Tervetuloa matkalle kohti parempaa hyvinvointia!

 

Hei Smartumin hyvinvointietujen tilaaja!

Hienoa, että olet päättänyt edistää työntekijöidesi hyvinvointia Smartum-etujen avulla! Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon etujen tilaamiseen liittyen. Palveluntarjoajaverkostoomme kuuluu yli 30 000 käyttöpaikkaa ympäri Suomen, joten jokainen löytää varmasti oman tapansa lisätä hyvinvointiaan. 

 

etujen_tilaaminen

Smartumin saldoetujen tilaaminen

Vinkkejä ja ohjeita alkuun pääsemiseksi:

 1. Yrityksen rekisteröiminen
  Jos et ole tilannut Smartumin työsuhde-etuja aiemmin, rekisteröi ensin yrityksesi Smartumin verkkopalveluun.

 2. Kirjautuminen verkkopalveluun
  Kun olet rekisteröinyt yrityksesi Smartumin verkkopalveluun tai olet tilannut Smartum-etuja aikaisemmin, kirjaudu seuraavaksi verkkopalveluun.

 3. Tilauksen tekeminen
  Tässä videossa näytämme askel askeleelta, kuinka Smartumin saldoetuja tilataan verkkopalvelun kautta. Voit myös kurkata tekemämme webinaaritallenteen, joka löytyy tältä sivulta hieman alempaa!

 4. Hierontapaikkojen valinta
  Mikäli tarjoat työntekijöillesi myös hierontaetua, tulee sinun valita ne hierontapaikat/paikkakunnat, joissa työntekijät voivat käyttää etuaan. Hierontapaikkojen valinta käy helposti verkkopalvelussamme. Lue myös,
  kuinka voit mahdollistaa hierontaedun käytön myös fysioterapiapalvelujen maksamiseen.

 5. Ohjeita ja apua ongelmatilanteisiin
  Mikäli kaipaat tarkempia ohjeita, käy katsomassa löydätkö avun Help Centeristämme. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa sieltä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

some-facebook  some-instagram  some-twitter  some-linkedin   

Näin tilaat sähköisiä saldo-etuja

Alta pääset katsomaan videon, jossa asiantuntijamme opastavat vaihe vaiheelta, kuinka saldo-etuja tilataan Smartumin verkkopalvelusta.

 

 

Ohjeita Smartum-etujen verotukseen

Smartum-etujen verotusedut

Ohjeita verotukseen

Kaikki Smartumin työsuhde-edut ovat verotuettuja. Edut täyttävät verottajan vaatimukset ja ovat turvallinen ja kustannustehokas tapa auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin. Esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietua voit tarjota verovapaasti 400 eurolla/työntekijä/kalenterivuosi.

Jos kaipaat lisätietoa Smartum-etujen verotuseduista, kurkkaa läpi alta löytyvät oppaamme, joka auttaa sinua tarjoamaan työsuhde-edut mahdollisimman kustannustehokkaasti. 

Yhteydenotto

Yhteydenottopyyntö

Haluatko keskustella lisää hyvinvointieduistamme Smartumin asiantuntijan kanssa, tai haluatko meiltä tarjouksen? Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta, niin otamme sinuun ripeästi yhteyttä!

Myös näitä työsuhde-etuja muut työnantajat tarjoavat

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu

Pistä porukka liikkeelle tai kannusta kulttuurin pariin! Helli henkilöstöä liikunta- ja kulttuuriedulla  samalla edulla pääsee sporttaamaan tai kulttuurista nauttimaan.

Lue lisää

Liikuntaetu

Liikuntaetu

Hymy huulille ja hiki pintaan liikuntaedulla! Liikuntaedulla tuet työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja autat heitä voimaan paremmin.

Lue lisää

Lounasetu

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

Hierontaetu

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

Työmatkaetu

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

työsuhde-edut hero

Usein kysyttyjä
kysymyksiä ja vastauksia

Löydät tarkempia ohjeistuksia ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Help Centeristämme.