Keikalle-smartumeilla-1920

Pidennä kulttuurietusi käyttöaikaa Tiketin valikoimalla

Vanhenevatko kulttuurietusi, mutta käyttötapojen keksiminen loppuvuodelle tuottaa päänvaivaa? Yhdessä Tiketin kanssa kokosimme ideoita kulttuuriedun hyödyntämiseen ensi vuoden iloksi. Voit ostaa lippuja kätevästi suoraan kotisohvaltasi ja maksaa kulttuurietusi ylittävän osuuden muulla maksutavalla.

Ensi kesän festarit

Ensi kesän festivaalien liput ovat jo myynnissä ja monien festarilippujen tarjoushinta on voimassa vuoden loppuun. Kesän suunnittelu tuo piristystä loppuvuoteen, ja mikäs olisikaan parempi tapa kuin hankkia lippuja kesäisiin tapahtumiin!

Miltä kuulostaisi esimerkiksi Ruisrock, Provinssi, Suomipop-festivaali, Ilosaarirock, Flow tai Sideways?

Lahjakortti itsellesi

Vanhenevilla kulttuurieduilla voit hankkia lahjakortin itsellesi ja näin jatkaa kulttuuriedun voimassaoloaikaa ensi vuodelle. Tiketistä löydät lisäksi lahjakortteja myös moniin tapahtumapaikkoihin, kuten teattereihin ja keikkaklubeille.

Virtuaalitapahtumat kotisohvaltasi

Smartum-eduilla voit ostaa lipun myös monipuolisiin striimitapahtumiin, joihin voit osallistua kotisohvaltasi! Tutustu Tiketin striimitapahtumiin

Kannusta kausikorteilla

Tiketin verkkokaupasta löydät myös kausikortteja esimerkiksi Veikkausliigan ja F-liigan otteluihin. Varaa siis paikka kotijoukkueesi peleihin koko kaudeksi! Hae urheilutapahtumia tapahtumahaussa

Lippujen ostaminen 

Lippujen ostaminen Tiketin verkkokaupasta Smartumin kulttuurisaldolla on sujuvaa: maksuvaiheessa maksutavaksi valitaan Smartum ja tunnistautuminen tapahtuu joko Smartum-tunnuksilla, verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella. Tapahtuman myyntisivuilla on maininta, jos kulttuurimaksut ovat hyväksyttyjä. Jos kulttuurisaldosi määrä ei riitä koko lipun maksamiseen, voit maksaa ylimenevän osuuden näppärästi jollain muulla maksutavalla, kuten pankkikortillasi.

Jos käytät SmartumPlus-saldoa, muistathan tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella.