa kumppaneiden maksusovelluksissa (esim. VR Matkalla ja HSL). Tarjoamasi etu ladataan työntekijän henkilökohtaiselle Smartum-tilille ja edut kulkevat aina kätevästi mukana työntekijän puhelimessa.

Hinnasto

Sähköisten SmartumSaldo-etujen kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia työntekijöiden määrästä ja tarjottavan edun kokonaisarvosta. Alla esitetyt kustannukset ovat listahintoja. Hinta muodostuu prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta, joka lasketaan hankittavan edun nimellisarvosta. 

Etu Tilinhoitomaksu
 Lounas  1,5 %
 Liikunta ja  kulttuuri  5 %
 Hieronta  5 %
 Työmatka  5 %


Laskutuslisä on 15 euroa / yritys / tilaus. Liitännäiskulujen hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %). Itse edut ovat arvonlisäverottomia.

Voimassaoloaika

Smartum-tilille ladattu etu on voimassa 15 kuukautta lataamishetkestä. Voimassaoloajan jälkeen mahdollinen käyttämättä jäänyt saldo palautuu työnantajan Smartum-tilille, josta se on käytettävissä uudelleen saman edun tilaamiseen. Ainoastaan käyttämätön lounassaldo ei palaudu työnantajalle uudelleen jaettavaksi.

Tilaa SmartumSaldo-edut tästä

Setelikuva_2024_verkkosivut_2600x2000

Smartum-seteli

Paperiset etusetelit ovat saatavilla lounasedussa, liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa. Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli on arvoltaan 5,00 € ja liikuntaseteli 4,00 €. Lounassetelit ovat vuonna 2024 arvoltaan 11,30 € ja 13,50 €.

Hinnasto

Smartum-seteleitä tilataan vihoittain ja yhdessä vihossa on kymmenen seteliä. Tilauksen toimitusmaksu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa lounaan, liikunnan ja kulttuurin osalta on toimitustavasta riippuen 30 € tai 35 € / toimitus. Toimitusmaksu sisältää postimaksun. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).

Toimitus

Tilaus maksetaan ennakkoon ja toimitetaan, kun maksusuoritus on kilahtanut Smartumin tilille. Tilaus lähetetään postitse kirjattuna kirjeenä, jos tilausmäärä on 1-30 vihkoa. Yli 30 vihkoa sisältävät tilaukset lähetämme Express-pakettina, jolloin lähetys toimitetaan tilaajayritykseen seuraavan työpäivän aikana klo 8-16 välillä. Lasku on mahdollista saada sähköpostiin heti tilauksen jälkeen. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € (+ alv 24 %).

Tilaa Smartum-setelit tästä

Haluatko keskustella Smartumin myyjän kanssa?

Työnantaja, haluatko tietää työsuhde-eduistamme lisää tai jäikö jokin asia askarruttamaan?

Jos olet uusi asiakas ja työllistät yli 20 henkilöä, voit varata tehokkaan puolen tunnin etäpalaverin myyjän kanssa alla olevasta kalenterista. Kerrothan varauksen yhteydessä, mistä aiheista haluaisit keskustella tai kuulla lisää.

Jos edustat alle 20 henkilön yritystä, tilaa Smartum-edut itsenäisesti SmartumPlus-palvelun kautta.

Valitse, mitä hyvinvointietuja haluat henkilöstöllesi jakaa

liikuntaetu

Liikunta

Verkostoon kuuluu tuhansia liikuntapaikkoja, joista työntekijäsi voi valita juuri ne lajit, jotka saavat hänet syttymään. Jos perinteinen raudan nostaminen salilla ei motivoi, vaihtoehtoja liikkumiselle riittää agilitystä crossfitiin ja suppailuun!

Lue lisää

 

 

liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta ja kulttuuri

Liikunta- ja kulttuuriedulla työntekijäsi pääsevät vauhdikkaiden liikuntaharrastusten lisäksi nautiskelemaan unohtumattomista elämyksistä niin museoissa, konserteissa kuin leffateattereissa. Tiesitkö, että taide- ja kulttuuritoiminta vähentää tutkitusti stressiä?

Lue lisää

lounasetu

Lounas

Kannusta työntekijäsi terveellisen ja ruoan äärelle ja varmista palauttavat lounashetket. Lounasverkostoomme kuuluu yli 12 000 lounaspaikkaa. Liity siis monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin!

Lue lisää

hierontaetu

Hieronta

Hierontaetu tarjoaa työkykyä tukevaa arjen luksusta. Kun hartiajumi iskee, etu on näppärästi käytettävissä ympäri Suomen. Hierontaverkostoomme kuuluu jo yli 7000 hieronta- ja fysioterapiapaikkaa.

Lue lisää

työmatkaetu

Työmatka

Työmatkaedulla kevennät työntekijöidesi päivittäistä matkustamista. Työntekijät voivat maksaa matkalippunsa tai matkakorttinsa SmartumPay-mobiilisovelluksella, VR Matkalla -sovelluksessa, HSL-sovelluksessa, Whim-sovelluksessa, R-Kioskeissa sekä monissa muissa lipunmyyntipisteissä.

Lue lisää

pyöräetu

Pyöräetu

Smartumin uusi pyöräetu tulossa 2024!

Terveysetu

Terveysetu

Terveysedulla tarjoat entistä parempaa työterveyttä. Terveysedun avulla työntekijöilläsi on käytössä laajennetun työterveyden palvelukokonaisuus, jolla he huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä laajemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla. Terveysedun verkostoon kuuluu kymmeniä toimipisteitä ja verkosto kasvaa koko ajan.

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Kokonaisvaltainen hyvinvointi pitää sisällään sekä mielen että kehon hyvinvoinnin. Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä. Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää

Smartumpay_etusivu_pienempi

Smartum-maksutapoja joka lähtöön

Smartum-etujen käyttäminen on helppoa ja monipuolista kautta hyvinvointiverkostomme. Sähköistä Smartum-etua käytetään SmartumPay-mobiilisovelluksella, verkkomaksulla, tekstiviestimaksulla tai palveluntarjoajan omassa maksusovelluksessa (esim. VR Matkalla). Smartum-etujen käyttäjillä on varaa valita!

Mutkatonta maksamista SmartumPaylla

SmartumPay on ilmainen mobiilisovellus sähköisten Smartum-etujen käyttäjille. SmartumPay tekee maksamisesta vaivatonta ja takaa mutkattoman arjen.

Mutkattoman maksamisen lisäksi sovelluksen avulla edun käyttäjä pysyy jatkuvasti kartalla etujen määrästä, voimassaoloajasta ja maksutapahtumista. SmartumPay on ladattavissa maksutta sovelluskaupoista.

smartum ota yhteyttä, smartum pyydä tarjous

Pyydä tarjous asiantuntijaltamme

Haluatko meiltä tarjouksen? Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.