2-2

Smartum OmaLahjakortilla lisää käyttöaikaa

Etkö keksinyt, mihin käyttää Smartum-etuja ennen joulun kiireitä? Voit nyt hankkia vanhenevilla eduilla Smartum OmaLahjakortin, joka käy kaikissa käyttökohteissa kuten alkuperäinen saldosi! Smartum OmaLahjakortilla saat samalla etujen käyttöön kolme kuukautta lisää käyttöaikaa.

Oli etuja vähän tai paljon vielä jäljellä, voit hankkia kuukausi ennen etujen vanhenemista Smartum OmaLahjakortin. OmaLahjakortin hankinta on aina vapaavalintainen ja etujen käyttäjän oma ostopäätös. Vanhenevilla eduilla voit hankkia joko liikunta-, liikunta ja kulttuuri- tai hierontalahjakortin.

OmaLahjakortti käy kaikkiin samoihin käyttöpaikkoihin kuin vanhenemassa ollut etusi. OmaLahjakortin ostaminen on mahdollista SmartumPay -sovelluksessa kuukausi ennen etujen vanhenemista. 

Näin hankit OmaLahjakortin

OmaLahjakortin voi ostaa SmartumPay-sovelluksessa. Varmista ensin, että olet päivittänyt sovelluksesi uusimpaan versioon, sillä lahjakortin hankkiminen on mahdollista vain uusimmassa sovellusversiossa.  

Kuukausi ennen kuin etusi ovat vanhenemassa, OmaLahjakortin ostomahdollisuus tulee näkyviin SmartumPayn "Tilit"-näkymään vanhenevan edun kohdalle. 

Valitse summa, lahjakortin tyyppi ja liu'uta "Maksa"-slideria. Valmista!

SmartumPay-sovelluksessa oleva näkymä OmaLahjakortin osalta vaihtelee hieman, riippuen siitä onko käytössäsi Classic- vai Plus-saldoa. Mihin OmaLahjakortti käy?

Voit käyttää Smartum OmaLahjakorttia kaikissa Smartumin verkostoon kuuluvissa käyttöpaikoissa oman etutyyppisi mukaisesti.

Jos sinulla on käytössä esimerkiksi Liikunta- ja kulttuurietu ja se on vanhenemassa, voit ostaa Smartum OmaLahjakortin liikuntaan ja kulttuuriin, joka käy kaikkiin Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun käyttökohteisiin. Simppeliä!

Mikäli hankit OmaLahjakortin hierontaan, käy se kaikkiin hierontatoimipisteisiin, joilla on työnantajasi kanssa sopimus.

Miten OmaLahjakorttia käytetään?

Smartum OmaLahjakortti on henkilökohtainen ja se löytyy SmartumPay-sovelluksesta omana tyyppinään "Tilit"-näkymässä. Kun haluat suorittaa maksun käyttäen OmaLahjakorttia, muista valita se saldotyypiksi maksua tehdessä.


Kauan OmaLahjakortti on voimassa?

Smartum OmaLahjakortti on voimassa 3 kuukautta alkuperäisen saldon vanhenemispäivästä.

Lisätietoa Smartum OmaLahjakortista löydät täältä

seinäkiipeily-smartum-close

Ideoita Smartum-etujen käyttöön

Jaamme inspiraatiota ja tarjouksia etujen käyttötavoista mm. sosiaalisessa mediassa @smartumfi sekä vinkkisivuilla. Löydät kumppaneiden käyttövinkkejä somea selaamalla käyttäen hashtagia #Smartum. 

Ideoita liikuntaedun käyttöön

Ideoita kulttuuriedun käyttöön