Myytkö työsuhdepyöriä?
Liity Smartumin verkostoon!

Nyt on luvassa säpinää pyöräkaupoilla – Smartum julkaisi uuden pyöräedun. Tule mukaan kumppaniverkostoomme!

Liity verkostoon

 

 

 

{{item.alt}}

Smartumin uusi pyöräetu kaikenlaisille pyöräilijöille

Tarjoa ensimmäisten joukossa Smartumin pyöräedun käyttäjille työsuhdepyöriä, tarvikkeita ja huoltopalveluita. Pyörän maksaa sinulle Smartum, kotimainen ja luotettava työsuhde-etujen tarjoaja.

Sopimuksia ja esivalmisteluita ei tarvita. Liity saman tien pyöräedun kumppaniverkostoon, niin pidämme sinut ajan tasalla ja opastamme alkuun. Tuomme kumppaniverkostoa näkyviin pyöräedun sivuilla, markkinointimateriaaleissa ja asiakassovelluksissa! 

iStock-1857446820

Pyörät pyörimään

Työsuhdepyörän suosio kasvaa

Verovapaa pyöräetu astui voimaan vuonna 2021. Pyöräliiton arvion mukaan työsuhdepyörän olisi hankkinut vuoden 2023 loppuun mennessä jopa 80 000 työntekijää. Innokkaita polkijoita siis riittää ja monella on vielä työsuhdepyörä hankkimatta! Tyypillisesti työsuhdepyörä on arvohankinta: sähköpyörä tai laadukas menopeli arkeen ja harrastuksiin.

Pyöräetua voi tarjota verovapaasti
1 200 eurolla vuodessa (100 €/kk) kaikille työntekijöille ympäri Suomen. Smartumin sopimuskauden aikana voi siis hankkia 4800 € hintaisen pyörän. Osa työsuhdepyöräilijöistä haluaa kalliimmankin menopelin ja siinä tapauksessa erotuksen maksaa pyöräedun käyttäjä kaupanteon yhteydessä. 

Smartumilla edun suuruus voi olla myös 50 €/kk – edun avulla pyörän hinta jää pienemmäksi, mutta mahdollisia käyttäjiä on paljon! 

Työsuhdepyörän myyminen Smartumin pyöräedulla on helppoa! 

Kumppaniksi liittyminen ei vaadi erillistä sopimusta, vaan pääset liittymään heti mukaan alla olevalla lomakkeella. Tilaukset teet Smartumin helppokäyttöisessä kumppaniportaalissa. 

1496761

1. Liity kumppaniverkostoomme

Ilmoittaudu ensin Smartumin kumppaniverkostoon täyttämällä alla oleva lomake.

Näyttökuva 2024-05-23 113837

2. Rekisteröidy kumppaniportaaliin

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi linkin kumppaniportaaliin. Rekisteröidy vielä tähän palveluun. 

pexels-team-evelo-15020730

3. Tee pyörätilaukset kumppaniportaalissa

Nyt olet valmis myymään Smartum-työsuhdepyöriä! Hoida tilausprosessi helposti kumppaniportaalissamme.

 

Liity kumppaniverkostoon tästä

Jätä pyöräliikkeesi yhteystiedot ja lyhyt palvelukuvaus alla olevalle lomakkeelle, paina lähetä ja olet nopean käsittelymme jälkeen mukana pyöräedun verkostossa!

Kaikki kumppaneillemme tarkoitetut ohjeet löydät täältä.
Eikö ohjeista löytynyt vastausta? Pyörätiimimme vastaa toimistoaikana osoitteesta pyoraetu.kumppanit@smartum.fi
iStock-1433642174

Suomalainen perheyritys kumppaninasi

Smartum on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1995. Kahden veljeksen idea laajeni muihin työsuhde-etuihin ja synnytti nykyisen ainoan kotimaisen, ja 100 % suomalaisomistuksessa olevan työsuhde-etuja tarjoavan toimijan, Smartumin.

Meidän smartumlaisten tehtävänä on ihmisen kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen hyvinvoinnin tukeminen. Vain aidosti työntekijälle merkityksellisellä tuella on merkitystä myös työnantajalle.

Myös näitä työsuhde-etuja muut työnantajat tarjoavat

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli työntekijöitäsi liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

Liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huulille ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin.

Lue lisää

Lounasetu

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

Hierontaetu

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit työntekijöitäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

Työmatkaetu

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

Terveysetu

Terveysetu

Entistä parempaa työterveyttä! Terveysedun avulla työntekijöilläsi on käytössä laajennetun työterveyden palvelukokonaisus, jolla he huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä laajemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla. 

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä. Ole tukena ja tarjoa voimavaraedun avulla ennaltaehkäisevää apua, mutta myös nopeaa apua mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää