Terveysetu 

Tue työntekijöidesi yksilöllistä hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. Terveysedun avulla työntekijöilläsi on käytössä laajennetun työterveyden palvelukokonaisuus, jolla he huolehtivat jaksamisestaan ja hyvinvoinnistaan entistä laajemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla. 

Tilaa

 

{{item.alt}}

Entistä parempaa työterveyttä

Smartumin Terveysetu on laajennetun työterveyden palvelukokonaisuus. Terveysedun avulla voit täydentää yrityksesi olemassa olevaa työterveyttä tarjoamalla työntekijöillesi lisäksi erikoislääkäripalveluita, hammashoitoa, fysioterapiaa ja optikkopalveluita.

Tarjoat edun sähköisesti SmartumPlus-palvelussa, jossa valitset palveluista (Erikoislääkäripalvelut, Hammashoito, Fysioterapia ja Optikkopalvelut) juuri sinun työntekijöillesi sopivat vaihtoehdot ja räätälöit edun suuruuden.

Erikoislääkäripalvelut

Erikoislääkäripalvelut

Erikoislääkäripalvelut sisältävät erikoislääkäreiden (esim. gynekologi, urologi, ihotautilääkäri) vastaanoton sekä erikoislääkäreiden määräämät hoidot, jatkotutkimukset ja laboratoriotutkimukset. 

Hammashoito

Hammashoito

Hammashoito sisältää hampaiden terveyteen liittyvät toimenpiteet, kuten hampaiden tarkastukset, reikien paikkaukset ja hammaskiven poiston. Esteettinen hammashoito ei kuulu terveysedun piiriin.

Fysioterapia

Fysioterapia

Fysioterapia sisältää toimenpiteet, joilla edistetään terveyttä ja toimintakykyä mm. ohjauksen, terapeuttisen harjoittelun, manuaalisen ja fysikaalisen terapian keinoin.

optikkotulossapian

Optikkopalvelut

Terveysetua voi hyödyntää myös optikon tai lääkärin määräämiin erikoislaseihin (esim. näyttöpäätelasit) sekä optikon ja silmälääkärin kuluihin. Tavalliset silmälasit eivät kuulu terveysedun piiriin. 

terveysetu

Terveysedun verotus

Verovapaata terveyttä

Terveysetu täyttää verottajan vaatimukset ja on kustannustehokas tapa auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin. Yrityksesi voi vähentää edun yrityksen tuloverotuksessa ja etu on myös työntekijöille verovapaa - verottajan määrittelemissä rajoissa. 

Smartumin Terveysedulla on korkea verovapaa käyttöraja, sillä voit tarjota sitä verovapaasti jopa 3000 eurolla/työntekijä/vuosi.

Voit räätälöidä edun suuruuden työntekijöidesi tarpeisiin sopivaksi, ja valita terveysetuun kuuluvista palveluista sopivimmat. 

Etu on voimassa tilaushetken jälkeen kuluvan kalenterivuoden loppuun asti.

SmartumPay_400x800

Tilaaminen ja kustannukset

Tilaa terveysetua sujuvasti SmartumPlus-palvelusta

Terveysedun tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta onnistuvat kätevästi verkossa.

Tilauksen yhteydessä työnantaja valitsee työntekijöilleen haluamansa vaihtoehdot (Erikoislääkäripalvelut, Hammashoito, Fysioterapia, Optikkopalvelut), sekä terveysetuun käytettävän summan.

Kun työnantaja on tilannut Terveysetua, tulee edusta ja sen laajuudesta olla maininta yrityksen työterveyssuunnitelmassa. Teimme tämän työnantajille helpoksi – kun työnantaja tilaa terveysetua, saa hän halutessaan ladattua valmiin liitteen, jonka voi helposti ja nopeasti lisätä yrityksen työterveyssuunnitelmaan. 

Smartumin terveysverkostoon kuuluu satoja toimipisteitä ja verkosto kasvaa koko ajan. Sähköisellä terveysedulla voi maksaa kaikissa Smartum-verkoston terveyspalveluiden toimipisteissä ja verkostoon kuuluvissa sopimuspaikoissa mutkattomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella. SmartumPayn avulla etu kulkee työntekijällä aina mukana kännykässä.
Tilaa Terveysetua

Lue lisää SmartumPlus-palvelusta


Haluatko kuulla terveysedusta lisää tai saada meiltä tarjouksen?
Jätä alle yhteystietosi ja palaamme asiaan pikimmiten!

Stocksy_txp06ded6f0coi300_Medium_4304727

Kiinnostuitko?

Tilaa terveysetua ja edistä työntekijöidesi kokonaisvaltaista hyvinvointia! Jättämällä yhteystietosi alle, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huuliin ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin. 

Lue lisää

ikonit_liku

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

ikonit_lounas

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

ikonit_hieronta

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

ikonit_työmatka

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

pyöräetu

Pyöräetu

Smartumin uusi pyöräetu tulossa pian! Työsuhdepyörä on täysin verovapaa luontoisetu 1200 €/työntekijä/vuosi. Smartumin uusi pyöräetu on nyt ennakkotilattavissa ja saatavilla keväällä 2024.

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä ja  Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää