Asiakaspalvelumme on väliaikaisesti ruuhkautunut ja keskitämme palvelumme sähköisiin kanaviin. Pahoittelemme pitkittyneitä vastausaikoja ja pyrimme vastaamaan viesteihinne mahdollisimman pian. Puhelinpalvelumme on väliaikaisesti tavoitettavissa arkisin klo 10-13. Chat palvelee kuten normaalisti arkisin klo 8-22. Voit myös katsoa löytäisitkö vastauksen kysymykseesi Help Centeristämme!

Materiaaleja vailla?

Lataa materiaaleja suoraan laitteellesi. Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen ja toimitamme sinulle tarvitsemasi materiaalit

{{item.alt}}

Selaa materiaaleja

Voit ladata haluamasi materiaalit suoraan alla olevista linkeistä.

Smartum-maksuvälineiden käsittely- ja tilitysohjeet

SmartumPay-materiaalit

Smartum-setelit

Smartum-tuotejulisteet

Tilaa materiaaleja

Täytä alla oleva lomake ja lähetämme sinulle tarvitsemasi materiaalit. 

 

smartum asiakaspalvelu, smartum tuki

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-16. Autamme sinua mielellämme asiakaspalveluchatissa. Voit aloittaa chat-keskustelun klikkaamalla oikeassa alakulmassa näkyvää puhekupla-ikonia.

Palvelemme sinua myös sähköpostitse ja puhelimessa. Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse numerosta 0600 149 88* sekä sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@smartum.fi

*Puhelun hinta: pvm/mpm + 0,3 €/min, kuitenkin kork. 4 €/puhelu. Mikäli soitat työnantajana eli Smartum-etujen tilaajana, tai asiasi koskee laskutusta, puhelusta veloitetaan pelkkä pvm tai mpm.