Smartum x Oral

Tämä työsuhde-etu hymyilyttää

Mistä työpaikoista löytyy iloisimmin hymyilevät työntekijät? Ainakin niistä, jotka ovat ottaneet käyttöön Smartumin Terveysedun.

Kyseessä on uusi verovapaa, terveyden edistämiseen liittyvä työsuhde-etu, jota voi käyttää muun muassa kaikissa Oralin toimipisteissä hammashoitoon. Oralin toimitusjohtaja Jarkko Jokinen kertoo, mitä kaikkea Terveysedulla voi hoitaa, ja mitkä ovat Oralin vinkit valloittavaan hymyyn.

Suomen suurimman yksityisen hammaslääkäriketjun Oral Hammaslääkäreiden tavoite on parantaa suomalaisten suun terveyttä ja tarjota paras mahdollinen asiakaskokemus jokaisella hoitokerralla. Tämän tavoitteen saavuttamisessa auttaa myös Terveysetu, jolla voi nyt maksaa hammashoidon palveluita niin hammaslääkärillä kuin suuhygienistillä Oralin kaikissa 65 toimipisteessä ympäri Suomen.

”Liittyminen Smartumin verkostoon on sujunut mainiosti ja ollut kaiken kaikkiaan helppoa ja vaivatonta. Olemme innoissamme, että voimme tarjota asiakkaillemme palveluita Terveysedun avulla”, kertoo Jarkko Jokinen.

Smartum x Oral2

Terveysedulla kattavat hammashoidon palvelut

Terveysedulla voi maksaa erikoislääkäripalveluiden ja fysioterapian lisäksi hammashoidon osalta oikeastaan kaikki hampaiden terveyteen liittyvät toimenpiteet, reikien paikkauksista hammaskiven poistoon. Vain esteettinen hammashoito, eli esimerkiksi valkaisut ja hammaskorut eivät kuulu edun piiriin.

Terveysetu onkin loistava kaveri ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon ja säännöllisiin tarkastuksiin, joista kannattaa pitää kiinni erityisesti suun ja hampaiden terveydestä huolehtiessa.

Jokisen mukaan Oralilla suosituimpiin Terveysedun käyttökohteisiin kuuluu erityisesti hammastarkastus, joka onkin helppo matalan kynnyksen palvelu, josta aloittaa oman suun tilanteen kartoittaminen. Hammastarkastuksen lisäksi myös hammaskiven poisto kuuluu Oralin suosituimpiin edulla maksettaviin palveluihin.

Mikä parasta, Oral on täyden kattauksen hammaslääkäri, joten saman katon alla on mahdollista hoitaa kaikki suun terveyteen liittyvät haasteet laadukkaasti ja ammattitaidolla. Vastaanotolla asiakkaat kohdataan yksilöllisesti ja lempeästi.

”Iloksemme meidät valittiin vastikään Suomen luotetuimmaksi hammaslääkäriketjuksi. On erittäin hienoa huomata, että asiakkaamme luottavat meihin ja kattavaa palveluamme arvostetaan”, Jokinen iloitsee.

Työnantajalle Terveysedun tarjoaminen on mahdollisuus erottua ja mahdollistaa hyvinvoiva arki työntekijöilleen. Hammashoito on todella arvostettu palvelu työntekijöiden keskuudessa, ja se on Jokisen mukaan huomattu myös Oralilla:

”Suurin etu työnantajalle Terveysedusta ja Oralin hammashoidon palveluista on tietysti tyytyväiset ja terveemmät työntekijät. Henkilöstö arvostaa hammashoidon etuja, sillä suun terveys edistää yleistä terveyttä ja henkistä hyvinvointia”, hän kertaa.

Stocksy_txp8d54d426wcj300_Medium_3872427

Ennaltaehkäisy on avain terveeseen hymyyn


Jokisen mukaan tärkeintä leveän hymyn saavuttamisessa on päivittäinen, kotona tehtävä suun terveydestä huolen pitäminen arjen tiimellyksessä. Pienellä vaivalla hampaat ja suu pysyvät terveinä ja hymy valloittavana.

Säännöllisen hoitamisen lisäksi suosituksena on, että hammastarkastuksessa käydään vuosittain, jolloin voidaan jo ennaltaehkäisevästi tarkastaa suun terveys ja taklata mahdolliset ongelmat ajoissa, ennen kuin ne äityvät suuriksi. Voit varata ajan suosittuun hammastarkastukseen sekä muihin palveluihin kätevästi Oralin verkkosivuilta

”Meillä Oralilla panostetaan juurikin ennaltaehkäisevään hammashoitoon, kuten kotihoidon ohjeistamiseen ja säännöllisiin hammastarkastuksiin, jotta hymy pysyy kunnossa läpi vuosikymmenten”, Jokinen summaa. 

Ja tottahan se on, kun suun ja hampaiden terveys on kunnossa, on varmasti helppo hymyillä.

Tutustu Terveysedun tuomiin mahdollisuuksiin ja varmista työntekijöillesi hymyilyttävän hyvinvoiva arki!
Smartum_terveysetu_orgaaninen

Mitä Terveysetu tarkoittaa työnantajalle?

  • Terveysedun avulla työntekijöillä on käytössä laajennetun työterveyden palvelukokonaisuus, jolla he huolehtivat jaksamisestaan ja hyvinvoinnistaan. Etua voi tarjota verovaapasti jopa 3000 eurolla vuodesssa!
  • Terveysetu ei korvaa työterveyshuoltoa, vaan mahdollistaa työntekijöiden käyttöön laajemman terveydenhuollon kokonaisuuden.
  • Smartumin Terveysetua voi käyttää erikoislääkäripalveluihin, hammashoitoon ja fysioterapiaan.
  • Terveysetu on kustannustehokas tapa auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin. Yrityksesi voi vähentää edun yrityksen tuloverotuksessa ja etu on myös työntekijöille verovapaa - verottajan määrittelemissä rajoissa.
  • Terveysedusta ja sen laajuudesta tulee mainita yrityksen työterveyssuunnitelmassa. Tilatessasi etua saat ladattua valmiin liitteen, jonka voi helposti lisätä suoraan yrityksen työterveyssuunnitelmaan.

    Tilaa Terveysetua vaivattomasti SmartumPlus-palvelusta ja mahdollista työntekijöillesi pääsy tuhansiin terveysverkoston toimipisteisiin.

Lue lisää