Praktiska lösningar, tips och hjälp i coronasituationen för våra användare, arbetsgivare och tjänsteleverantörer.  Hitta informations här! (på finska)

SmartumPay

Det smidigaste sättet att betala med förmåner!

Boosta personalens välbefinnande och beställ Smartum-förmåner genast!

Ladda ner Smartum skatteguiden!

Förmedla att du bryr dig. Engagera. Förbättra välståndet. Nappa på samma gång skattelättnader för dig själv!

Med Smartum förmånerna tjänar du mycket mer än vad du investerar i dem. Skatteguiden ger all information om Smartum förmånernas beskattning.

De som har beställt guiden, lagras i Smartum-registret.

Prislista – Smartum Saldo och Smartum-sedlar

Om du tycker att du kunde ta bort ett par uppgifter från ditt arbetsschema och hantera personalens välbefinnandeförmåner helt elektroniskt, är lösningen Smartum Saldo. På det elektroniska Smartum Saldo-kontot laddar du lunch-, motions-, motions- och kultur-, massage- och arbetsreseförmåner. Alla dina elektroniska fördelar är praktiska i SmartumPay-mobilapp!

Om du vill boosta personalens välbefinnande på traditionellt sätt, är ett knippe sedlar i handen den rätta lösningen. Det finns förmånssedlar av papper att få i form av Smartums lunchförmån, motionsförmån och motions- och kulturförmån.

Läs mer om priserna

Beställning av Smartum-förmåner

Om du har beställt Smartums förmåner redan tidigare, kan du göra en ny beställning genom att logga in i vår nättjänst via övre högra hörnet på vår webbplats.

Om du däremot gör en beställning för första gången, ska du först registrera dig i vår nättjänst. Innan du gör en beställning ber vi dig fundera på följande saker på förhand:

  • de anställningsförmåner med vilka du vill boosta personalens välbefinnande
  • förmånens/förmånernas storlek samt eventuella självriskandelar
  • hur förmånerna ges: erbjuder du förmånerna elektroniskt med Smartum Saldo eller i form av traditionella sedlar
  • beställningsintervall: med vissa intervaller eller vid behov
Läs mer om beställning av Smartum-förmåner

Smartum Motionsförmån

Smartum Motionsförmån är ett skattefritt sätt att få personalens välbefinnandemätare att ge maximalt utslag. Motionsförmånen, oberoende av om den ges i form av betalkort, i mobilen eller som sedlar, får dina anställda att röra på sig på tusentals ställen runtom i Finland.

Oberoende av om du sysslar med poledance, spelar med racket, klubba eller slagträ eller kör pansarvagn, är motionsförmånen din väg till välbefinnande på ett roligt och lätt sätt. Om du vill hålla välbefinnandet på topp, börja använda Smartumar nu!

Läs mer om Smartums Motionsförmån

Smartum Massageförmån

Säg adjö till spända medarbetare och stöd deras arbetsförmåga med hjälp av Smartum Massageförmån som lyxar till vardagen. Massageförmånen som syns på mobilens skärm är en partner som servar kroppen antingen separat eller vid sidan om Smartums Motionsförmån.

Anslut dig till de attraktiva topparbetsgivarna och lägg Smartum Massageförmån till ditt förmånsutbud. Det får dina anställdas mungipor att peka uppåt genast efter första användningen.

Läs mer om Smartums Massageförmån

Smartum Lunchförmån

Kör iväg personalen på en hälsosam lunch: lös in Smartum Lunchförmån. Erbjud lunchförmånen antingen elektroniskt som Smartum Saldo eller i form av en traditionell sedelbunt.

Ha inte personalen att suga på ramarna, utan anslut dig till den elitgrupp av arbetsgivare som vill att medarbetarna lunchar mångsidigt.

Läs mer om Smartums Lunchförmån

Du hittar alla Smartum-förmåner här

Läs om dem

“Den största fördelen med Smartum Saldo är att den tid som går åt till att hantera förmåner har minskat tydligt. Också för de anställda är det lätt att använda och dra nytta av olika förmåner, för de finns alla i samma kort.“

Sami Ruponen, HR-expert

Försäkringscentralen

Boosta personalens välbefinnande och beställ Smartum-förmåner genast!