Ratkaisumme_pienennetty

Piristä pimeää syksyä Smartum-eduilla

Loka-marraskuussa päivät ovat vuoden lyhyimpiä. Joku meistä kaivaa esiin kirkasvalolampun, toinen lisää kävelylenkkejä päiväänsä – kolmas ei edes huomaa valon määrän vähentyneen. Osalle syksyssä on parasta treenien lisääminen kuntosalilla, toisille taas uutuusleffojen ensi-illat. Kuka heistä ikinä oletkin, olet ansainnut piristystä pimeneviin iltoihisi. 

Hyvinvointi koostuu eri tekijöistä meille jokaiselle.  Siksi kokosimme yhteen erilaisia ajankohtaisia vinkkejä kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedun hyödyntämiseen. Huomaathan myös kumppaneidemme rahanarvoiset tarjoukset smartumeilla maksaville. 

Kulttuurietu –  jotakin jokaiselle

Saamme iloita Suomen avautumisesta ja uuteen normaaliin palaamisesta nauttimalla museoista, teattereista, elokuvista, oopperasta tai vaikkapa baletista. Samalla tuemme toimijoita, jotka ovat kärsineet korona-ajasta. Väitämme, että kulttuuripuolelta löytyy jotakin jokaiselle, vaikka et viihtyisikään perinteisen korkeakulttuurin parissa.

Tänä syksynä riittää kysyntää esittävän taiteen näytöksiin, joten nappaa liput taskuusi smartumeilla jo hyvissä ajoin. Joko olet tsekannut Kansallisteatterin tai kotikaupunkisi teatterin esitykset? Älä myöskään unohda muita mielenkiintoisia toimijoita, kuten KOM-teatteri, Turun TEHDAS Teatteri tai Oulun Rio Live, jonka ohjelmistosta löytyy lisäksi stand upia ja upea drag show. Voit myös tuoda esitykset kotisohvallesi käyttämällä smartumeja livestriimeihin, kuten Karanteeniteatteriin

Myös leffateatterit ovat täynnä kiinnostavia ensi-iltoja. Joko olet nähnyt uuden James Bondin, hehkutetun Dyynin tai suomalaisen Hytti nro 6:n? Syksyn kattauksesta löytyy jotakin jokaiselle, innostuitpa sitten draamasta, komediasta, jännityksestä tai perhe-elokuvista. Nytleffaan.fi-sivusto kerää yhteen koko Suomen elokuvatarjonnan. Tiesithän myös, että voit ostaa Finnkinon sarjaliput smartumeillasi verkosta?

Jos taas innostut taiteesta tai historiasta, niin hyödynnä kumppanimme Museokortin tarjous: Smartum-edulla maksamalla saat kortille ilmaisen lisäkuukauden eli 12 kk + 1 kk käyttöaikaa, kun hyödynnät alennuskoodin Smartum2021 (voimassa 30.11.2021 saakka). Museokortin käyttöaika alkaa ensimmäisestä museovierailustasi, joten se on varma valinta myös silloin, kun et vielä tiedä milloin aloitat. Ja mikä parasta – mukana on museoita monipuolisesti ympäri Suomen!

"Museokortin valikoimasta löytyy elämyksiä ihan jokaiselle, tykkäsit sitten taiteesta, tieteistä, historiasta tai vaikka jääkiekosta! Suosikkini tänä syksynä ovat keskiajan taisteluiden melskettä esittelevä Ritarit-näyttely Tampereen Museokeskus Vapriikissa ja Helsingissä Amos Rexissä Bill Violan taidenäyttely täynnä vaikuttavia videoinstallaatioita. Turussa haluan tutustua WAMissa mielenkiintoiseen 16 taiteilijan Spektri-nykytaidenäyttelyyn, jossa aiheena on sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus", kertoo Museokortin yhteistyökoordinaattori Aino-Marja Miettinen.

Haluatko sittenkin sukeltaa kulttuurin syövereihin opettelemalla soittamaan tai nostamalla kitarataitosi uudelle tasolleRockwayn laajasta kurssitarjonnasta löytyy jotakin kaiken tasoisille muusikolle. Uuden taidon opetteleminen on koukuttavaa ja piristää mieltäsi taatusti. Nappaa Smartum-käyttäjän Rockway-tarjoushinnat täältä! 

Jos taas urheilutapahtumat ovat kulttuuria sinun mieleesi, niin hanki käyttöösi upouusi Urheilukortti. Urheilukortti on pääsylippusi tärkeimpiin matseihin ja voit maksaa sen Smartumin liikunta- ja kulttuuriedulla. Sanoimmehan, että kulttuuria löytyy jokaiselle! 

Liikuntaetu – rauhoittavaa kehonhuoltoa tai energisoivaa boostia syksyyn

Syksyn pimeinä kuukausina kannustamme armollisuuteen ja rauhoittumiseen. Liikuntaa ja kehonhuoltoa ei kannata unohtaa, mutta voit myös kokeilla rauhallisempaa lähestymistapaa esimerkiksi SYKE Triben valmennuksiin sisältyvän kasvojoogan tai kävelymeditaation avulla. SYKE Triben valituista valmennuksista saat smartumeilla maksaessasi –15% alennusta.

Erilaisten uusien liikuntamuotojen kokeileminen piristää todella. Keilaaminen porukalla vaikkapa pikkujoulujen yhteydessä vahvistaa tiimihenkeä ja rentouttaa mieltä. Kokeile rohkeasti myös erikoisempia lajeja, kuten sisäsurffausta tai tuulitunnelia, niin kesä on hetken taas takaisin luonasi.

Väitämme, että harva asia energisoi syksyä yhtä paljon, kuin uuden harrastuksen aloittaminen. Esimerkiksi tanssikursseilla opit uutta, nautit musiikista ja kuntoilet kuin huomaamatta. Jos viihdyt mielummin kotona, voit vetää villasukat jalkaan ja avata esimerkiksi Yoga Nordicin virtuaalisen joogatunnin olohuoneeseesi.

Vietätkö syyslomaa luonnon äärellä? Hanki smartumeillasi kausikortti laskettelurinteeseen tai kokeile unohtumatonta islanninhevosvaellusta syksyisissä maisemissa. Laskettelukeskukset ja tallit löydät tietysti Smartumin käyttöpaikkahausta

Hierontaetu – vetreämpi keho jaksaa paremmin

Viilenevät ilmat vetävät usein hartiat jumiin ja myös pitkään jatkunut etätyön ergonomia voi näkyä kehossa eri tavoin. Säännöllinen hieronta ei ainoastaan poista jumeja ja särkyjä, vaan sillä on myös tutkitusti positiivisia vaikutuksia jaksamiseen sekä koko kehon hyvinvointiin. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja rentoutumishetki hierontapöydällä maadoittaa syksyn kiireiden keskellä.

Hierontaetua voit hyödyntää vapaasti kaikissa niissä paikoissa, jotka työnantajasi on valinnut. Nappaa taskuusi esimerkiksi Rela-hierojien kanta-asiakaskortti, jolla saat –50% alennuksen lukuisissa Rela-hierontapaikoissa ympäri Suomen. 

Huomasitko, että Smartum-hierontaetua voi hyödyntää myös fysioterapiaan? Tarkista kuitenkin ensin työnantajaltasi onko fysioterapia sisällytetty hierontaetunne piiriin.

Mitkä ovat sinun keinojasi piristää pimeneviä syyspäiviä?

Psst! Nappaa ajankohtaisimmat Smartumien käyttövinkit ja kumppaneidemme tarjoukset seuraamalla somekanaviamme @smartumfi. Osallistu samalla myös Elämyslahjojen lahjakortin arvontaan Instagram-tilillämme

Edunkäyttäjä_pienennetty

Etsi käyttökohteita Smartum-edullesi

Oletko jo tutustunut Smartumin käyttöpaikkahakuun? Käyttöpaikkahaussa listaamme kaikki toimipisteet ja palveluntarjoajat, jotka vastaanottavat Smartum-etuja maksuvälineenä. Voit etsiä kaupungin, edun tai aktiviteetin mukaan ja löytää todellisia helmiä sekä unohtamattomia uusia kokemuksia.

Olisitko esimerkiksi tiennyt, että Smartum-eduilla voi maksaa porosafarin tai ilmajoogaa?

 

Hae käyttöpaikkoja