Praktiska lösningar, tips och hjälp i coronasituationen för våra användare, arbetsgivare och tjänsteleverantörer.  Hitta informations här! (på finska)

Hoppa på Smartum-vågen!

Det kostar ingenting att ansluta sig till nätverket.

Anslut dig till det stadigt växande Smartum-nätverket genast!

Det sitter fint att höra till nätverket.

  • En miljon potentiella kunder.
  • Avgiftsfri synlighet i sökfunktionen.
  • Inga års- eller anslutningsavgifter.
  • Du betalar betjäningsavgift endast för mottagna Smartum-betalningar.
  • Snabb och enkel redovisningsprocess.
  • Smartum är en pålitlig, inhemsk aktör.

Anslut dig nu

Kontakta oss

Fikar du efter nya kunder?

Anslut dig till Smartums Lunch-, Motions-, Kultur- eller Massagenätverk och utnyttja den väldiga potentialen hos en miljon kunder.

Det kostar ingenting att ansluta sig och höra till nätverket! Du betalar inga fasta kostnader för att ta emot Smartumar, utan endast en betjäningsavgift när betalningen med Smartumar klingar i kassan.

Det är lätt att följa upp och redovisa betalningar som gjorts med Smartumar. Om du vill veta hur mycket Smartum som det har samlats i kassan, logga då in på ditt Smartum-konto på nätet. Om din kund betalar med Smartum Sedlar av papper, får du genast in betalningen för dem på ditt konto när du har lämnat sedlarna till oss.

Läs mer

Smartums prislista

Det kostar ingenting att ansluta sig till Smartum-nätverket. Du betalar betjäningsavgift endast för mottagna betalningar som gjorts med Smartum-betalningsmedel. Mervärdesskatt (24%) kommer att inkluderas till betjäningsavgift från 1.1.2019 och framåt. Inga andra avgifter tillkommer!

Nästan en miljon finländare har redan tillgång till olika Smartum-förmåner. Hoppa på Smartum-vågen och utnyttja den enorma potentialen!

Förmån Betalningsmedel Betjäningsavgift
Lunch Sedel, kort, mobilbetalning 2,7 %
Motion och kultur Sedel 4,5 %
Motion och kultur Kort eller mobilbetalning 3,5 %
Massage Mobilbetalning 5 %
Arbetsrese Mobilbetalning 3,5 %

Så här tar du emot Smartum-betalningar

Mottagningen av betalningar går som smort. Arbetsgivaren kan erbjuda sina anställda Smartum-förmåner antingen i form av ett elektroniskt Smartum Saldo eller traditionella papperssedlar.

Den som använder Smartum Saldo kvitterar betalningen beroende på användningsplats antingen med Smartum-betalkort, mobilavgift eller nätbetalning. Sedlarna fungerar som betalningsmedel på lunch-, motions- och kulturställen som hör till Smartum-nätverket.

Läs mer om hur du får det att klinga i kassan genom att ta emot Smartum-betalningar!

Redovisning av Smartum-betalningar

Redovisningen av Smartum-betalningar kommer in på ditt företags konto på nolltid. Om din kund betalar med Smartum-betalkort får du redovisningen från din bank på samma sätt som för vanliga kortbetalningar. Mobil- och nätbetalningar redovisas för dig inom några dagar efter betalningen.

Om du tar emot sedlar, lämna dem till Smartum så redovisar vi dem så snabbt som möjligt. Föråldrade sedlar måste levereras till Smartum i slutet av januari!

Läs mer om redovisning av Smartum-betalningar
“Vi vill erbjuda våra kunder restaurangupplevelser som är värda att dela både när de är på lunch och middag. Möjligheten att använda också lunchsedlar som betalningsmedel är därför en naturlig del av vår verksamhet.”

Riika Sundquist, verkställande direktör

BW-Restaurants Oy

Anslut dig till det stadigt växande Smartum-nätverket genast!