eugene-zhyvchik-bbNd3wFwG0I-unsplash

Kaipaatko vinkkejä pikkujoulujen korvaamiseen tai työntekijöiden palkitsemiseen? Lahjoita hyvinvointia Smartumin eduilla!

Poikkeuksellinen vuosi on vaikuttanut virkistyspäivien ja tykypäivien järjestelyyn ja nyt se vaikuttaa pikkujoulukauteenkin. Vaikka etäpikkujouluista voikin saada paljon iloa, eivät ne välttämättä korvaa aikaisempien vuosien live-kohtaamisia sekä yhdessäolon tuomaa virkistystä.

Onneksi poikkeuksellisessakin tilanteessa on monia eri tapoja virkistäytyä, ja joiden avulla voit kiittää niin työntekijöitäsi kuin kollegoitasikin kuluneen vuoden aherruksesta. Smartumin hyvinvointieduilla voit sekä palkita työntekijöitäsi että tukea heidän hyvinvointiaan ja jaksamistaan. Smartumin eduilla takaat hyvinvoivan alun ensi vuoteen!

Liikuntaetu- ja kulttuurietu

Etätyösuositusten jatkuessa, moni on joutunut tyytymään kotitoimistoilla epäergonomisiin ratkaisuihin. Tarjoamalla liikuntaetua, turvaat sen, että työntekijäsi voivat harrastaa liikuntaa heille sopivalla tavalla myös etätyöarjessa. Näin tuet työntekijöittesi yleiskunnon ylläpitoa sekä työkykyä. Smartum-verkostoon kuuluu lukuisia palveluntarjoajia, jotka tarjoavat laajasti online- ja livestream-tunteja, joiden avulla liikuntaa voi turvallisesti ja tehokkaasti harrastaa etänä.

Kulttuurin harrastamista voi tukea Smartuminliikunta- ja kulttuuriedulla. Kulttuurietua voi esimerkiksi käyttää Finnkinon elokuvalippujen ostamiseen tai Museokortin hankkimiseen. Elämyksistä ei tarvitse tinkiä etänäkään! 

Hierontaetu

Etätyön taipumattomat sankarit tarvitsevat toisinaan lievitystä kankeuteen. Smartumin hierontaedulla, työntekijät voivat käydä valitsemissasi hierontapaikoissa ja nauttia hieronnan rentouttavasta ja palauttavasta vaikutuksesta.

Tee virkistyksestä aidosti palauttavaa!

Tue työntekijöidesi hyvinvointia pikkujouluaikaan tarjoamalla heille virkistystä Smartumin etujen muodossa! Smartumin kaikki edut ovat verotuettuja, joten samalla nappaat yrityksellesi myös täyden verotushyödyn. Hyvinvointiedut ovat merkityksellinen aineeton lahja työnantajalta työntekijälle, joka myös auttaa paikallisia yrittäjiä haastavana aikana.

Kun tilaat Smartumin sähköisiä etuja nyt, ne ovat voimassa 18 kuukautta normaalin 15 kuukauden sijaan. Piristä porukkaa pikkujoulukautena ja lopeta vuosi hyvinvoinnilla!

Katso tilausohjeet täältä!

liftbox-example-image

Use h2 for the title

Write your content here. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam a neque vel justo tempor laoreet et condimentum velit. Curabitur vitae gravida dolor. Integer ex augue, volutpat ac fringilla a, efficitur eu turpis. Ut ultricies libero arcu, quis aliquet diam imperdiet ullamcorper. Aenean mollis pharetra lorem, sit amet luctus metus convallis a. Duis nunc tortor, pellentesque eget nibh ac, feugiat tempor eros.

Use h3 for the sub title

Curabitur pretium, turpis sit amet luctus porttitor, elit ligula pellentesque mauris, ut euismod nisi arcu ut odio. Sed sit amet est id ex facilisis imperdiet. In ullamcorper nisi vitae ligula laoreet, eu fringilla eros convallis. Donec laoreet leo lectus. Pellentesque ligula dui, mollis ac gravida sed, porta eu ligula.

Liity verkostoonLiity verkostoon