iStock-1287169114croppaus_lopullinen

Joulukalenteri täynnä hyvinvointia

On aika kääntää katse kohti joulun odotusta sekä Smartumin mahtavaa joulukalenteria. Olemme tehneet Smartum-etujen käyttäjille joulukalenterin, jotta joulun odotus olisi tänä vuonna hitusen hauskempaa!

Olemme keränneet kalenterin luukkuihin monipuolisesti tarjouksia, etuja sekä hyvinvointivinkkejä kumppaneiltamme. Miltä kuulostaisi aineeton hemmottelu tai ihana hyvinvointilahja itsellesi? Kurkkaa siis Smartumin joulukalenteriin ja hyödynnä työsuhde-etusi oman hyvinvointisi edistämiseksi.

Joulukalenterin päivän luukku avautuu joka päivä 1.12.-24.12.2022 välisenä aikana kello 12:00. Joulukalenteriin pääset tästä.

 

joulukalsu (2)lopullinen kai

 

Joulukalenterin luukut

Keräämme alle koosteen avautuneiden luukkujen sisällöstä.

 • Luukusta 1 paljastui Smartumin huikea jouluarvonta. Jouluarvontaan voit osallistua 1.12.-7.12.2022 välisenä aikana. Osallistu arvontaan tästä

 • Luukusta 2 löydät mahtavan yhteistyöedun! Smartum & SYKE Tribe yhteistyössä tarjoavat sinulle 15 % alennuksen vaihtuvista valmennuksista maksaessasi Smartumin liikuntaeduilla! Kampanjaan kuuluvat myös valmiiksi alennetut valmennukset. Lue lisää tästä.

 • Luukku 3 on auki! Nyt kannattaa pakata uinti- ja saunakamppeet mukaan ja ottaa suunnaksi merellinen avanto- ja saunaelämys. Smartumin asiakkaana saat 10 % alennuksen Laguunin avantokausikortista, yleisistä avantovuoroista sekä sauna + avanto 5- tai 10-kerran sarjakorteista! Lue lisää edusta joulukalenterimme luukusta.

 • Luukusta 4 avautui upea FitPeakin etu! FitPeak on suomalainen, tekoälyyn pohjautuva sovellus, joka luo sinulle nousujohteiset treeniohjelmat sekä tavoitteisiisi sopivan ravinto-ohjelman. Jokainen treeni kehittyy mukanasi ja tekoälysovellus varmistaa sen, että saat harjoituksestasi kaiken irti. Maksaessasi Smartumin liikuntaedulla saat 50 % alennuksen FitPeak-sovelluksen jäsenyydestä, hyödynnä tarjous tästä

 • Luukku 5 on urheilua täynnä, nimittäin Urheilukortti tarjoaa nyt Smartumin asiakkaille viiden tapahtuman Urheilukortin etuhintaan EUR 64 (norm. EUR 69). Etuhinta on voimassa 31.12.2022 asti. Lue lisää edusta sekä Urheilukortista joulukalenterin luukusta.

 • Luukussa 6 rokkaa Rockway. Oletko aina halunnut oppia soittamaan esimerkiksi kitaraa tai rumpuja? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Smartum x Rockway yhteistyön myötä saat 6kk jäsenyyden hintaan 94,50€ (norm. 119€) ja 12 kk jäsenyyden hintaan 149€ (Norm. 238€). Tämän lisäksi saat uutena käyttäjänä ilmaisen kuukauden kokeilujakson koko palveluun. Lue lisää tästä!

 • Luukku 7 on auki!  Yogaia toivottaa hyvää joulun odotusta! Hyödynnä liikuntaetusi ja nappaa 12 kk netti-treenit tarjoushintaan, € 100 (ovh. € 119,99) 12 kk tilaus. Yogaian ohjatut kotitreenit ja rentoutukset tekevät kehon-ja mielenhuollosta helppoa, ilman suorittamista. Tee ja nauti! Lue lisää joulukalenteristamme.

 • Luukusta 8 löytyy jännittävä elämys! Föönin vapaalentotunnelissa voit kokea, miltä lentäminen oikeasti tuntuu! Föönin koulutetut ohjaajat opastavat sinut lentämisen saloihin turvallisesti. Lähde siis kohti jännittävää elämystä, Smartumeilla tietysti. Smartumin asiakkaana saat 20 % alennuksen ensimmäisestä lentokerrasta! Nappaa etusi tästä.

 • Luukusta 9 paljastuu aivan huikea yhteistyömme adidaksen kanssa! Smartum-etujen käyttäjille on lähetetty sähköpostitse henkilökohtainen koodi, jolla saa alennuksen adidaksen verkkokaupassa. Viesti on lähetetty edunsaajille, joilla on markkinointilupa päällä. Lue lisää tästä. Kurkkaa siis viimeisin uutiskirjeemme, nappaa alennuskoodisi ja anna joululahja itsellesi!

 • Luukku 10 on musiikkia täynnä! Anna joululahja itsellesi ja aloita harrastus nyt. Musiikkikoulu Demo tarjoaa nyt huikean edun Smartum-etujen käyttäjille. Kun ostat lahjakortin vuoden 2022 aikana, saat 10 % korotuksen lahjakorttiin. Lahjakortin voit käyttää ensi vuonna omaan soitto- tai lauluharrastukseen. Lue lisää täältä.

 • Luukku 11 on auki, jee! Luukusta aukeaa loistava tarjous Smartum-etujen käyttäjille, saat nyt eSportin Wellnet-onlinepalvelun 3 kuukaudeksi 19 € (norm. 42 €, säästät 23 €). Lunastaessasi edun, saat myös kolmen viikon kuntostartti -ohjelman, jolla saat hyvän startin treeneihisi. Lue lisää luukusta ja nappaa tämä huikea etu!

 • Luukussa 12 kuntoillaan Kuntomossa. Kuntomossa voit käyttää hyvinvointietusi monipuolisesti, sillä Kuntomon palveluista löytyy kuntosali, ryhmäliikunta, valmennus, hieronta ja fysioterapia. Saat nyt InBody-mittauksen kaupan päälle, kun käytät liikuntaedut Kuntomossa. Liikuntaedulla voit hankkia jäsenyyden itsellesi ja varmistaa seuraavan vuoden treenit. Lue lisää edusta joulukalenterin luukusta.

 • Luukusta 13 paljastuu mahtava kulttuurietu! Tiesitkö, että Museokortilla koet elämyksiä taiteesta tieteeseen ja urheilusta musiikkiin? Joulutarjouksena saat Museokorttiin kuukauden kaupan päälle: 12 + 1 kk. Tarjous koskee myös Museokortin voimassaolon jatkamista. Lue lisää ja hyödynnä tarjous tästä

 • Luukku 14 on auki! Valitse Fitclub Finlandin valmennuksista hyvinvointia vaikka koko tulevaksi vuodeksi. Käytä Smartumilla maksaessasi koodia SMARTUMJOULU ja saat 40% alennuksen kaikista* ovh-hintaisista valmennuksista (*haastevalmennuksia lukuunottamatta). Lue lisää edusta joulukalenterin luukusta.

 • Luukku 15 on täynnä arjen luksusta ja Flamingo Span rentouttavia kylpylähetkiä. Tiesitkö, että Smartum edulla ostat kätevästi sisäänpääsylipun Flamingo Span verkkokaupasta? Yhteistyön kunniaksi saat nyt -25% edun Kertalipusta Aikuisten kylpylään tai Vesipuistoon! Etu koskee omaan käyttöön tulevaa kertalippua hintaluokissa 1-3. Nappaa etusi joulukalenterimme luukusta.

 • Luukku 16 aukesi ja sieltähän paljastui muikea etu Boulderkeskukseen! Nyt saat 10 % alennuksen normaali arvo- ja kuukausikorteista maksaessasi Smartumilla paikan päällä. Etua ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Kiipeilyttävän edun löydät joulukalenterimme luukusta.

 • Luukusta 17 löytyy melkoinen etu FeelHobbylle! Smartum x FeelHobby yhteistyön kunniaksi saat vuosijäsenyyden huikeaan 99 € hintaan (norm. 155,40 €). Nappaa huikea etusi tästä

 • Luukussa 18 Fitfarm toivottaa liikunnallista joulun odotusta! Smartum x Fitfarm yhteistyön kunniaksi saat 25 % alennuksen kaikista koti-, kuntosali- sekä ruokavaliovalmennuksista. Hyödynnä etusi luukustamme

 • Luukusta 19 paljastui herkullinen lounasetu sekä mahtava arvonta! Hemmottele itseäsi joulukiireiden keskellä ja tilaa herkullinen lounas kotiin. Koodilla SMARTUM saat 6€ krediittejä tehdessäsi ensimmäisen Wolt-kuljetustilauksesi. Lisäksi Smartum x Wolt mahtavassa jouluarvonnassa osallistujien kesken arvotaan 10 x 20 € lahjakorttia Woltin sovellukseen. Lue lisää edusta sekä arvonnasta joulukalenterin luukusta.

 • Luukku 20 on auki, mutta nyt kannattaa olla kärppänä! Hukka tarjoaa nimittäin huikean edun, joka on voimassa vain 20.12.2022. Saat nyt 3 kuukauden Hukka-jäsenyyden hintaan 150€ ja ilman liittymismaksua. Nappaa etu päivän luukusta ja varmista ensi vuoden treenit Hukassa!

 • Luukku 21 aukesi ja tadaa, sieltähän paljastui loistava kotonakuntoon.fi tarjous! Kotonakuntoon.fi antaa sinulle mahdollisuuden treenata kotona – tai missä tahansa – yhtä tehokkaasti kuin kuntosalilla. Koodilla SMARTUM saat nyt kaikista ostoksistasi 20% alennuksen! Lue lisää joulukalenterimme luukusta ja ota etu haltuun!

 • Luukusta 22 avautui huikea Maikki Marjaniemen etu, joka on voimassa vain 22.12.2022! Saat nyt valikoidut treeniohjelmat kotiin ja kuntosalille -50 % alennuksella vain tänään 22.12.2022! Lue ohjeet edun lunastamiseen joulukalenterimme luukusta.

 • Luukusta 23 paljastui Finnkinon mahtava jouluetu. Nyt saat Finnkinon kulttuurietusarjaliput 24.12.2022 asti joululippujen hinnalla: 5 kpl 49,60€! Onko sinulla vielä kulttuurietua käyttämättä? Hyödynnä kulttuurietusi nyt ja osta liput joululippujen hinnalla tästä. Joulun leffalippujen voimassaoloaika on 25.12.2022–2.6.2023. Lue lisää Finnkinon luukusta.

 • Viimeisestä luukusta paljastui Smartumin tonttujen joulutervehdys. Me Smartumilla halusimme laittaa tänäkin jouluna hyvän kiertämään. Jouluinen tukemme kohdistuu kahdelle tärkeäksi kokemallemme kohteelle: Lastenklinikoiden Kummit ry:lle ja Mielenterveyden keskusliitolle. Lastenklinikoiden Kummit ry tekee merkityksellistä työtä, jonka tavoitteena on tarjota parasta mahdollista hoitoa pienille potilaille nyt ja tulevaisuudessa. Mielenterveyden keskusliitto ry tekee arvokasta työtä auttamalla ja tukemalla mielenterveysongelmien kanssa eläviä ihmisiä. Liitto kohtaa, kuuntelee, jakaa kokemuksia ja tietoa sekä auttaa löytämään voimavaroja arkeen. Näiden terveisten kera Smartumin tontut toivottavat rauhallista ja hyvinvoivaa joulua kaikille!  

Smartum-Liikuntaetu-padel-mies

Kaipaatko lisää ideoita etujesi käyttöön?

Sivustomme on pullollaan erilaisia vinkkejä ja ideoita kaikkien etutyyppien käyttöön. Kurkista myös sosiaalisen median kanaviimme, joista löydät ajankohtaisia nostoja:

Ideoita liikuntaedun käyttöönIdeoita kulttuuriedun käyttöön