smartum-tilattavat-saldo-edut-voimassa-18-kk

Smartumilta tilattavat Saldo-edut nyt voimassa 18 kuukautta

Koska me Smartumilla haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla myös poikkeusoloissa, päätimme pidentää kaikkien 3.4.2020 jälkeen tilattavien Saldo-etujen voimassaoloajan normaalista 15 kuukaudesta 18 kuukauteen. Näin varmistamme, että työntekijät pääsevät käyttämään etujaan monipuolisesti ja yksilöllisesti, oman hyvinvointinsa tueksi, myös silloin kun yhteiskunnallinen tilanne normalisoituu.

Päätös koskee sähköisiä liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, lounas-, hieronta- ja työmatkaetuja. Esimerkiksi nyt tilatut edut ovat voimassa lokakuuhun 2021 asti, joten edut ehditään varmasti käyttämään ajoissa. Myös kaikkien aikavälillä 17.3. – 2.4.2020 tilattujen Saldo-etujen voimassaoloaikaa pidennetään automaattisesti 18 kuukauteen.

Etujen voimassaolon pidennystä koskeva päätös on voimassa toistaiseksi. Smartumilla seurataan jatkuvasti, miten koronaviruksen leviämistä estävät rajoitukset vaikuttavat etujen käyttömahdollisuuksiin. Smartum-etujen käyttöön on kuitenkin monta turvallista tapaa myös epidemian aikana, jolloin tarve hyvinvoinnin huomioimiselle on entistäkin suurempi.

Hyvinvoinnin rooli korostuu poikkeusoloissa

Koronaepidemialla ja sen leviämisen estämiseen tähtäävillä toimenpiteillä on ollut vaikutuksia lähes jokaisen suomalaisen elämään. Esimerkiksi työnteon tavat ovat mullistuneet hyvin lyhyessä ajassa. Työntekijöiltä vaaditaan yhä enemmän valmiuksia omaksua uutta ja toimia nopeasti muuttuvissa olosuhteissa. Etätyön lisääntyessä myös työergonomia sekä työn ja muun elämän yhteensovittaminen saattaa aiheuttaa haasteita.

– Poikkeustilanne tuo elämään aivan uudenlaisia stressitekijöitä, joten nyt jos koskaan työntekijöiden hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta. Näin he pystyvät myös poikkeusoloissa työskentelemään mahdollisimman tehokkaasti, palautumaan työstään, ja kriisin jälkeen palaamaan hyvinvoivina työpaikan normaaliarkeen, toteaa Smartumin asiakkuusjohtaja Kalle Lehtinen.

Lukuisia tapoja Smartum-etujen käyttöön myös epidemian aikana

Smartum-etuja voi hyödyntää poikkeustilan aikana harrastamalla myös kotioloissa tai hankkimalla elämyksiä ennakkoon. Kokosimme verkkosivuillemme listan palveluntarjoajista, jotka tarjoavat palveluitaan etänä, ennakkoon tai muuten ihmiskontaktit minimoiden. Palveluntarjoajat vastaanottavat sekä Smartum-verkkomaksuja että SmartumPay-mobiilimaksuja etänä ja ennakkoon, palveluntarjoajasta riippuen.

Käyttömahdollisuuksiin kuuluu lukuisia harrastusmahdollisuuksia aina kotijoogasta online-soittotunteihin ja hierontalahjakorteista kesäkursseihin. Lisäksi listalta löytyy lounasverkostoomme kuuluvia ravintoloita, joista voi noutaa tai tilata lounasta kotiinkuljetuksella. Verottajan tuoreen päätöksen mukaan myös kotiinkuljetuksen voi tässä poikkeustilanteessa maksaa lounasedulla.

Päivitämme listaa jatkuvasti ja pyrimme edistämään yhteistyötä usean suositun palveluntarjoajan kanssa, laajentaaksemme etujen käyttömahdollisuuksia myös epidemian aikana. Varmista työntekijöidesi hyvinvointi ja tilaa Smartum-etuja pidennetyllä voimassaoloajalla henkilöstöllesi saman tien!

Smartum_TakeAway_2560x1500px

Tilaa Smartum-etuja pidennetyllä voimassaoloajalla

Varmista henkilöstösi hyvinvointi poikkeuksellisessa tilanteessa. Tue työntekijöidesi jaksamista ja tilaa Smartum-etuja pidennetyllä voimassaoloajalla!