SmartumPay korvasi
Smartum-maksukortin

1.1.2021 alkaen SmartumPay-mobiilisovellus korvaa Smartum-maksukortin sähköisten Smartum-etujen maksutapana. Tältä sivulta saat lisätietoa ja apua sovellusmaksamiseen liittyen.

{{item.alt}}

Maksaminen on siirtynyt mobiiliin

Kuten olemme tiedottaneet vuoden 2020 aikana, Smartum on luopunut Smartum-maksukortista. 1.1.2021 alkaen maksukortteja ei ole voinut enää käyttää ja työsuhde-edut ovat siirtyneet mobiiliin. Sähköisillä Smartum-eduilla maksaminen käy mutkattomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella. Sähköisillä Smartum-eduilla voi usein maksaa myös verkossa.

Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon kortista mobiiliin siirtymisestä sekä SmartumPay-sovelluksesta. Klikkaamalla alla olevista painikkeista näet lisätietoja niin edun käyttäjän kuin kumppanin näkökulmasta.

Maksukortista SmartumPay-sovellukseen

1.1.2021 alkaen Smartum-maksukortteja ei voi enää käyttää, kortteihin painetusta voimassaoloajasta riippumatta ja maksaminen siirtyy SmartumPay-sovellukseen.

SmartumPaylla maksat palvelusi puhelimellasi vain muutamalla näpäytyksellä. Mutkattoman maksamisen lisäksi SmartumPaysta näet saldosi määrän, voimassaoloajan ja maksutapahtumasi. SmartumPay pitää sinut aina ajan tasalla!

Näin maksat SmartumPaylla musiikilla

Maksuton SmartumPay on ladattavissa sovelluskaupoissa. Kirjaudu sovellukseen joko verkkopankkitunnuksilla, Smartum-tunnuksilla tai Mobiilivarmenteella. 

Lataa SmartumPay!

Lataa SmartumPay IOSLataa SmartumPay AndroidLataa SmartumPay Huawei


Maksa Smartumeilla verkossa

Yhä useammat Smartum-verkoston palveluntarjoajat vastaanottavat Smartum-verkkomaksuja. Smartum-verkkomaksulla maksat palvelusi kätevästi palveluntarjoajan omilla verkkosivuilla, missä ja milloin tahansa.

Verkkomaksun tekeminen on helppoa: valitse ostosta tehdessäsi Smartum-verkkomaksu maksutavaksesi, kirjaudu Smartumin käyttäjäksi verkkopankkitunnuksillasi, Smartum-tunnuksillasi tai Mobiilivarmenteella ja pistä maksaen!

Katso kaikki verkkomaksuja vastaanottavat palveluntarjoajat


Smartum-eduilla maksaminen ilman älypuhelinta

Smartumin sähköisillä eduilla voi maksaa myös ilman älypuhelinta. Katso alta parhaat vinkit sähköisten etujen käyttöön.

Katso vinkit etujen käyttöön ilman älypuhelinta

SmartumPay-maksujen vastaanottaminen

SmartumPaylla vastaanotat Smartum-maksuja asiakkailtasi helposti ja nopeasti. SmartumPaylla säästät selvää rahaa, sillä SmartumPay-maksuista sinun ei tarvitse maksaa lainkaan transaktiokuluja.

Voit tarkastella vastaanottamiasi maksuja kätevästi Smartum-verkkopalvelussa. Tilitämme SmartumPaylla tehdyt maksut yrityksellesi joka arkipäivä!

 

Näin vastaanotat SmartumPay-maksuja musiikilla

 

Lue lisää SmartumPay-maksujen vastaanottamisesta


Vastaanota verkkomaksuja

Vastaanota Smartum-verkkomaksuja vikkelästi omilla verkkosivuillasi! Vastaanottamalla Smartum-verkkomaksuja asiakkaasi voivat ostaa palveluitasi verkkosivuiltasi mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Verkkomaksun tekeminen on nopeaa ja luotettavaa, ja ostaminen hoituu helposti yhdessä paikassa. Smartum-verkkomaksujen käyttöönotto on helppoa eikä vaadi monimutkaisia muutoksia nettisivuillesi. Tilitämme Smartum-verkkomaksut yrityksellesi joka päivä!

Lue lisää Smartum-verkkomaksun lisäämisestä verkkosivuillesi

SmartumPay_blog2

Mutkatonta maksamista SmartumPaylla

Maksuton SmartumPay tekee maksamisesta vaivatonta ja takaa mutkattoman arjen.

Mutkattoman maksamisen lisäksi sovelluksen avulla pysyt jatkuvasti kartalla etujesi määrästä, voimassaoloajasta ja maksutapahtumistasi. SmartumPay on ladattavissa maksutta sovelluskaupoista. Lataa SmartumPay ja tee elämästäsi helpompaa!

Lataa SmartumPay IOSLataa SmartumPay AndroidLataa SmartumPay Huawei

henkilö tutkimassa puhelinta Help Center

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Help Centeristämme. Help Centeriin olemme koonneet usein kysyttyjä kysymyksiä maksukortista luopumisesta ja SmartumPaysta niin edun käyttäjien, työnantajien kuin kumppanien näkökulmasta.