Puhelinasiakaspalvelumme on kiinni keskiviikkona 22.3. henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Chat palvelee normaalisti. Katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Help Centeristämme! 

iStock-502194799 Cropped

Marraskuun muikeat liikunta- ja kulttuuriedun käyttövinkit

Mitä poikkeavan hauskaa voisit tehdä liikunta- ja kulttuuriedullasi näinä harmaina marraskuisina päivinä? Eivätkö perinteiset kuntosalit ja jumpat ole mieleesi ja olet jo tovin pohtinut, mihin etuasi käytät? Lue tästä blogiartikkelistamme hauskat ja monipuoliset vinkit ja ota eduistasi kaikki irti. 

Raivohuone vai fatbike-ajelu?

Onko harteillesi kerääntynyt hiljattain hieman liikaa paineita tai painaako kaamosväsymys? Nappaa liikuntaetusi mukaan ja lähde purkamaan paineita raivohuoneeseen! Turvavarusteiden suojaamana ja sopivan työvälineen valittuasi pääset mäiskimään haluamallasi tavalla raivohuoneeseen kerättyä tavaraa. Ja mikä parasta, voit valita tunnetilaasi parhaiten istuvan musiikin ja antaa palaa!

Katso esimerkiksi nämä Smartum-verkostoon kuuluvat raivohuoneet: Rageluola, Rage Room Turku, Crazy Viihdekeskus.

Panssariajoelämys

Oletko aina halunnut tietää, miltä panssarivaunulla ajaminen tuntuu? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Liikuntaedun avulla voit kokea tämänkin elämyksen yksin tai vaikkapa koko työporukan voimin. Mikäli haluatte syventyä entisestään panssarivaunujen tekniikkaan ja historiaan, kulttuuriedulla pääsette myös vierailemaan Parolan panssarimuseossa!

Muita ajoelämyksiä, joita voit maksaa liikuntaedulla ovat muun muassa karting, mönkijäsafari sekä fatbike-ajelu! Etsi lähimmät ajoelämyspaikat käyttöpaikkahaustamme.

iStock-1216171513 (1)

Tapahtumia lätkämatsista rock-konserttiin

Tiesithän, että voit hyödyntää kulttuurietuasi muun muassa kotijoukkueesi matseihin? Urheilukortti taskussasi pääset osallistumaan lukuisiin urheilutapahtumiin ympäri Suomen ja tuet samalla suomalaista urheilua. Nappaa siis matsilippu kulttuuriedullasi ja kannusta lempijoukkueesi voittoon!

Onko penkkiurheilun sijaan musiikki lähempänä sydäntäsi? Ei hätää, Tiketin verkkokaupasta löydät sinulle mieluisammat konsertit ja musiikkitapahtumat, joiden pääsyliput voit lunastaa kulttuuriedullasi. Katso esimerkiksi nämä:

Urheilutapahtumien ja festivaalien lisäksi voit hyödyntää kulttuurietuasi muun muassa urheiluun tai esimerkiksi tieteenaloihin liittyvien messutapahtumalippujen ostoon!

iStock-1332278121

 

Opi soittamaan Jimi Hendrixin lailla

Rockway on suomalainen musiikinopetuksen ja harrastamisen verkkopalvelu, jonka avulla oppiminen on helppoa ja huoletonta. Valitse soitin, jonka soittamisen pariin haluat päästä ja kokeile palvelua viikon ajan veloituksetta. Rockwayn kurssitarjonnasta löytyy yli 15 000 opetusvideota alkeista ammattilaiseen. Oletko aina haaveillut esimerkiksi kitaran tai rumpujen soitosta? Nappaa palvelu kulttuuriedullasi ja ota kaikki irti musiikin harrastamisen hyödyistä!

Tekemistä koko porukalle

Lähde keilaamaan tai pelaamaan biljardia kaverin tai ystäväseurueen kera. Näin pikkujoulukauden lähestyessä on hohtokeilaus, pöytäcurling, ilmakiekko tai biljardiskaba oiva agenda pikkujouluihin tai ihan vaikkapa viikonlopun tekemiselle! Smartumin käyttöpaikkahausta löydät paikkakuntasi lähimmät keilahallit ja biljardipaikat.

Megazone – sukella laserpelien maailmaan. Lähde porukalla testaamaan, millaisia laserpelitaitoja teidän keskuudestanne löytyy. Laserpeli on hauska ja mukaansatempaava tapa viettää aikaa. Lisäksi siihen saa jännän kilpailutwistin kenellä on parhaimmat refleksit tai kuka on nopein sekä voittamaton? Tämänkin elämyksen pariin pääset tietysti liikuntaedullasi.

Keilaus-mies-yhdessa_300x175

Loppuvuoden leffajulkaisut

Mikäli kaipaatte hieman rennompaa tai rauhallisempaa tekemistä, ottakaa suunnaksi leffateatteri lempiherkkujen sekä kulttuuriedun kera! Näin vuoden loppua päin mentäessä esimerkiksi Finnkinon elokuvatarjonnasta löytyy paljon uusia ja odotettuja leffajulkaisuja. Kiinnostaako Marvelin universumi vai kenties uusin Avatar? Katso Finnkinon verkkosivuilta tulevat elokuvajulkaisut ja osta vaikkapa sinulle sopivin sarjalippupaketti Finnkinon verkkokaupasta!

iStock-1372160266
Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa

Talviuinti x sauna

Näin talven kynnyksellä on mahtavaa palata taas tämän lyömättömän kombon pariin: virkistävä talviuinti sekä rentouttava sauna! Muistathan, että myös tähän aktiviteettiin voit hyödyntää liikuntaetuasi. Tutustu esimerkiksi Laguunin talviuinti- sekä saunavuoroihin ja virkistäydy kauniissa merimaisemissa. Laguunin palveluista löydät lisää tästä.

 

Online-valmennuksia kehon hyvinvointiin

SykeTribe tarjoaa laadukkaita ja ammattitaitoisia online-valmennuksia jokaiseen tarpeeseen. Oletko miettinyt esimerkiksi juoksuvalmennuksen aloittamista tai liikkuvuuden parantamista? SykeTriben Marketplacesta löydät kattavan määrän valmennuksia juuri sinun tarpeisiisi. Katso esimerkiksi nämä:

Liikunta- ja kulttuurietu voi olla siis paljon muutakin kuin pelkkää tavanomaista liikuntaa tai kulttuuria sen kirjaimellisessa merkityksessä. Smartumin liki 30 000 kumppanin verkostosta löytyy elämyksiä ja aktiviteetteja panssariajosta kirjamessuihin. Tutustu käyttöpaikkahaustamme sinua kiinnostaviin lajeihin ja löydä oma lempiaktiviteettisi tai elämyksesi!

Smartum-Liikuntaetu-padel-mies

Kaipaatko lisää ideoita etujesi käyttöön?

Sivustomme on pullollaan erilaisia vinkkejä ja ideoita kaikkien etutyyppien käyttöön. Kurkista myös sosiaalisen median kanaviimme, joista löydät ajankohtaisia nostoja:

Ideoita liikuntaedun käyttöönIdeoita kulttuuriedun käyttöön