Toimistomme on toistaiseksi suljettu, sillä työskentelemme etänä. Tämän vuoksi seteleitä voi toimittaa Smartumin toimistolle vain postiluukusta. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

SmartumPay-sovellukseen on tuotu vaihtoehtoinen kirjautumistapa, jonka avulla kirjautuminen sujuu aiempaa mutkattomammin. Lue lisää

Padel_pienennetty

Kaipaatko apua saldoetujen tilaamisessa? Tervetuloa tilausopastukseen!

Kaipaatko muistin virkistystä tai varmuutta Smartumin saldoetujen tilaamiseen liittyen? Järjestämme tammi-helmikuussa useita saldoetujen tilausopastuksia webinaarimuodossa. Käymme niissä läpi tilaamisen vaihe vaiheelta ja vinkkaamme parhaista käytännöistä. Voit myös esittää kysymyksiä ja saada saman tien vastauksia asiantuntijoiltamme. 

Katso tästä tilausopastusten ajankohdat. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai ilmoittautua tilausopastuksiin etukäteen. Valitse vain sinulle sopiva ajankohta ja varaa aika kalenteristasi!

Tervetuloa mukaan, kun sinulle sopii!

PS Jos et pääse mukaan tilausopastuksiin, mutta kaipaat silti tukea tilaamiseen liittyen, voit katsoa Help Centerissä olevan tilausohjeen. Lisäsimme ohjeeseen myös selkeän ja opastavan tutorial-videon, jossa käydään läpi keskeiset tilausvaiheet.